reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
u nas tez chyba skok rozwojowy tylko że mój Alanek nie chce jeśc do tej pory jadł co 2 godziny a teraz co 3-4
dopiero jak jest tak strasznie głodny to je a tak jak chcę go przystawic do piersi to krzyk i nerwy
nocki też cięzkie już było tak że budził się tylko 2 razy na jedzenie jadł praktycznie na spiąco i natychmiast zasypiał teraz budził sie co 2 godziny pomyslałam że skoro w dzień tak rzadko je to w nocy nadrabia jednak on ssał tylko chwilkę i zasypial wiec postanowiłam że nie bedę go przystawiac za kazdym razem co sie obudzi
no i ok ale dzisiaj budził sie o 1-jedzonko 2.30-nie karmiłam po 4-jedzonko i po 7-jedzonko
myslę że tyo może przez tę zmianę czasy bo my przed zmianą kapaliśmy go o ok.20 i po zmianie też więc by wychodziło że o 19
sama nie wiem co robic a wy jak zmieniałyście czas kąpieli?

ale się uzewnetrzniłam teraz uciekam na kawkę

u nas tez chyba skok rozwojowy tylko że mój Alanek nie chce jeśc do tej pory jadł co 2 godziny a teraz co 3-4
dopiero jak jest tak strasznie głodny to je a tak jak chcę go przystawic do piersi to krzyk i nerwy
nocki też cięzkie już było tak że budził się tylko 2 razy na jedzenie jadł praktycznie na spiąco i natychmiast zasypiał teraz budził sie co 2 godziny pomyslałam że skoro w dzień tak rzadko je to w nocy nadrabia jednak on ssał tylko chwilkę i zasypial wiec postanowiłam że nie bedę go przystawiac za kazdym razem co sie obudzi
no i ok ale dzisiaj budził sie o 1-jedzonko 2.30-nie karmiłam po 4-jedzonko i po 7-jedzonko
myslę że tyo może przez tę zmianę czasy bo my przed zmianą kapaliśmy go o ok.20 i po zmianie też więc by wychodziło że o 19

ja zmienilam na pozniej z 19 na 20... bo wczesniej bylo za jasno i nie chciala spac.. a teraz jest juz calkeim ciemno o 20 i zasypia od razu akiedys dopiero o 21 zapadala w sen.

My kąpaliśmy o 19.30 a po zmianie czasu przesunęliśmy na 20 :tak: Ale przesuwaliśmy o 15min przez kilka dni z 20.30 tak żeby nie odczuł różnicy :-D

chodzi mi o to ze jak piszemy np caly czas na forum to nie widze ze ktos napisal nowe posty dopiero jak odswieze strone to pokazuja mi sie te nowe....
Czyli u mnie jest tak samo:tak:

Ja kapie o tej samej godzinie co wczesniej.Wtedy o 20:00i teraz tez o 20:00:tak:przesuwalismy po pol godzinki;-)

Ja zabieram sie teraz za barwienie jajeczek;-)

reklama
Do góry