Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podpisujemy się pod życzonkaHej ja tylko na chwilke bo szykujemy sie na spotkanie mam
Agatkas ja za Twoja radą łąpie go od razu po przebudzeniu w wannie...metoda super...tak naprawde Jula jeszcze dobrze nie obudzi sie a ja juz mam siku...
Znikam bo nie wyrobie się

agatkas
100 latek i duuzo miłości

:-)witam:-)
Darina moj maz jst w OSP;-)
Agatkas to Zuzia juz nie spia czemu łapiesz ten mocz cos sie dzieje czy ak tylko do kontroli ? no i powodzenia ale swoja droga to troche dlugo juz sie meczysz
a Kacperjeszcze spi i znowu przespal cala noc a ja jakos sie nie moge do tego przyzwyczaic i w nocy i tak sie budze od czasu do czasu![]()
Agatkas wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek![]()
agatkas
100 latek i duuzo miłości
Hej ja tylko na chwilke bo szykujemy sie na spotkanie mam
Dzień dobry.
Ale piękna pogoda-normalnie lato się zbliża. O 8:30 było 17 stopni
Agatkas-spełnienia marzeń!!!
Agatkas - sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podpinam sie pod te sliczne życzonka
Agatkas, wszystkiego naj, naj, naj
Podpisujemy się pod życzonka
U nas piękna pogoda, juz byliśmy na spacerku.
Agatko sto lat
Asiulko gratuluję:-)

Ollcia jutro rano test koniecznie zrób i napisz, czy mamy ci gratulować.

a Kacperjeszcze spi i znowu przespal cala noc a ja jakos sie nie moge do tego przyzwyczaic i w nocy i tak sie budze od czasu do czasu![]()

i spała do samych drzwi...jak zobaczyla tate koniec spania...musiała mu wszystko w domu pokazac a biedny P kuśtykał za nią

, mężowy postawił je na szafce, ale dość blisko brzegu, a ją te jaka tak iteresowały, ze nie mogła sie oprzeć i zwaliła wytłaczankę na podłogę, miałąm w kuchni na płytkach jajec
znicę z 30 jajek
, za karę mężowy musiał sprzątać.