Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!odebrałam wyniki morfologii Wojtka i nie ma już anemii![]()
![]()
reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
Maggie-f a ta końcówka AR to co oznacza w bebilonie? Bo ja na noc daję bebilon zwykły!
Luuzzzna przykro mi..może jeszcze zmieni zdanie
A mi plan dnia znów szlag trafił bo mały jeszcze śpi...już ponad godzinę a zwykle o tej porze spi pół h!!!
Do 19 go nie przetrzymam a myślałam że się zdrzemnie jeszcze o 17 a tu dupa blada
Przecież go o 18 nie położę

A mi plan dnia znów szlag trafił bo mały jeszcze śpi...już ponad godzinę a zwykle o tej porze spi pół h!!!
Do 19 go nie przetrzymam a myślałam że się zdrzemnie jeszcze o 17 a tu dupa blada

Przecież go o 18 nie położę

Ostatnia edycja:
Chętnie bym sie tym drastycznym metodom poddała ale jestem w uk....i od lekarza moge dostac.....paracetamol....ostatecznie antybiotyk...ale próbuje narazie innych metod ...Ale dzieki za rade!!!! A TO PEWNIE JEST NA RECEPTE??Może drastyczny sposób ale ja mam super lekarstwo na choróbsko. Dosłownie 3 dni temu coś mi się przyplątało - lało sie z nosa, temp w góre, ból gardła. No i dostałam w tyłek zastrzyk z echinacei - domięśniowo - ale jak sie powoli robi to praktycznie nie boli. Zastrzyk był na noc, rano już się lepiej czułam. Na następny dzień zero śladu po chorobie :-)
maggie_f
Fanka BB :)
Maggie-f a ta końcówka AR to co oznacza w bebilonie? Bo ja noc daję bebilon zwykły!
Przecież go o 18 nie położę![]()
Wiesz co to Anty Refluksowe jest. Mój ulewa po normalnym a AR jest zagęszczone. On go je mniej niż normalnego i nie ulewa. Ale równie dobrze można ten Nutriton dodać do zwykłego mleczka i będzie gęstsze.
A Twoje dziecko to tak długo aktywne jest? Mój co dwie godzinki łapie kime 30 minuowę i raz dziennie koło 13 idzie spać na jakieś 3h.
maggie_f
kiedyś było bez recepty, potem na recepte a teraz znowu można kupić poprostu w aptece. :-) W sumie to to jest to samo co echinacea w tabletkach ale o większym stężeniu i domięśniowo szybciej działa. Dla mnie rewelacja. Naturalne i szybko działa.Chętnie bym sie tym drastycznym metodom poddała ale jestem w uk....i od lekarza moge dostac.....paracetamol....ostatecznie antybiotyk...ale próbuje narazie innych metod ...Ale dzieki za rade!!!! A TO PEWNIE JEST NA RECEPTE??
aga6671
Mama Hani i Tomka
Wiesz co to Anty Refluksowe jest. Mój ulewa po normalnym a AR jest zagęszczone. On go je mniej niż normalnego i nie ulewa. Ale równie dobrze można ten Nutriton dodać do zwykłego mleczka i będzie gęstsze.
A Twoje dziecko to tak długo aktywne jest? Mój co dwie godzinki łapie kime 30 minuowę i raz dziennie koło 13 idzie spać na jakieś 3h.
Tomek nie ulewa..więc chyba zostanę przy tym kleiku

Co do aktywności to zauważyłam ostatnio że jak uda mu się zasnąć przynajmniej na godzinkę to dopiero po 3 h musi znów iść spać

Więc jak mi się teraz obudzi dajmy na to o 16...to o 19 będzie już bardzo zmęczony..ale znów rano mi za prędko wstanie

Planowo miał spać do 14.30...jeszcze by się zdrzemnął koło 17 i po 20 nocka.........
I wszystko zmienił

luuuzna
Mama Alanka
Aż tak źle? Może go to wszystko przeraża i nie rozumie że to dla Ciebie ważne. Obyście znaleźli jakiś kompromis ...
Nie chce mi się już o tym mysleć - wszystkie moje marzenia właśnie prysnęły
maggie_f
He he - zdolny jest. Mój też mi takie numery wycina. Tylko że ja nie ważne jak sie nakombinuje to on o 6 rano wstaje. Czy sie położy o 20 czy o 22, około 6 zaczyna stękać i wali kupe i wstaje.Tomek nie ulewa..więc chyba zostanę przy tym kleiku
Co do aktywności to zauważyłam ostatnio że jak uda mu się zasnąć przynajmniej na godzinkę to dopiero po 3 h musi znów iść spać
Więc jak mi się teraz obudzi dajmy na to o 16...to o 19 będzie już bardzo zmęczony..ale znów rano mi za prędko wstanie
Planowo miał spać do 14.30...jeszcze by się zdrzemnął koło 17 i po 20 nocka.........
I wszystko zmienił![]()
Nie mów, znaczy nie pisz tak. Poukłada się wszystko jakoś - zobaczysz. Dziś taki ponury dzień i stąd te myśli.Nie chce mi się już o tym mysleć - wszystkie moje marzenia właśnie prysnęły
reklama
maggie_f
Ale jak ja wczoraj Tomka położyłam o 20.30..a w sumie zasnął o 21 to dziś wstał o 7.30!!!
Boże..śmiejcie się ale dla mnie 6 to środek nocy!
Aga dla mnie też. O 6 mam najlepszy sen.