reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
J

Wiesz moze to być moment owulacji:tak:
dzieki i oby:)

Hej wróciłam z wyprawy na miasto i kupiliśmy już spacerówkę, miała być lekka(alternatywa dla tej z wózka wielofunkcyjnego), w miarę tania i wygodna. Kupiliśmy taką co o niej myślicie???
Kolor 04
Wózek MINI BABY DESIGN POKROWIEC+FOLIA WYS.0 ZŁ (985941191) - Aukcje internetowe Allegro
swietny jest mi tam sie podoba!

DAFI
ty masz takie nosidelko, nie? powiedz mi czy jest wygodne,dla ciebie, bo sie przymierzam do niego:)
ORYGINALNE, KULTOWE, NOSIDEŁKO promocja, Jakość (975506661) - Aukcje internetowe Allegro

Cześć laseczki :-)

Widzę, że dzisiaj pojawił się temat następnych maluszków :-D
ja zawsze marzylam o trojce dzieci ...
My z kolei zawsze mówiliśmy, że chcemy mieć tylko jedno dzieciątko :-p Ale teraz coś nam się odwidziało i śmiejemy się, że przydałoby się drugie :-D
Najwcześniej będziemy próbowali za 2-3 lata bo ja cesarkowa jestem a po drugie zaczynamy budowę, więc dobrze by było aby maleństwo przyszło na gotowe ;-) W projekcie jest już zaplanowany dodatkowy pokoik dla następnego bąbla :tak:
Myślę, że na dwójce poprzestaniemy bo już lata będą nie 'te' na dalsze potomstwo :-D

A my dzisiaj byliśmy u pedagog, która stwierdziła, że Maciek rozwija się adekwatnie do wieku i że jest straszna gaduła z niego :-D Tak się rozgadał, że nie chciał dopuścić kobieciny do głosu :-D

Niestety waga jest niziutka (5840g; 3 centyl), od ostatniego ważenia przybrał na wadze tylko 100g... w poniedziałek idziemy do pediatry :baffled: ciekawa jestem co powie :confused:

jestem:) przetrwalam jakos te chrzciny ale wieczorem mialam juz dosc i po lampce wina padlam jak mucha:) moje dziecie krzyczalo jak jej glowe polewali.... chyba diabelek z niej wychodzil:):-) a tak poza tym wszystko bylo ok:-D...

tylko moja siostra mnie po chamsku wystawila:no:i jestem na nia tak wsciekla ze jej kilka nieprzyjemnych slow powiedzialam ,,,,,,,,,,, odkad rozstala sie z mezem i ma nowego pajaca( no masakra nie facet) wogole na nia liczyc nie mozna,,,,,,,,,,a zawsze bylysmy sobie baardzo bliskie........tak sobie ja wytresowal:szok: z reszta dluuuga historia

no i od dzis diete zaczelam,,,, zobaczyy co z tego bedzie. a w domku jeszczw tyle pysznosci... ktorych przes swieta ze stresu nawet nie sprobowalam.. z reszta jakos mnie nie ciagnelo:tak:ale za to jak teraz kusi:szok::-D:-D

ok ide was nadrabiac:):blink:

Grunt że przetrwałas...następna taka impreza dopiero za rok ( przynajmniej u nas roczek też obchodzi się uroczyście:no:)
Hej wróciłam z wyprawy na miasto i kupiliśmy już spacerówkę, miała być lekka(alternatywa dla tej z wózka wielofunkcyjnego), w miarę tania i wygodna. Kupiliśmy taką co o niej myślicie???
Kolor 04
Wózek MINI BABY DESIGN POKROWIEC+FOLIA WYS.0 ZŁ (985941191) - Aukcje internetowe Allegro

ogólnie super ale mi nie podoba się ta barierka ochronna z przodu..koleżanka tez taką ma i bardzo narzeka:tak:
O wiele lepsze są te "dookoła" dziecka..ale to tylko moje zdanie

Co do diet..poczytałam trochę o tej waszej diecie i powiem wam że to prawie to samo co Sauth beach..ale moim zdaniem w gorszej wersji:tak:
Ja SB stosowałam rok temu i w prawie 4 tyg schudłam 4 kg i też nigdy nie chodziłam głodna...i co najważniejsze można jeść niektóre warzywa..i to nawet sporo:tak:
A też jest to dieta która w ko.ńcu ma nas doprowadzić do zdrowego odżywiania:tak:
I w miarę szybko wprowadza się ciemny ryż, kasze itp!
Ja na pewno do niej wrócę..jak będzie taka potrzeba jak skończę karmić:-)

Kolor 04

Fajny:tak:ja sie zastanawiam nad tym
BABY DESIGN SPRINT super stan!!! (984660756) - Aukcje internetowe Allegro

dzieki i oby:)

swietny jest mi tam sie podoba!

DAFI
ty masz takie nosidelko, nie? powiedz mi czy jest wygodne,dla ciebie, bo sie przymierzam do niego:)
ORYGINALNE, KULTOWE, NOSIDEŁKO promocja, Jakość (975506661) - Aukcje internetowe Allegro

Ja zamawialam od tego sprzedawcy:tak:jest wygodne:tak:

reklama
Do góry