reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ehhh ...Witam.

U Nas po szczepieniu na wieczór zaczęły się dziać cyrki, młody bez przerwy ryczał, temp. nie miał raczej osłabienie bez przerwy ...i non stop wisiał i wiercił się na cycku.. nie wiem jak to dzisiaj będzie ... ze snem nie lepiej :( wczoraj na noc po kąpieli chciałam mu dać czopka :/ zaaplikowałam i co ? ... i załatwił mi się chłopak po same pachy, czopek nawet 2 min. nie był w środku, 2 bałam się już wkładać :/ boję się jak to będzie z Nim w niedzielę na Chrzcie ...

reklama
Daniel przespał całą noc! :-D od 20 do 5 rano.
od 5 do 6:30 leżał ze mną w łóżku i gadał sam ze sobą (albo do swoich rączek bo im się zaczął przyglądać - komicznie to wygląda) i od 6:30 pospaliśmy do 9:30 :szok:

NESSI spokojnie do chrztu jeszcze troche czasu;-)a czopek raczej powinien zadzialac nawet po 2 minutach bo przeciez one sie szybko rozpuszczaja:tak:widocznie za wczesnie mu wsadzilas:-Dnawet nie dalas sie dziecku wykupkac:-D:-D:-D

Dobra ja znikam do kuchni bo maz przyjedzie a ja bede siedziec przy kompie:-D;-)zagladne pozniej;-)

jak wiecie mamy tę matę edukacyjną Tiny Love Kick and Discover - Daniel zaczyna robić z tego dodatkowego panela użytek :tak: już wie, że jak kopnie nóżką to mu zagra. tylko jeszcze nie zawsze trafi w ten panel :-D

Witajcie u nas po zmianie czasu też Michał maruduje już tak ładnie samodzielnie zasypiał a teraz od nowa polska ludowa i muszę znowu go uczyć. Książka "Uśnij wreszcie" zdaje egzamin bo mały zasnął po 3 wejściach. A co do śmiesznych filmików tańczących bobasów polecam Tańczący bobas - Ludzie, Śmieszne - Video w INTERIA.PL

Super! normalnie humor mam teraz na + :))

Co do spania to młody wstaje ok. 01.00 a potem koło 4:00 i śpi do 7:30

NESSI spokojnie do chrztu jeszcze troche czasu;-)a czopek raczej powinien zadzialac nawet po 2 minutach bo przeciez one sie szybko rozpuszczaja:tak:widocznie za wczesnie mu wsadzilas:-Dnawet nie dalas sie dziecku wykupkac:-D:-D:-D

Dobra ja znikam do kuchni bo maz przyjedzie a ja bede siedziec przy kompie:-D;-)zagladne pozniej;-)

Mam nadzieję :))

reklama
Do góry