D
daffodill
Gość
Haha, to Juleczka? Przesłodko i przekomicznie;D
tak to Juleczka... jej poliki nigdzie sie nie mieszcza...ahahahah
usmialam sie do lez....
musze emzowi pokazac..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, to Juleczka? Przesłodko i przekomicznie;D
A wiec Daffi to duzy ten moj trzymiesieczniak? chodzi o ta fote na liscie![]()
Są gusta i guściki. Ja się sobie średnio podobam![]()
Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka z byłej klasy liceum urodziła wczoraj synka Gabriela w ... 24 tyg.ciąży :/ masakra ... nie wyobrażam sobie tego jak strasznie psychicznie musi się czuć ... prosi o modlitwę kogo się da ... oby było wszytsko dobrze, tym bardziej, że ona urodziłą w Anglii a nie wiem jaka tam jest opieka ...
Ach te Teściowe, nic tylko walcem je przejechac..............
Pomodlimy się za dzieciatko!Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka z byłej klasy liceum urodziła wczoraj synka Gabriela w ... 24 tyg.ciąży :/ masakra ... nie wyobrażam sobie tego jak strasznie psychicznie musi się czuć ... prosi o modlitwę kogo się da ... oby było wszytsko dobrze, tym bardziej, że ona urodziłą w Anglii a nie wiem jaka tam jest opieka ...
A ja się uzależniłam od ciucholandów - tzn kupowania Małej ubranekMa ich mnóstwo a ja i tak raz czy dwa razy w tyg po 2, 3 ubranka muszę kupić bo byłabym chora jakbym nie kupiła hehe
Nasza Perła w Wielkanoc kończy 4 miechy![]()
Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka z byłej klasy liceum urodziła wczoraj synka Gabriela w ... 24 tyg.ciąży :/ masakra ... nie wyobrażam sobie tego jak strasznie psychicznie musi się czuć ... prosi o modlitwę kogo się da ... oby było wszytsko dobrze, tym bardziej, że ona urodziłą w Anglii a nie wiem jaka tam jest opieka ...
Co do pamków i to i u nas od czasu do czasu przeciekają, tzn jak treściwie kupkuje to wypływa wszystko bokami, chyba na to nic nie poradzimy;-)Boziu znowu pobudka o 6.50 i kupal taki ze szok
W dodatku już nawet oryginalne pampersy nie pomagają...poszłam rano do łazienki..wracam a Tomek cały przesikany na plecachLedwo co musiał nasikać bo był gorący;-)
Na pewno dobrze zapinam pampki..bo juz bardziej starać się nie można
A te ranne wstawanie..chyba coś za coś..w dzień zaczął pięknie spać...zdaża mu sie nawet 2 h spaćco u niego jest niezwykłe...więc rano prędzej jest wyspany:-(
A teraz mama pije kawkę a on mi tu nadaję że szokzaraz wszystkich pobudzi:-)
Co do pamków i to i u nas od czasu do czasu przeciekają, tzn jak treściwie kupkuje to wypływa wszystko bokami, chyba na to nic nie poradzimy;-)
I ja kawkę piję.... cięzki dzien przede mna...
A i dziąsło po wyrwaniu zęba ciągle boli i spuchniete, pójde do dentysty, niech zobaczy, mam nadzieję, że nie będzie potzrebny antybiotyk.
Ale szlag mnie trafia przez ten ból!!!!