reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej ja tylko na chwilke bo szykujemy sie na spotkanie mam:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Agatkas dużo dożo zdrówka, cierpliwości i pociechy z Zuzolka!!!!!!

Agatkas ja za Twoja radą łąpie go od razu po przebudzeniu w wannie...metoda super...tak naprawde Jula jeszcze dobrze nie obudzi sie a ja juz mam siku...:-D:-D:-D

Znikam bo nie wyrobie się​
Podpisujemy się pod życzonka :tak:

U nas piękna pogoda, juz byliśmy na spacerku.

witam:-)
Darina moj maz jst w OSP;-)

Agatkas to Zuzia juz nie spi:szok: a czemu łapiesz ten mocz cos sie dzieje czy ak tylko do kontroli ? no i powodzenia ale swoja droga to troche dlugo juz sie meczysz:-D

a Kacperjeszcze spi i znowu przespal cala noc a ja jakos sie nie moge do tego przyzwyczaic i w nocy i tak sie budze od czasu do czasu :sorry2:

Tak dla kontroli bo musiałyśmy zrobic badania krwi więc przy okazji zrobimy mocz:)
Mężowemu udało się złapać siuśki o 10 dopiero:)

Agatkas wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:tak::tak:

agatkas

100 latek i duuzo miłości
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hej ja tylko na chwilke bo szykujemy sie na spotkanie mam:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Agatkas dużo dożo zdrówka, cierpliwości i pociechy z Zuzolka!!!!!!

Agatkas ja za Twoja radą łąpie go od razu po przebudzeniu w wannie...metoda super...tak naprawde Jula jeszcze dobrze nie obudzi sie a ja juz mam siku...:-D:-D:-D

Znikam bo nie wyrobie się

Dzień dobry.

Ale piękna pogoda-normalnie lato się zbliża. O 8:30 było 17 stopni :)

Agatkas-spełnienia marzeń!!!

Agatkas - sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podpinam sie pod te sliczne życzonka
Agatkas, wszystkiego naj, naj, naj

Podpisujemy się pod życzonka :tak:

U nas piękna pogoda, juz byliśmy na spacerku.

Agatko sto lat:tak::tak::tak:

Asiulko gratuluję:tak::-)

Dziękuję ślicznie za życzonka:)
Madzienko ja tak zawsze robię tylko mi się Zuzka jakoś dzisiaj pośpieszyła ze wstawaniem i nie zdążyłam sie pozbierać:)
Ja już po zakupkach, po labolatorium, po spacerku ( Zuzia z mężowym jeszcze łażą po parku) i biorę się za porządki i pieczenie ciasta:) Jak mi wyjdzie to co sobie wymyśliłam to Wam napiszę przepisik:)

Agatkas wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń oraz aby zawsze świeciło dla ciebie słoneczko w życiu :*

My już po spacerku, malutka właśnie kima a ja się muszę zabrać za prasowanie bo popołudniu chciałam jeszcze raz wyskoczyć na spacerek dzisiaj taka piękna pogoda a podobno od jutra znów brzydko ma być

Witajcie, my po spotkaniu było zaje...fajnie i oby było ich więcej....

dzieciaki szalały ponad 3 godziny...częśc jeszcze została.....
Jula zasnęła w samochodzie jeszcze na parkingu Gali:-D:-D:-D:-Di spała do samych drzwi...jak zobaczyla tate koniec spania...musiała mu wszystko w domu pokazac a biedny P kuśtykał za nią:biggrin2:
teraz kima sobie, wiec chyba na spacerek juz nie pójdziemy:zawstydzona/y:

Jeśli forum BB organizuje takie u was nie zastanawiajcie sie naprawde warto!!!!!

Teraz wracam nacieszyc sie meżulkiem

reklama
My juz po kontroli w poradni wad postawy, ortopeda powiedział, ze bardzo ładnie chodzi i wszystko jest ok. Przy okazji kupiliśmy jej trampeczki i pantofelki.
Wracając do domu kupiliśmy zgrzewke jajek, zeby były juz do malowania, ale neistety młoda popsułą plany:wściekła/y:, mężowy postawił je na szafce, ale dość blisko brzegu, a ją te jaka tak iteresowały, ze nie mogła sie oprzeć i zwaliła wytłaczankę na podłogę, miałąm w kuchni na płytkach jajec:wściekła/y:znicę z 30 jajek:wściekła/y:, za karę mężowy musiał sprzątać.

Madzienko, młego wspólnego wieczorku

Do góry