reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
kiedys tak nie bylo, wogole powiedzialam S,ze zrobil sie bardzo zrzedliwy i zgorzkanialy,a nie byl taki gbur! kiedys byl bardzo towarzyski,a teraz nigdzie nie wychodzimy,a jak juz to jedziemy do rodziny (gl. jego)Justyna u nas zakupy wyglądają bardzo podobnie.............
Witam i ja:-) M dopiero pojechał do pracy więc wreszcie mogłam usiąść do kompka:-) u nas niby słoneczko świeci ale podwiewa wiatr i jakieś ciemne chmury nadciągają
zaraz idę nastawić pomidorową bo Tuśka już od tygodnia się domaga z kółeczkami
zresztą ona mogła by się żywić tylko pomidorówką, plackami ziemniaczanymi i buraczkami
takie mam tanie w utrzymaniu dziecko

Justyna z moim M zakupy wyglądają identycznie
dlatego wolę sama na spokojnie sobie pojechać a nie z marudzącym ogonem
Kasiu świetna ta kurteczka ja bym za nią spokojnie dała 70zł;-) bo u nas na mieście średnio po 120zł w tym stylu kosztują
Luandzia trzymam kciukasy za W
mam nadzieję, że diabeł nie taki straszny jak go malują

Justyna z moim M zakupy wyglądają identycznie

Kasiu świetna ta kurteczka ja bym za nią spokojnie dała 70zł;-) bo u nas na mieście średnio po 120zł w tym stylu kosztują

Luandzia trzymam kciukasy za W

Zupka się gotuje:-) a ja przyszłam sprawdzić poczte bo mnie wkurzyła jedna z licytujących
jutro mija 7 dni od zakńczenia aukcji a ona mi dziś napisała rozkosznego maila, że strasznie się cieszy, że wygrała ale pieniążki wpłaci z opóźnieniem bo nie ma i ma nadzieję, że nie robi mi to kłopotu
narazie kulturalnie zapytałam ile to opóźnienie ma wynieść i czekam na odpowiedź

ojjj mojemu P czesto zdarzają sie tacy suuuper kupujący .... a ja z nudów wylicytowalam taka tunike, akurat na brzuszek tunika sukienka terranowa bufki etno folk boho 36S (970404695) - Aukcje internetowe Allegro
Asiu bardzo łądna ta tuniczka:-) a od baby brak odpowiedzi narazie
i zastanawiam się co robić jeśli nie odpisze
wyślę jej chyba jutro przypomnienie o transakcji i dam 3 dni na wpłate
zresztą sama nie wiem
a co robi Twój P zw takich sytuacjach?

reklama
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
pogoda podobna do wczorajszej. moze byc;-)
po obiadku lecimy do miasta
to cale piec lat siediz w zamknietym mieszkaniu??

tak pytam o toxo, bo kolezanak jest w ciazy i nagle sie okazalo, ze ma dosc wysoki poziom, szkodzacy dziecku, a kota nie ma
plaszczyk fajny, kolorek bardzo mily-ten zolty oczywiscie,, tylko ja nie moge sie przekonac do tych rekawow 3/4. dla mnie to traci sens, bo skoro plaszczyk, to zeby zakryl wszystko, a z krktokim rekawem, to mozna sweter wlozyc
nie powiedizalla Julitka o co chodzilo, ale potem doszlismy jendak, ze o nas. do wieczora bylo jeszcze kilka histerii placzkowych. ona jest po prostu cholernie zazdrosna o mnie

Monia, to wez juz je namaluj i spokoj;-)

ja tez nie licze na prezenty dla Julitki. nawet dopoki nie rozumi8ala, to wszystkim powtarzalam, zeby nic jej nie kupowali.
jednak uwazam, ze nie kazdy tak podchodzi do sprawy i nie pojde na chrzciny czy komunie z pustymi rekami. tak sie tylko powie, ale nawet maly prezent dla akzdego, to jzu jest wydatek
a przez net nie mozesz?
musisz go zaczas odchamiac;-):-)
ja kiedsy odmowilam wydania towaru, bo babka sie nie odezwala po 7dniach od zakonczenia aukcji. aukcja poszla nie po mojej mysli, wiec wyczytalam w regulaminie, z emoge nie sprzedac w takim przypadku. tak tez zrobilam. babka nie miala potem pretensji.
ta Twoja kupujaca, to jakas bezczelna ejst
faaaajna
a co robi Julka, ze Ty masz czas na nude?
pogoda podobna do wczorajszej. moze byc;-)
po obiadku lecimy do miasta
Donkat mam nadzieje ze nie mam... kot jest z nami od 5 lat, nie wychodzi na dwór, ja nie sprzątam mu kuwety,,,,
to cale piec lat siediz w zamknietym mieszkaniu??

