reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Aśka ja chcę Twojego męża chociaż na tydzień!! ja do fryzjera wybieram się w przyszłym tyg bo jedziemy do rodziny na imprezke a ja mam dwumiesięczne odrosty:szok:
czekam na serwis do pralki a mój maż pojechał przerejestrować auto bez umowy kupna i kart pojazdu-ale to jest głupek!!!!:tak:
Czasem to się cieszę, że jeszcze nigdy włosów nie farbowałam:) Oszczędzam;D Bo zapuszczam teraz włosy i z racji, że raczej nie planuję farbowań to prędko u fryzka się nie pojawię pomijając fryz na ślub, ale to nie ma nic wspólnego ze ścinaniem. Wyleczyłam się już z krótkich włosków:)

probowalam wczoraj napoisac wam mega posta ale za kazdym razem skasowal sie i odpuscilam sobie.... moze etraz mi sie uda..
otoz wczoraj nakarmilam mala o 20 polozylam do snu i spala... poszlam sie wykapac i moj mezulek z nia zostal... przychodze po kapieli i co widze????
moje dziecko lezy na naszym lozku i w najlepsze bawi sie z tata.. ale mialam nerwa mwie zdo niego ze jest po 21 a ona ma spac..i ze lepiej niech mi stad wyjdzie bo mam dosc tego ze psuje to co ja staram sie caly czas podtrzymac i ucy\zyc ja.. bo teraz ukladam ja spac o 20 nie o 21!!!!!! patrze a ten wstaje i wychodzi z domu..no coz nie o to mi chodzilo ale mysle sobie luz... moze ochlonie otzrasnie sie i zrozumie conieco....
ja wzielam mloda do lozeczka i mowie doniej SPAC... i znow zasnela.. maz wrocil kolo 22 byl na zakupach ahahaah smiac mi sie chcialo... a za chwile przybiegl do mnie z kolacja do lozka... mowie mu ze o tej godz nie jem juz nic ale ze wzgledu na jego starania zjadlam ta kolacje ze smakiem:-)
mloda spala az do 6 hihi ale nerwa mialam niezmieskiego.. ja usypiam a on sie z nia bawi!
ach ten moj mezulek.....

WYOBRAZCIE SOBIE ZE WYPRALAM W WODZIE Z MINI ILOSCIA PROSZKU SZATKE JULKI DO CHRZTU....BO BYL JAKAS MIEJSCAMI JAKBY OD DOTYKANIA PALCAMI BRUDNA.... I CO???? NAPIS Z NIEJ SIE ROZPLYNAŁ JAK FATAMORGANA AHAHAHA
lece zaraz kupic nowa i mam nadzieje ze w tesco sa jeszcze te pampki za 95zl 186szt.....
To się mężuś postarał! Super:)

Hmm to korzystajac z wolnej chwili juz jutro piątek ;p chciałabym wam i (waszym bliskim , kochanym dzieciaczkom ) zyczyc :

WESOŁYCH SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIAT :)

SMACZNEGO JAJECZKA I MOKREGO DYNGUSA ,

ZDRÓWKA DLA RODZINKI , DZIECIACZKÓW JAK NAJWIECEJ ,

JAK NAJMNIEJ ZMARTWIEN I KŁOPOTÓW ...

ZEBY W ZYCIU WAM BYŁO KOLOROWO :D :D ;D

POZDRAWIAMY : Igorek , Ja i M :)
Dziękujemy:)

Daffi i bardzo dobrze robisz heh. Nalezy jej sie. Georgina ty ladna dziewczyna jestes:) Ale zartem pewnie cie zastrzelil co?:) Kasiuch moj czasem ma takie odchyly ale rzadko. Ogolnie to jest bardziej pracowity niz ja wiec cud,miod i orzeszki heh

Cherie- swietny lezaczek:)

a ja dzis bylam po prezenty od zajaca dla tesciowej i mojego ojca, i zamowilismy z K. kubki z nadrukami zdjęc Olka:) wkleje Wam jutro fotki :)

