reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Pisała do mnie Ania i prosiła, zeby wszystkie Was pozdrowic i usciskać, wpadla dzisiaj na chwilke wrzuciła zdjęcia i przeczytała o tragedii, nie była już w stanie więcej napisać, podobnie chyba jak więszośc z nas.
Też jestem przygnębion i przytłoczona tym wszystkim, mąż dzis wieczorem znów pojechał i ciężźko było mi sie z nim pożegnać:-(

Zapominajko, zdrówka dla Igusia

jak wasze dzieci po zmianie czasu ?

U nas bez zmian

U nas od wczoraj gorączka i Iggy jakiś niewyraźny :(
Madzienko napisz czego się dowiedziałaś.

Zdróweczka:tak::tak::tak:dla Igusia

Co do wykładu na spotkaniu to więcej było o problemach z 2-3 latkami, ale wracając do bicia i gryzienia to...nie wiem jak to napisac....:sorry2:
Dzieciaczki gryza z miłości albo złości...od małego wszystko gryzły, jak były zadowolone i wsciekłe i teraz robia podobnie
Co do bicia to jest wiele przyczyn..i tutaj rozwiazaniem jest okreslenie zasad...musimy za każdym razem tłumaczymy dziecko że tak nie wolno, że to boli i podobno do skutku...
Zapominajka jakos nie mam weny do pisania...może lepiej napisz co mialabym ci napisac a ja jesli bede wiedziala odpisze:sorry2:

Jaśkowy usnął po 18 - przebrałam go na śpocha w piżamę i kima do tej pory. Bez kolacji.

Ciekawe o której mi pobudkę jutro zrobi. :baffled:

Bliźniaczku ja też jestem zdołowana okropnie. Mam natłok myśli. Kurcze człowiek takie głupie stworzenie - M. odwoził swoją córkę do domu i już mi się wydawalo ze go za długo nie ma.

Hejka
ja druga ;-)
ale na chwilkę tylko bo jest akcja pranie miśków, pościeli itp. u mnie
zdrówko dalej sredniawo, ciut lepiej ale jeszcze nie zdrowe ani ja ani Pati

reklama
Do góry