reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja:-) M dopiero pojechał do pracy więc wreszcie mogłam usiąść do kompka:-) u nas niby słoneczko świeci ale podwiewa wiatr i jakieś ciemne chmury nadciągają:wściekła/y: zaraz idę nastawić pomidorową bo Tuśka już od tygodnia się domaga z kółeczkami:szok: zresztą ona mogła by się żywić tylko pomidorówką, plackami ziemniaczanymi i buraczkami:-D takie mam tanie w utrzymaniu dziecko:szok::-D

Justyna z moim M zakupy wyglądają identycznie:wściekła/y: dlatego wolę sama na spokojnie sobie pojechać a nie z marudzącym ogonem:tak:

Kasiu świetna ta kurteczka ja bym za nią spokojnie dała 70zł;-) bo u nas na mieście średnio po 120zł w tym stylu kosztują:tak:

Luandzia trzymam kciukasy za W:tak: mam nadzieję, że diabeł nie taki straszny jak go malują:sorry2:

Aneta ale mi narobiłaś smaka na pomidorówkę... az zafunduje sobie amino... lepsze to niz nic.... u nas od rana kropi wiec ze spacerku nici...

Zupka się gotuje:-) a ja przyszłam sprawdzić poczte bo mnie wkurzyła jedna z licytujących:wściekła/y: jutro mija 7 dni od zakńczenia aukcji a ona mi dziś napisała rozkosznego maila, że strasznie się cieszy, że wygrała ale pieniążki wpłaci z opóźnieniem bo nie ma i ma nadzieję, że nie robi mi to kłopotu:baffled: narazie kulturalnie zapytałam ile to opóźnienie ma wynieść i czekam na odpowiedź:sorry2:

Asiu bardzo łądna ta tuniczka:-) a od baby brak odpowiedzi narazie:baffled: i zastanawiam się co robić jeśli nie odpisze:sorry2: wyślę jej chyba jutro przypomnienie o transakcji i dam 3 dni na wpłate:sorry2: zresztą sama nie wiem:baffled: a co robi Twój P zw takich sytuacjach?

no u niego zawsze płacą ale trzeba postraszyć mailami.. myślę, że przypomineinie od allegro bedzie najlepsze chociaz pamietaj ze w regulaminie jest napisane ze kupujacy ma 14 dni na zaplacenie...

reklama
witam!!!

pogoda podobna do wczorajszej. moze byc;-)

po obiadku lecimy do miasta

Donkat mam nadzieje ze nie mam... kot jest z nami od 5 lat, nie wychodzi na dwór, ja nie sprzątam mu kuwety,,,,

to cale piec lat siediz w zamknietym mieszkaniu??:szok::szok:

tak pytam o toxo, bo kolezanak jest w ciazy i nagle sie okazalo, ze ma dosc wysoki poziom, szkodzacy dziecku, a kota nie ma:szok:

WIOSENNY GRZYBEK PŁASZCZYK- czarny M 38 - P.CAT (975382780) - Aukcje internetowe Allegro

Donkat to Was zaszczyk kopnoł :-D fajnie i nie fajnie. U Nas również mówią, że dziecku się nie odmawia, ale ....... i jak wyjaśniło się z Julitką powiedziała o co jej chodziło???? Chodziło o bajke???

plaszczyk fajny, kolorek bardzo mily-ten zolty oczywiscie,, tylko ja nie moge sie przekonac do tych rekawow 3/4. dla mnie to traci sens, bo skoro plaszczyk, to zeby zakryl wszystko, a z krktokim rekawem, to mozna sweter wlozyc:sorry2:

nie powiedizalla Julitka o co chodzilo, ale potem doszlismy jendak, ze o nas. do wieczora bylo jeszcze kilka histerii placzkowych. ona jest po prostu cholernie zazdrosna o mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

byliśmy byliśmy:tak:u teściów też bylismy Oli temperatura zeszła:-)
jak głupia czekam na tą Ospę wypatruję kropek:sorry2:ale jak narazie nic nie widac

Monia, to wez juz je namaluj i spokoj;-):-D:-D:-D:-D

Luandzia ja też jestem takiego zdania że bycie chrzestnym to nie dawanie lepszsych prezentów i wogóle.bardziej się liczy zainteresowanie niż kasa.D ma 2 chrześniaków i w przypadku urodziin lub innych uroczystrości traktuje ich na równo z innymi dziecmi w rodzinie:sorry2:

ja tez nie licze na prezenty dla Julitki. nawet dopoki nie rozumi8ala, to wszystkim powtarzalam, zeby nic jej nie kupowali.
jednak uwazam, ze nie kazdy tak podchodzi do sprawy i nie pojde na chrzciny czy komunie z pustymi rekami. tak sie tylko powie, ale nawet maly prezent dla akzdego, to jzu jest wydatek:baffled:

I jeszcze nie mam jak za kiecke wplacic kasy,bo mlody chory, samochodu nie mam,druczku na przelew nie mam (ktos moze by mi wziol i zaplacil)

a przez net nie mozesz?

kiedys tak nie bylo, wogole powiedzialam S,ze zrobil sie bardzo zrzedliwy i zgorzkanialy,a nie byl taki gbur! kiedys byl bardzo towarzyski,a teraz nigdzie nie wychodzimy,a jak juz to jedziemy do rodziny (gl. jego)

musisz go zaczas odchamiac;-):-)

zaraz idę nastawić pomidorową bo Tuśka już od tygodnia się domaga z kółeczkami:szok: zresztą ona mogła by się żywić tylko pomidorówką, plackami ziemniaczanymi i buraczkami:-D takie mam tanie w utrzymaniu dziecko:szok::-D

eee, to moje tansze-na okraglo rosol i woda do picia:-D:-D:-D:-D:-D

Zupka się gotuje:-) a ja przyszłam sprawdzić poczte bo mnie wkurzyła jedna z licytujących:wściekła/y: jutro mija 7 dni od zakńczenia aukcji a ona mi dziś napisała rozkosznego maila, że strasznie się cieszy, że wygrała ale pieniążki wpłaci z opóźnieniem bo nie ma i ma nadzieję, że nie robi mi to kłopotu:baffled: narazie kulturalnie zapytałam ile to opóźnienie ma wynieść i czekam na odpowiedź:sorry2:

ja kiedsy odmowilam wydania towaru, bo babka sie nie odezwala po 7dniach od zakonczenia aukcji. aukcja poszla nie po mojej mysli, wiec wyczytalam w regulaminie, z emoge nie sprzedac w takim przypadku. tak tez zrobilam. babka nie miala potem pretensji.
ta Twoja kupujaca, to jakas bezczelna ejst:baffled:

faaaajna

a co robi Julka, ze Ty masz czas na nude?

Do góry