Myszqa
Fanka BB :)
Agatkas - sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podpisujemy się pod życzonkaHej ja tylko na chwilke bo szykujemy sie na spotkanie mam
Agatkas ja za Twoja radą łąpie go od razu po przebudzeniu w wannie...metoda super...tak naprawde Jula jeszcze dobrze nie obudzi sie a ja juz mam siku...
Znikam bo nie wyrobie się
agatkas
100 latek i duuzo miłości
witam:-)
Darina moj maz jst w OSP;-)
Agatkas to Zuzia juz nie spia czemu łapiesz ten mocz cos sie dzieje czy ak tylko do kontroli ? no i powodzenia ale swoja droga to troche dlugo juz sie meczysz
a Kacperjeszcze spi i znowu przespal cala noc a ja jakos sie nie moge do tego przyzwyczaic i w nocy i tak sie budze od czasu do czasu![]()
Agatkas wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek![]()
agatkas
100 latek i duuzo miłości
Hej ja tylko na chwilke bo szykujemy sie na spotkanie mam
Dzień dobry.
Ale piękna pogoda-normalnie lato się zbliża. O 8:30 było 17 stopni
Agatkas-spełnienia marzeń!!!
Agatkas - sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podpinam sie pod te sliczne życzonka
Agatkas, wszystkiego naj, naj, naj
Podpisujemy się pod życzonka
U nas piękna pogoda, juz byliśmy na spacerku.
Agatko sto lat
Asiulko gratuluję:-)
Ollcia jutro rano test koniecznie zrób i napisz, czy mamy ci gratulować.
a Kacperjeszcze spi i znowu przespal cala noc a ja jakos sie nie moge do tego przyzwyczaic i w nocy i tak sie budze od czasu do czasu![]()