Dziewczynki Kochane dziekuje Wam bardzo za wszystkie slowa otuchy i wsparcia. Co ja bym zrobila gdyby nie Wy

Wiem, ze bedzie dobrze jak minie pierwszy szok to bede sie cieszyc. Na pewno plusem jest to, ze odchowam i bedzie spokoj no i mala roznica wieku miedzy dziecmi to tez pewnie plus. Mialam troszke inne plany, w przyszlym roku chcialam isc do pracy no i wlasnie ciagle ta mysl mi po glowie chodzi jak ja dam rade z dwojka dzieci??

Pyciolku napisalas dokladnie to co czuje i mysle w chwili obecnej

Prawde mowiac chcialam jeszcze jednego dzidzusia, ale nie wiedzialam kiedy i w sumie moze bym sie nigdy nie zdecydowala, a tak los zadecydowal za nas
Mam nadzieje, ze to bedzie dziewczynka, bo wiecej dzieci nie planuje,a fajnie byloby miec parke. Po ciazy to chyba sie wysterylizuje, bo my to jacys wyjatkowo plodni jestesamy

A wiecie dziewczyny, ze mozna w jakims stopniu zaplanowac plec? U nas wlasnie jest duza szansa, ze bedzie dziewucha

Dobra koniec z tym ciaglym gadaniem o mnie;-)
vive dajecie malego do zlobka, czy cos zle doczytalam?
agaciu ja czasem narzekam, ze moj maz dlugo pracuje, od 6 do 18, ale Twoj to pobija wszystkie rekordy. Tak mi przykro, bo domyslam sie jak czujesz sie samotna, caly dzien sama w domu z malym. Wiem, ze pieniadze sa wazne i jeszcze jak czlowiek przyzwyczaja sie do pewnego poziomu zycia to pozniej ciezko mu kiedy ten poziom sie obniza, ale sa rzeczy wazne i wazniejsze, przeciec nie mozna pracowac non stop. Moze rzeczywiscie sprobuj pogadac z mezem

Dziewczyny przypomnijcie mi jak sie posty cytuje, wiem ze to pytanie padlo juz milion razy, ale nie moge sie odnalezc w tym nowym forum. Zapomnialam co komu mialam napisac, jeszcze kurier przyjechal i calkowicie rozbil mi mysli