reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej

U nas piekna pogoda, sliczne słoneczko, że w kurtce było mi gorąco. Małego ubrałam w bluze na misiu i lżejszą czapeczkę.
Miałam się zabrac za świąteczne porządki ale jakoś nie mam weny .

Madziu super, że mąż już wraca do domku, nie będziesz taka samotna.
Mój mąż wczoraj wyjechał o 8:00 i może dzisiaj go zobacze w nocy :/

Podobno na weekend pogoda ma się zepsuć :(

reklama
Jaś odkrył dziś piaskownice. Wcześniej na placu zabaw tylko huśtawka i konik go interesowały. Pewnie ta doniczka zrobiła swoje:-p I dziś dzieć cały szczęśliwy bo łopatka i grabki i tyyyyyyyyyyle piachu i mama nie krzyczy ze nie wolno. No raj! Jak wzięłam go za rękę żeby już iść to zrobił awanturę. Już wiem jak będzie wesoło za każdym razem :baffled:

Musimy się zaopatrzyć we własny sprzęt do piaskownicy - bo inaczej jest walka kto pierwszy ten lepszy ;-)

my też dzisiaj pierwszy raz zaliczyliśmy piaskownicę :tak: Bartek był wniebowzięty :tak:

po obiadku ostatni kursik do łęcznej...w piatek oddaja mi męża!!!!:tak::tak::tak::tak:

super :tak:

Mz tey juy po spacerku i po kawiarni...i Zuzia zjadła pół gofra z cukrem pudrem a mamusia z bitą śmietaną i sosem czekoladowym :) Potem Zuzia pojadła jeszcze troszkę piasku z piaskownicy i teraz śpi a ja idę sobie kawkę zrobić:)

super pomysł z tą kawiarnią :tak: szkoda że u mnie takiej nie ma, może sama otworzę :-D

Podobno na weekend pogoda ma się zepsuć :(

też tak słyszałam :dry:

padam na twarz,powaga:szok:

Alex spał za cały dzień jedynie 20 minut:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
byliśmy od 12 do 18 na działce i jak juz byliśmy pod klatką to do domu nie chciał iść...ja do klatki a ten w drugą stronę:szok::dry:i zaliczyliśmy jeszcze hustawkę,konika i guza na brwi:dry:i oczywiście szał na pieski i dzieci:-Dw domu byliśmy przed 19.00:baffled:odrazu myju mleko i kima:-D

Alex smigał już na schodach zanim nauczył się raczkować:-Dtzn raczkowac nauczył się dzieki schodom:szok:

Widzę, że wiekszość dzieciaczków zaliczyła dzisiaj piaskownicę. Moja była może drugi raz na placu zabaw, bo wczesniej nie miałam co z nią tam robić, a teraz weszłam i spodobało jej się. Mamy taki plac zabaw ogrodzony i cały w piasku więc chodziła i rozgarniała go łapkami. Trzeba kupić sprzęt do piaskownicy, jakoś jeszcze o tym nie pomyślałam wcześniej.

Agacia tez ogladam, ale chyba już to widziałam.
Zrobilismy porządek w ogrodzie, zostało jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, ale z grubsza wysprzątane. Musze cos zrobić a rabatka z dziwnymi kwiatkami bo wyglada fatalnie, trzeba wszystko przekopac i zasadzić kilka nowych ładnych, bo tylko w jednym miejscu mam kwiatki więc szkoda mi je usuwać całkowicie.

Gabi też już od jakiegoś czasu śmiga po schodach.

Zaliczyłyśmy dzisiaj dwa spacerki, za kupki w markecie i troszkę ogarnęłam domek przed świętami bo tatuś miała dzisiaj wolne więc zajął się małą.
Jutro mamy kontrole u lekarza mam nadzieję że już ostatnią chociaż mała jeszcze troszkę pokaszluje.
Uciekam spać
Dobranoc kochane

reklama
Do góry