Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Podpisujemy się pod życzonkaHej ja tylko na chwilke bo szykujemy sie na spotkanie mam
Agatkas ja za Twoja radą łąpie go od razu po przebudzeniu w wannie...metoda super...tak naprawde Jula jeszcze dobrze nie obudzi sie a ja juz mam siku...
Znikam bo nie wyrobie się

agatkas
100 latek i duuzo miłości

:-)witam:-)
Darina moj maz jst w OSP;-)
Agatkas to Zuzia juz nie spia czemu łapiesz ten mocz cos sie dzieje czy ak tylko do kontroli ? no i powodzenia ale swoja droga to troche dlugo juz sie meczysz
a Kacperjeszcze spi i znowu przespal cala noc a ja jakos sie nie moge do tego przyzwyczaic i w nocy i tak sie budze od czasu do czasu![]()
Agatkas wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek![]()
agatkas
100 latek i duuzo miłości
Hej ja tylko na chwilke bo szykujemy sie na spotkanie mam
Dzień dobry.
Ale piękna pogoda-normalnie lato się zbliża. O 8:30 było 17 stopni
Agatkas-spełnienia marzeń!!!
Agatkas - sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podpinam sie pod te sliczne życzonka
Agatkas, wszystkiego naj, naj, naj
Podpisujemy się pod życzonka
U nas piękna pogoda, juz byliśmy na spacerku.
Agatko sto lat
Asiulko gratuluję:-)

Ollcia jutro rano test koniecznie zrób i napisz, czy mamy ci gratulować.

a Kacperjeszcze spi i znowu przespal cala noc a ja jakos sie nie moge do tego przyzwyczaic i w nocy i tak sie budze od czasu do czasu![]()

i spała do samych drzwi...jak zobaczyla tate koniec spania...musiała mu wszystko w domu pokazac a biedny P kuśtykał za nią

, mężowy postawił je na szafce, ale dość blisko brzegu, a ją te jaka tak iteresowały, ze nie mogła sie oprzeć i zwaliła wytłaczankę na podłogę, miałąm w kuchni na płytkach jajec
znicę z 30 jajek
, za karę mężowy musiał sprzątać.