reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-:)-:)-:)-( żałoba narodowa [*][*][*]:-:)-:)-:)-:)-:)-(

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( [*]

pewnie wypadek przeciez chyba nikt na nich nie polował , zreszta oni mieli juz dawno wymienic te wszystkie samoloty bo to same rupcie chyba juz zostały , tyle w oststnich latach mówi sie o spadajacych samlotach :(((((((:)(masakra przeciez tam nic nie zostało z tego co pokazuja wszystko spalone:((

a jak byl wypadek tycj naszych lotnikow co ich chyba ok10 zginela to mowili glosno ze tylu dobrych lotnikow jednym samolotem lecialo
a cezmu teraz tyle głów lecialo jednym samoltoem??????????????

dodam tylko ze moj znajomy,sasiad moich rodzicow pracuje w ochronie prezydenta,kaczynskiego tez.
wszyscy z BORu ktorzy zgineli byli z jego zmiany,tylko on nie polecial,nie wiem czemu,ale mial to szczescie ze nie polecial

tragedia:-(

Moja Klaudia tez wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Pospala z 5 minut moze i chciala wyjsc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec ja taka wkurzona Ja wypuscilam ale Jej powiedzialam ze nie ma wlazic do mnie do pokoju:no:I chyba stoi na korytarzu:no:Juz normalnie sama nie wiem o co Jej chodzi bo wszystko wymusza rykiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie chce spac to wyje,chce spac tez wyje,nie chce kapci zalozyc to ryk,jak chce zalozyc ale nie wie gdzie sa tez wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wlasnie dzwonil moj Ojciec i mowil ze Dominik zostyaje u Nich do jutra,ale nie za bardzo mi sie to podoba bo juz bym chyba lekko wziety:no:Niby wziela Go moja siora a teraz On dzwoni:no:ostatni raz Go dalam na noc do tego domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Bo juz mnie wszyscy wkurzaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moja taka sama ostatnio
Pauline tez daje poplaic

popatrz na to z tej perspektywy:
pierwsze ruchy dziecka to rzekomo polowa ciazy tak wiec powinnas je odczuc w 20 tyg a skoro ich jeszcze nie czujesz tzn ze nie urodzisz przed czasem;-);-):tak::tak::tak:
eeee tam
bujda
ja z Paulina czulam ruchy w 20tyg a urodzilam w 42 a z Weronika czulam w 18 i urodzilam w 42:rofl2:

tak na poprawe chumru :

nie narzekajcie na pogode u nas jest juz 5 cm sniegu i nadal sypie:sorry::sorry::sorry:
ciekawam jest czy odsniezac nie bede musiala jutro rano:cool::cool::cool::cool:
nie wklejam zdjec bo wam sie jeszcze zimno zrobi:-p:-D:-D

o wilku mowa:sorry:
właśnie moj najmlodszy potomek daje o sobie znac :sorry::sorry::sorry:
po rosole:sorry::sorry::tak::tak::tak:
no to dobrze:tak::tak::tak:
o mamo!!!!!!!!!!!
snieg!!!!!!!!!!11
wspolczuje

W sumie chyba tak bez powodu bo calal ciaze mialam ok(oprocz mega wymiotow)
W 31 tyg zaczela mi sie skracac szyjka i napinac brzuch:no:Ale jak na blziniaki 35 tydz to jest chyba ok,tylko ze urodzily sie male jak na ten tydz ciazy

KERNUS
To Klaudia spi;-)
To dlugo sterczalas przed inkubatorem:szok::szok::szok::szok:

malutkie,ale malo rzytylas
moja siora cioteczna urodzila blziniaki w 38ty i wazyli jeden 2600 drugi 2800g:szok::szok::szok::szok::szok:

s
dorota na polsacie lecą bajki:-D:rofl: moje ulubione..... disney... niektóre moje ulubione z czasów dzieciństwa- praktycznie w kazda niedziele jedna stara moja bajka leci:-)

w tv nic nie bylo i dzis w sumie
tylko wczoraj na pulsie caly dzien bajki i dzis tez,no i na polsacie tez rano troche bajek
ja nie mam innej tv:sorry:

w radio tez same smuty....

dobra laski nadrobilam tylko wczorajszy dzien,wiecej nie mam natchneinia

sciagnelam sobie "bez mojej zgody" i ide ogladac
jak mala mi da to wpadne rano,bo dzis wstala o 8:baffled::baffled::baffled:
jak nie to do wieczora

reklama
Ja ogladalam jak trumna przyleciala do Pl i jak corka plakala :-(.

