reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja sie rzucam? nie. Ja napisalam jakie jest MOJE ZDANIE myslalam ze od tego jest forum. I moim zdaniem to w jaki sposob Nessi odpisywala na posty Daffi to wysmiewanie sie. Nie totalne ale nabijanie sie. Myslalam ze jestesmy taka niby rodzina a co? Daffi zrobilo sie przykro i napisala ze chce odejsc a ty jej napisalas cos w stylu KRZYZYK NA DROGE MY PLAKAC PO TOBIE NIE BEDZIEMY. Tak nie pisze sie forumowej kolezance...

reklama
My na chrzest mamy już załatwione wszystko (no prawie bo zostaje kwestia jedzenia, ale tym będę się martwić dopiero w tą sobotę), mam ubranie,zapłacone 200 zł, formalnie w kościele załatwione, nauka załatwina, spowiedz była dzisiaj bo wczoraj dał nam mały tak popalić, że się do koscioła wyszykowaliśmy a moja matula krzyczała z okna by wracać.
Dzisiaj zabraliśmy młodego do kościoła - jeny ile on Nas umeczył, ryczał i ryczał ...aż się babcie zleciały i zaczeły go obmacywać :) troszku się uspokoił ...a potem znowu ryk ......chyba diabełki z niego wychodziły podczas mszy, chociaz przez te zęby do Świętych nadal nie należy :)
Ubranko sobie kupiłam na chrzest i buciki toteż jestem ready :)

Pochwal sie zakupami:tak:

Oj, oj .....a po co ta złośliwość ?
Myślisz Dafi, że dziewczyny nie mają co robić tylko zazdrościć ? Wiesz powiem Ci po sobie, że ja Ci nie zazdroszczę, i cieszę się, że mam leżące dziecko -im dłużej tym mi lepiej .......ja się chcę jeszcze leżącym etapem Michała nacieszyć , jak zacznie siadać to też będę się cieszyć, ale nie mam zamiaru na nim nic wymuszać i nikomu niczego nie zazdroszczę, bo ja nie patrze na innych, nie wypada zresztą tak oceniać ludzi, a Twoja złośliwość jest dla mnie niepojęta i nieuzasadniona.

Pozdrawiam.

Ja tez tam mysle:tak:jeszcze sie nasze skarby nasiedza:tak:i podobnie zrozumialam Daffi:tak:wrecz pomyslalam o sobie

i wiecie co......... w takich chwiach wlasnie mam dosc forum!!!!!!! poprostu dosc..... sa osoby ktore rzuca bolesne slowa niepotrzebnie..sprawia przykrosc a ja ie szukam dodatkowych przykrosi.. wsyatrcza mi te co mam a mam ich nie malo..dobra co ja tu gadam..... mam dosc juz wsztskiego!!!!!!!!!!!!

Kazda ma prawo napisac swoje zdanie:tak:nikt nie robi tu nikomu na zlosc:no:ty tak samo nieraz piszesz a nikt sie nie obraza;-)

wiesz co kochana?? pier********* to forum.. ma juz wy******! co ja jestem??? jakas idiotka ktorej kazde slowo wychwytuje sie i przekształca tak by sprawic przykrosc??? a pozniej to lekcewazenie i wysmiewanie! mam w dupie to! w ogole zaczynam zalwoac ze tu weszlam. zegnam!~mozna jakos usunac konto?? nie chce juz tu byc za dzo nerwow szargam przez zje*ane forum!!!!!!!!!!!!!!
Ja mam dziecko i meza i dla nich chce zyc szczesliwie!

:szok::szok::szok:no ladnie,od idiotek wyzywasz?:szok:

Ma ktoś koncepcje jak skasować profil ?;) bo nie umiem :D

Nie przesadzaj:no:

Ja pierdziu na tym forum to niedlugo nie bedzie mozna nic napisac boktos sie obrazi...

ANOOLA dobrze ze ty sie na mnie i Mee nie obrazilas:-);-)

hej dziewczynki ja tak tylko na chwilke,,,, zeby sie pochwalic:0 myslalam ze mam nieszczesliwe dziecie bo mi sie smiac w glos nie chciala,,,, a dzis????jak zarechotala to ja i J zaraz za nia,.... i z 5 minut sie tak smialismy a ona co przestala... popatrzyla na nas jak na wariatow i dalej w smiech:):):) a raczej rechot:),,, no cudenko,,,, wynagrodzila mi nawet swoje dzsiejsze marudzenie.....

z mlekiem w cycach coraz gorzej.... umowilam sie na jutro do poradni laktacyjnej... babka powiedziala ze sprawdza jak sie ma sytuacja///// hm swoja droga ciekawe jak,,, ale pewnie jakies swoje sposoby maja,,,, ja tam sie nie znam,,,, ok spadam kobietki,,,, do meza:)szkoda tylko ze @ dalej mnie meczy i brzuch boli 3 razy gorzej niz przed ciaza...... a mialo nie bolec!!!!!!!!!!!!
oj nic nie mówi, ja dostałam @ we wtorek, i pierwszy dzien był znośny ale od środy to dosłownie umierałam na kanapie:wściekła/y: tabletki nie pomagały, ciepłe okłady także, no koszmar jakiś.., jajnik bolał mnie tak jakby sie jakies zapalenie tam wdało... mam nadzieje, że następna@ bedzie mniej bolesna dzięki tabletką anty:tak:

PAULUS a co miala jej napisac:sorry2:Daffi juz wczesniej tez nas straszyla ze odejdzie...i co my teraz mamy ja przekonywac:baffled:nie chce z nami pisac,nie potrafi przyjac naszych zdan,nie potrafi nie brac wszystkiego do siebie to co mamy zrobic?Trzeba akceptowac tez innych a nie myslec tylko o sobie...

Nie było mnie przez weekend ale jako tako zdołałam nadrobic Was ;) tak więc georgina gratuluję zaręczyn:) ciesze się że sie doczekałaś, pierścionek piękny:) Dafi, Nessi- nie ma sensu sie kłócic, każda z Nas ma swoje zdanie na temat sadzania jak i innych rzeczy dotyczących rozwoju i wychowania maluszków, jakbyśmy sie we wszystkim zgadzały to to forum byłoby niepotrzebne:tak: wypijcie wirtualnie kielicha na zgodę:) :-D

Kurcze, ale się wkurzyłam wczoraj to nie pytajcie.., poszłam do apteki po krem zfiltrem dla Filipka, i i mówie do babki wyraxnie" poprosze jakiś dobry krem przeciwsłoneczny z dużym filtrem" , bbka dała, ja spojrzałam, firma całkiem niezła, zapłaciłam i wyszłam, wracam do domu, zrobiłam obiad i chcemy wychodzić z mężem na dwór z małym więc smaruję moja pociechę i tak z ciekawości czytam ulotkę a tam nic nie jest napisane o filtrze..:wściekła/y: babsko dało mi zwykły krem do pielęgnacji buźki...:wściekła/y: no wkurzyć się da.., ale co zrobić, musze kupić nowy krem na wyjście, bo reklamacji przeciez zgłosić nie moge..

Nie było mnie przez weekend ale jako tako zdołałam nadrobic Was ;) tak więc georgina gratuluję zaręczyn:) ciesze się że sie doczekałaś, pierścionek piękny:) Dafi, Nessi- nie ma sensu sie kłócic, każda z Nas ma swoje zdanie na temat sadzania jak i innych rzeczy dotyczących rozwoju i wychowania maluszków, jakbyśmy sie we wszystkim zgadzały to to forum byłoby niepotrzebne:tak: wypijcie wirtualnie kielicha na zgodę:) :-D

podczytalam conieco i stwierdzam NIGDY w zyciu... co niektorzy nawet teraz nie czytaja mnie ze zrozumieniem... malo nie peklam ze smiechu jak przeczytalam ze od idiotek wyzywam!!!!!! nosz k*rwa mac... ludzie napisalam o sobie czy idiotka jakas jestem a tu takie przeksztalcenie mojej wypowiedzi nie ma to najmniejszego sesnu... niektorzy doszukuja sie problemow ktorych w ogole nie bylo! bez przesady ale przeszlo to wszelkie granice moralnosci!!!!!!!!

podczytalam conieco i stwierdzam NIGDY w zyciu... co niektorzy nawet teraz nie czytaja mnie ze zrozumieniem... malo nie peklam ze smiechu jak przeczytalam ze od idiotek wyzywam!!!!!! nosz k*rwa mac... ludzie napisalam o sobie czy idiotka jakas jestem a tu takie przeksztalcenie mojej wypowiedzi nie ma to najmniejszego sesnu... niektorzy doszukuja sie problemow ktorych w ogole nie bylo! bez przesady ale przeszlo to wszelkie granice moralnosci!!!!!!!!
ja Cie zrozumiałam;) nie pochwalam tego że sadzasz Julkę, ale to jest Twoja świadoma decyzja, dziewczyny napisały Ci czym może się to skończyć, ale to jest Twój wybór i ja CIę za niego nie będe ganić, itp. Tak samo jak była jakiś czas temu rozmowa na temat chodzików- kazda z nas ma swoje zdanie, ja np uważam że raz na jakiś czas mozna dziecko tam wsadzić, i pewnie jezeli zdania nie zmienię to tak właśnie będe robiła, ale są dziewczyny które mówią że chodziki sa złe i dzieciom nie służa, - każda ma prawo wyrazic swoje zdanie, nawet skrytykowac druga dziewczynę- bo to nie jest po złości, a krytyka czasem jet budująca :)

reklama
Do góry