dagmar
Fanka BB :)
A moje Dziecię się na mnie obraziło....pojedzony,'odbity',pieluszka sucha i Tata Go nosił..ale spojrzał na zegarek i trzeba się do pracy zbierać,ja się dwoiłam ,żeby mojego do pracy wyprawić..śniadanie,termos itp...wiec P posadził go do jego fotelika a ten jak nie ryknie....ej halo mówię do Julka momento, za chwilkę Cię wezmę tylko skończę Tatusiowi śniadanioe robić...POwiedziałm to dość stanowczym tonem i nie pozwoliłam P,żeby Go wziął...Julek natychmiast się uspokoił..P wyszykował się do pracy...ja podchodzę,żeby Młodego wyjąć z siodełka a Ten normalnie focha takiego strzelił..głowę obrażony odwrócił i poważny taki....mnie się normalnie serducho pokroiło.....trwało to z pół godziny dobre....oj charakterek mi rośnie chyba niezły....
No jak mogłaś mu kazać czekać, ty be
Z racji, że Moje Skarby zrobiły sobie drzemkę i śpią od 18 to mam czas opisać moje zaręczyny
No to tak..
J po 17 wczoraj wziął mnie na spacer. Nad zaporęUwielbiamy tak chodzić - po pierwsze pięknie, po drugie to tam zgodziłam się kiedyś z nim być
Dużo wspomnień
Głupawy miałam nieziemskie wczoraj, więc myślałam, że mnie już nic nie zaskoczy
J w pewnym momencie wtulił się we mnie a potem patrzał milcząco na mnie..
Ja se myślę no o co kaman?
A on wyciąga pudełeko, otwiera, moja szczena km w dółZgas totalny!
Magiczne pytanie czy za niego wyjdę..)
A ja zamiast TAK mówię WRESZCIE!! i płonę ze szczęścia;D
Oczywiście TAK też powiedziałam
Pierścionek pasuje idealnie
Śliczny
Z prawdziwego srebra z diamencikiem/brylancikiem(?) kurde, nie znam sięAle cudny i taki delikatny. Ładnie się błyszczy
Mam problem bo ciężko zrobić zdjęcia czemuś co się błyszczy, ale jak uda mi się zrobić wyraźną fotę to na pewno się pochwalę pierścionkiem
Wieczorem z teściową i moimi rodzicami i przyjaciółką wcinaliśmy mega pizzę i świętowaliśmy;D Przy czymś mocniejszym![]()
Ajj szczęśliwa jestemWreszcie marzenie się spełniło, kolejne
![]()
Wiedziałam, że przyspieszę esami ten proces, ale nie sądziłam, że aż tak
Więc i tak mnie zaskoczył!![]()
BRAWO!!!
bym zapomniala! DZIEWUSZKI TRZYMAJCIE KCIUKI! my idziemy jutro na szczepienie!!!sie boje!![]()
3mamy dasz radę na pewno, :-)
kurcze a my dostalismy od naszego architekta szkice projektu domu ... zupelnie nie o takim myslalam i mam mieszane uczucia ... na jedno nic mu zarzucic nie mozna /prawie/ ale ja sobie to wymyslilam troche inaczej ...
siedze teraz i patrze na to ... moze ma ktoras z was doswiadczenie w takie klocki ?? moze byscie podpowiedzialy co moznaby poprawic ??
moge wrzucic rzuty na zamkniety gdyby ktoras miala ochote na to zerknac ...
Projekt masz na zamówienie, czy gotowy przerabiasz??
jaki rozmiar pampersow uzywacie? my 4 7-18 kg i sa ok
My nosimy jeszcze 2 !! 3-6kgkupilam juz paczke 3 ale narazie sa za duze ...
My mamy 3 i modlę się, żeby jeszcze pochodził bo są... za małe :-d
Ale Kaj nosi 68-74 rozmiar ubranek :-/
I mój książę jeszcze śpi....
Kurujcie się, zdrowiejcie.....niedługo lato, skończą się choróbska!!!
A u nas trochę melancholii było wczoraj bo 8 rocznica śmierci naszego Kubusia minęła, wiecie, tyle już lat a rana ciągle żywa... jednak w takich przypadkach czas nie leczy ran,
a to pomnik naszej dzidzi, musze w tym roku kamieniarza wziąć bo już napisy niewyraźne...