K. mnie wkurza ciagle sie z nim kloce:/ chyba wole jak go nie ma ,mam przynajmniej swiety spokoj:/
jestem zmachana, powiesilam pranie, poskladalam pranie, odkurzylam,pralam recznie malego rzeczy, zmylam naczynia, zrobilam obiad,i nie pamietam co jeszcze a on ma problem zeby ruszyc dupe i isc do kuchni nalozyc sobie zapiekanki:/

czy Wasi faceci tez tacy sa?
:(
Hmm ja już od dłuższego czasu przyjmuję taktykę, że NP jak sobie nie posprzątasz swoich brudnych rzeczy to Twój problem, będziesz miał syf, nic mi do tego. I to zawsze skutkuje;) Jak ja nie sprzątnę to w końcu to robi:) Ale na ogół i tak zrobi to o co go poproszę a czynności typu rozpalenie w kominku, ciupanie drewna, gniecenie puszek, plastików to i tak leży w jego obowiązkach i zawsze to robi. Tak samo sam sobie prasuje ubrania i sam sobie czyści auto, chyba, że akurat mam chęci mu pomóc:p No i to on wiesza u nas w domu firanki;D Lubi to:p

Cherie super bujaczek..na pewno go pokocha Danielek i ty;-):-) Ja już sobie bez niego życia nie wyobrażam;-)

Mamo Stacha..współczuję chorób bo my właśnie kończymy przygodę z nimi;-)
I buziaczki dla 4miesięcznego Frania:tak::tak::tak:

Jejciu już mi nawet nie gadaj o tym remoncie:no:
Dziś przyjechał facet pomierzyć okna..w sumie musimy 3 wymienić..jedyne 2500 tysiąca:szok::szok::szok:
Dla mnie to jest bardzo dużo..liczyłam że trochę taniej będzie...ale wzięliśmy z montażem..no i parapety itd:no::no::no:
A zwrotu niecałe 2000:no:
A jak się dowiedziałam ile szfagierce wzięli za położenie płytek to osiwiałam..
ja się kompletnie nie znam na cenach:szok::szok::szok:
35 zł za metr..ja pierdzielę..to by nas wyszło 1400 zł..ja za płytki nie dam tak dużo:szok::szok::szok:
Mam nadzieję że tata znajdzie czas żeby nam je położyć..tylko że robi od pon do sob do samego wieczora...a w niedzielę ile zdąży położyć???
Blee..już więcej nic nie remontuję:wściekła/y:

A ja cały dzień sprzątałam...i został mi już tylko salon....ale mi się nie chce:no:
W dodatku jak się post zaczął to mam takiego smaka na kiełbasę;-):szok:

Dobra..lecę robić dalej:-(

No to cie kochana pociesze ze u nas za polozenie plytek krzykneli 40 zl:tak:ale z racji tego ze bedziemy mieli kabine zabudowana to plytek nie bedziemy kladli na calych scianach;-)no i po podliczeniu wszystkich przewidywanych kosztow to nie mieszcze sie w 5 000:no:

no wlasnie ten jest jego ... o czym tesciowa mi dosc czesto przypomina ... a nowy bedzie dopiero NASZ ...

a pomyslalas ze on nie bardzo wie co z tym robic ?? moja agatka tez wypluwa bo jezyk jej zawadza ale jak sie uda polknac to taaaka heppy :)

To twoj maz ma intercyze podpisana?

Hej laski. Jestem dzis wsciekla. Gdy moj A powiedzial tesciowej, ze nie mozemy jej kasy pozyczyc bo mamy wydatki to ona mu powiedziala ze jakby na dupe nie wchodzil i dzieciaka nie robil to by problemow nie mial!

Nie no taka to tylko utuc:wściekła/y:kuzwa jak mozna wogole takie slowa wypowiadac:wściekła/y:KROWA!!!

reklama
Do góry