tak pytam o toxo, bo kolezanak jest w ciazy i nagle sie okazalo, ze ma dosc wysoki poziom, szkodzacy dziecku, a kota nie ma

WIOSENNY GRZYBEK PŁASZCZYK- czarny M 38 - P.CAT (975382780) - Aukcje internetowe Allegro
Donkat to Was zaszczyk kopnołfajnie i nie fajnie. U Nas również mówią, że dziecku się nie odmawia, ale ....... i jak wyjaśniło się z Julitką powiedziała o co jej chodziło???? Chodziło o bajke???
plaszczyk fajny, kolorek bardzo mily-ten zolty oczywiscie,, tylko ja nie moge sie przekonac do tych rekawow 3/4. dla mnie to traci sens, bo skoro plaszczyk, to zeby zakryl wszystko, a z krktokim rekawem, to mozna sweter wlozyc

nie powiedizalla Julitka o co chodzilo, ale potem doszlismy jendak, ze o nas. do wieczora bylo jeszcze kilka histerii placzkowych. ona jest po prostu cholernie zazdrosna o mnie

byliśmy byliśmyu teściów też bylismy Oli temperatura zeszła:-)
jak głupia czekam na tą Ospę wypatruję kropekale jak narazie nic nie widac
Monia, to wez juz je namaluj i spokoj;-)

Luandzia ja też jestem takiego zdania że bycie chrzestnym to nie dawanie lepszsych prezentów i wogóle.bardziej się liczy zainteresowanie niż kasa.D ma 2 chrześniaków i w przypadku urodziin lub innych uroczystrości traktuje ich na równo z innymi dziecmi w rodzinie![]()
ja tez nie licze na prezenty dla Julitki. nawet dopoki nie rozumi8ala, to wszystkim powtarzalam, zeby nic jej nie kupowali.
jednak uwazam, ze nie kazdy tak podchodzi do sprawy i nie pojde na chrzciny czy komunie z pustymi rekami. tak sie tylko powie, ale nawet maly prezent dla akzdego, to jzu jest wydatek

I jeszcze nie mam jak za kiecke wplacic kasy,bo mlody chory, samochodu nie mam,druczku na przelew nie mam (ktos moze by mi wziol i zaplacil)
a przez net nie mozesz?
kiedys tak nie bylo, wogole powiedzialam S,ze zrobil sie bardzo zrzedliwy i zgorzkanialy,a nie byl taki gbur! kiedys byl bardzo towarzyski,a teraz nigdzie nie wychodzimy,a jak juz to jedziemy do rodziny (gl. jego)
musisz go zaczas odchamiac;-):-)
zaraz idę nastawić pomidorową bo Tuśka już od tygodnia się domaga z kółeczkamizresztą ona mogła by się żywić tylko pomidorówką, plackami ziemniaczanymi i buraczkami
takie mam tanie w utrzymaniu dziecko
eee, to moje tansze-na okraglo rosol i woda do picia![]()
Zupka się gotuje:-) a ja przyszłam sprawdzić poczte bo mnie wkurzyła jedna z licytującychjutro mija 7 dni od zakńczenia aukcji a ona mi dziś napisała rozkosznego maila, że strasznie się cieszy, że wygrała ale pieniążki wpłaci z opóźnieniem bo nie ma i ma nadzieję, że nie robi mi to kłopotu
narazie kulturalnie zapytałam ile to opóźnienie ma wynieść i czekam na odpowiedź
![]()
ja kiedsy odmowilam wydania towaru, bo babka sie nie odezwala po 7dniach od zakonczenia aukcji. aukcja poszla nie po mojej mysli, wiec wyczytalam w regulaminie, z emoge nie sprzedac w takim przypadku. tak tez zrobilam. babka nie miala potem pretensji.
ta Twoja kupujaca, to jakas bezczelna ejst

a ja z nudów wylicytowalam taka tunike, akurat na brzuszek tunika sukienka terranowa bufki etno folk boho 36S (970404695) - Aukcje internetowe Allegro
faaaajna
a co robi Julka, ze Ty masz czas na nude?
Podziel się: