reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
tak na poprawe chumru :

nie narzekajcie na pogode u nas jest juz 5 cm sniegu i nadal sypie:sorry::sorry::sorry:
ciekawam jest czy odsniezac nie bede musiala jutro rano:cool::cool::cool::cool:
nie wklejam zdjec bo wam sie jeszcze zimno zrobi:-p:-D:-D

o wilku mowa:sorry:
właśnie moj najmlodszy potomek daje o sobie znac :sorry::sorry::sorry:
po rosole:sorry::sorry::tak::tak::tak:
no to dobrze:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
1600 :szok::szok::szok:
a ile wczesniej sie urodziły:eek::eek:
moja kolezanka urodzila w 32 tyg i mial 1900 okolo
tez lezal w inkubatorze z tym ze on lezal legnicy a ona musiala po cesarce lezec w kowarach, wiec dziecka przez tydzien nie widziala:-:)-:)-(
One po porodzie wazyly 1810 i 19509przynajmniej tak twierdza pielegniarki),ale duzo spadly na wadze(co jest bardzo dziwne) i wolno przybieraly a urodzilam w skonczonym 34 tygodniu
Dowikla a twój juz pojechal

Tak,juz pojechal

NATALINECZKA
A z tym sniegiem to masakra jakas:szok::szok::szok:

Moja Klaudia usnela na dywanie i kompletnie nic Jej nie rusza:-D:-D:-D
oto Jej fotka i przy okazji Wiki tez chciala:tak::tak::tak:

Załączniki

• SDC11777..jpg
    SDC11777..jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 42
  • SDC11778..jpg
    SDC11778..jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 40
no to mój tłuścioszek się urodził bo 1650:sorry: ale potem spadł do 1300:zawstydzona/y: i dłuuuuugo nie zaczynał tyć.Lekaże już zaczynali sięobawiać, bo mijał tydzień a on w dół ciągle z wagą:-(No ale dało się to wytrzymać. dowikla choćby i jeden dzień przed inkubatorem to jak dla mnie o jeden dzień za dużo! Ja sterczałam półtora miecha:confused2:
Matko śnieg!!! No nie mogę uwierzyć! U mnie chłodno, ale słoneczko pięknie świeci i aż dziwie sie że już jest 18:eek:

edit:
O jaka fotka!! wiki zobaczyła furę klocków i jej się odechciało....

One po porodzie wazyly 1810 i 19509przynajmniej tak twierdza pielegniarki),ale duzo spadly na wadze(co jest bardzo dziwne) i wolno przybieraly a urodzilam w skonczonym 34 tygodniu

Tak,juz pojechal

NATALINECZKA

jak słodko ;-):tak::tak::tak::tak::tak:

a dlaczego urodzilas tak wczesnie??
byl jakis powod czy poprostu ciaza blizniacza?

no to mój tłuścioszek się urodził bo 1650:sorry: ale potem spadł do 1300:zawstydzona/y: i dłuuuuugo nie zaczynał tyć.Lekaże już zaczynali sięobawiać, bo mijał tydzień a on w dół ciągle z wagą:-(No ale dało się to wytrzymać. dowikla choćby i jeden dzień przed inkubatorem to jak dla mnie o jeden dzień za dużo! Ja sterczałam półtora miecha:confused2:
Matko śnieg!!! No nie mogę uwierzyć! U mnie chłodno, ale słoneczko pięknie świeci i aż dziwie sie że już jest 18:eek:

edit:
O jaka fotka!! wiki zobaczyła furę klocków i jej się odechciało....
18 :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
o matko mazenie u mnie 3 i to pewnie w nocy na minus pojdzie:cool::cool::cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jak słodko ;-):tak::tak::tak::tak::tak:

a dlaczego urodzilas tak wczesnie??
byl jakis powod czy poprostu ciaza blizniacza?

W sumie chyba tak bez powodu bo calal ciaze mialam ok(oprocz mega wymiotow)
W 31 tyg zaczela mi sie skracac szyjka i napinac brzuch:no:Ale jak na blziniaki 35 tydz to jest chyba ok,tylko ze urodzily sie male jak na ten tydz ciazy

KERNUS
To Klaudia spi;-)
To dlugo sterczalas przed inkubatorem:szok::szok::szok::szok:

W sumie chyba tak bez powodu bo calal ciaze mialam ok(oprocz mega wymiotow)
W 31 tyg zaczela mi sie skracac szyjka i napinac brzuch:no:Ale jak na blziniaki 35 tydz to jest chyba ok,tylko ze urodzily sie male jak na ten tydz ciazy

KERNUS
To Klaudia spi;-)
To dlugo sterczalas przed inkubatorem:szok::szok::szok::szok:
wlasnie slyszalam ze blizniacze to tak kolo 36 tyg trwaja :tak::tak::tak:

tak na poprawe chumru :

nie narzekajcie na pogode u nas jest juz 5 cm sniegu i nadal sypie:sorry::sorry::sorry:
ciekawam jest czy odsniezac nie bede musiala jutro rano:cool::cool::cool::cool:
nie wklejam zdjec bo wam sie jeszcze zimno zrobi:-p:-D:-D

o wilku mowa:sorry:
właśnie moj najmlodszy potomek daje o sobie znac :sorry::sorry::sorry:
po rosole:sorry::sorry::tak::tak::tak:
no to dobrze:tak::tak::tak:
No widzisz a tak sie martwiłaś.
Dowikla a kiedy pojechał i na ile??

Tak,juz pojechal

NATALINECZKA

Śliczna fotka a ta lalka to jakiej firmy

Ja juz tez mam dosc faktow wiec wlaczylam Laurze mini mini A miala ogladac bajke na dobranoc:eek:
Zrobilam buleczke z piekarnika to wcina.Wczesniej jeszcze banana zjadla.
Nie wiedzialam co zrobic i walnelam chili con carne pycha ostre:tak:Juz zjadlam a mojego nie ma to bedzie odgrzewal.dzownilam 2h temu i powinien juz byc wiec jego strata niech odgrzewa:-D

Ciezarowki licza kopniaki i kilogramy:-D:-D

Oj jak cudnie nalesniczek padl:sorry:

reklama
pogoda zwariowała teraz żyje w chmurach dosłownie, ale u nas to bardzo czeste:cool::cool:
nie ma mgiel sa chmury:sorry::sorry:
a ponad chmurami robiło sie juz błekitne niebo ale gdzies zniknelo:sorry::sorry::sorry:
12210006..jpg

Ostatnia edycja:
Do góry