Nie musicie nic pisać, mi po prostu lżej jak mówię o tym głośno....
Zobacz załącznik 230278
Kochana nikt i nic ci go nie zwróci i to jest najgorsze, mogę tylko powiedzieć, że bardzo mi przykro :-(
Martuuś tule mocno! :*
ja juz od godziny nie śpie za to dziecie moje dzisiaj wstało o 4 pojadła bez otwierania oka... pozniej znowu o 7 pojadla z drugiej piersi i tez oka nie otworzyla.. odlozylam ją do lozeczka .. popuszczała baki standardowo i spi dalej
od czasu do czasu rechotając
Georgina sliczny pierscionek !
gratulacje.. :*
ja swojego zaręczynowego włożyć nie potrafie.. taak mi palce przytyły w ciąży ;|
Piękna a co u ciebie??
NO a wiec my po wczorajszej kontroli!
Maly osluchowo czysty , i plucka i oskrzela ok ,ale jeszcze nosek i gardlo zpachane , jak mu wlazyla szpatulke do gardla to jeszcze odkaszlal mokro ,wiec powiedziala ze jeszcze 5 zastrzykow wypisze - w srode rano ostatni i to juz koniec.
Inhalacje juz robimy tylko z jednego leku drugi odstawila.
Powiedziala ze moglaby teraz daz syropek wykrztusny ale boi sie ze z gardla zejdzie mu spowrotem na oskrzela i bedziemy miele swieta w szpitalu ,wiec jak powiedziala leczyc to konkretnie ,porzadnie do konca !
Zmiejszyla dawke zastrzyku wiec nie jest juz tak bolesny !
Tak czy siak mlody przy kazdym zastrzyku placze mniej dostlownie na poacztaku to sie darl az go uspokoic nie bylo mozna ,teraz jego stekanie nie trwa nawet 10 sekund - sie przyzwyczail czy co ?
A dzis normalnie jak by nie poczul ze ma zastrzyk nawet nie steknol - on tak lubi czy co ?Tak czy siak jestem z niego dumna i dzieki Bogu ze to juz koncowka i obeszlo sie bez szpitala.
NO i podpytalam sie o spacery ,powiedziala ze jezeli dziecko nie ma goraczki to sa jak najbardziej wskazane przyz zapaleniu drog oddechowych - wiec niewiem co lekarz to inna decyzja .
U nas spacery pomagaja ! Maly pieknie spi a pozniej super oddycha!
Pogoda sie poprawia wiec pewnie pojdziemy w dlugi rejs!!!!!!!
Moje dziecko od kilku dni przesypia cale nocki ,dostaje kasze na noc i tak po wyciagnieciu 170 ml kaszy spi od 20 do 7 rano ,dzisiaj o 7.30 wstal .jestesmy wyspani !
Dobrze, że już lepiej

DAFFI kochana powiedz mi czy Ty czasem pozwolisz Julce usiasc..
bo ja mam taki problem ze moja z lezeniem nie bardzo.. sama sie podciaga a jak zlapie sie ja za rece to potrafi tak sie podniesc ze usiadzie i wtedy jest zadowolona..
ja wiem ze ona jeszcze 3 miesiecy nawet nie skonczyla ale co mam zrobic przywiązać ja?
co Ci pediatra powiedziala??
bo ja widzisz wystawilam se dwa zdjecia na nk i juz uslyszalam od kilku kolezanek ktorych dzieci majace 5 miesiecy nei kwapily sie do siadania ze ja zle robie..
ja juz sama nie wiem.. wiem ze to nie jest zbyt dobre bo ona jeszcze mala jest..
ale jak ją raz na ruski rok posadze to chyba nic jej nie bedzie?
ratujcie dziewczyny![]()
Właśnie mam ten sam problem i dziś na 15tą idę do lekarza spytać :-)
laski ale zonk! zapomnialam na ktora mamy chrzest!!!!!!!!pisalam wam na forum ale jak to odnalezc posrod tylustron? do ksiedza nie zadzwonie bo wstyd nie pamietac!!!!!!!!!
Dzwoń Daffi, ty to jesteś debeściara