G zabiera dzis kompa i zamiest w srode ma przyjsc do Oliwki w czwartek i moze mi na chwile w czwartek kompa przynesie.Dziewczyny ja nie wiem jak ja to przezyje :-(.
Jestem od was uzalezniona :-(.Ranojak wstawalam to odrazu bb .A teraz co ja bede robla?Mam ksiazke do przeczytania ,moze ja przeczytam .Rozumiem teraz co to nalog .
dasz sobie kochana jakos rade;-);-);-)
maly detoks nie zaszkodzi;-);-);-)

witam ja dopiero teraz bo przyszlam od mamy po 22:szok::szok:
tak sobie siedzialysmy mama z ciocia dostaly wino z chrzcin i sobie pily i takie babskie ploty wyszly;-);-);-)

a co do tragedii brak mi słów (*)(*)(*)
niech spoczywają w spokoju

Witam porannie

znów mnie nawala ucho i w sumie to nie wiem czy ucho czy wezly chlonne... ale prawej strony dotknać nie mogę:eek:

to chyba przez to ostatnie niedoleczone....grr

i tak jest lepiej niz wczraj, moze przejdzie. Zaraz znow wezme przeciwbolowy i zobaczymy.
Ostatnio co chwile coś mnie łapie:-D całe szczescie ze Maksa nie...

miłego dzionka dziewczyny:-)

Witam i ja
Mlode spia a Dominik juz w szkole:tak::tak::tak:Za oknem piekne slonce i oby sie tak utrzymalo przez caly dzien:tak::tak::tak:
Planow na dzisiaj nie mam,wiec pewnie jakis spacerek kolo domu ,zakupki itd:tak::tak::tak:
Czekam na Majke ,ale jak nie bedzie to zaraz ide z powrotem do wyra hehe:-);-)

ANABUBKA
To widze ze obydwie mamy przerabane z tym ryczeniem:no::no::no:
Fajnie ze porobilas sobie w ogrodku,no i te truskawy mniam,mniam:tak::tak::tak:

KERNUS
Juz sniadanko:szok::szok::szok:Dobra jestes
Ja to zawsze kolo 10 ,a jak dluzej pospimy to nawet pozniej:tak::tak::tak:

Cos sie dzieje z moim internetem bo ostatnio ciagle mi sie rozlacza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie.
Macie rację , im mniej tv się ogląda , tym człowiek mniej się nakręca.
Ale ja do wrażliwców należę i nie potrafię przejść obojętnie wobec ludzkich tragedii...

Piszecie o buntach maluchów. Dołączam do was mamuśki. :tak:Amelia ostatnio pokazuje swoje drugie oblicze.:crazy: Jak się uprze @ ( małpa) jedna...za nic w świecie nie idzie jej przekonać.:wściekła/y:

No i na końcu chłop....:confused2:Dać chłopu w ręce żelazko to spali sobie spodnie od nowego garnituru.:confused2: Więc oprócz wydatków komunijnych do listy zakupów dopisuję męski garnitur. :hmm::hmm::hmm:

Witam i ja :-):-)
Piękny dzień się zapowiada i może trochę radości wniesie po tym przytłaczającym, smutnym weekendzie :-:)-:)-(
Nam się dzisiaj wcale rano wstawać nie chciało i zamiast wyjść z domu o godz.7.45 to Jacek wyszedł z Mają po godz.8 :tak::tak:
Mnie dzisiaj sprzątanie czeka bo po tym weekendzie syf na każdym kroku :tak::tak::tak:

No i na końcu chłop....:confused2:Dać chłopu w ręce żelazko to spali sobie spodnie od nowego garnituru.:confused2: Więc oprócz wydatków komunijnych do listy zakupów dopisuję męski garnitur. :hmm::hmm::hmm:

A kto to daje chłopu spodnie do prasowania :szok::szok::-D:-D

witam :-( cięzki dzień miałam smutny Gabryska jest rozpuszczona jak nie wiem co Byłam dzis z nia u jej chrzestnej bo dawno nie widziłysmy sie Masakra na początku troche sie bawiła a potem jej "palma "biła martwie sie troche o to przedszkole czy sie zklimatyzuje :baffled: nie marudze ide sie zrobic na bostwo zamierzam połozyc maseczke umyc włosy i takie tam :eek: dobranoc

Zaaklimatyzuje się :tak::tak::tak:, nie będzie miała wyjścia :tak::tak::tak:, moja też była rozpuszczona trochę a paniom udało się ją utemperować :tak::tak::tak:

zakupy piatkowe udane-kupilam sobie matreila na garsonke,i buty cichobiegi,Paulinie *******ki do komunii,wianke dostalam od ciotki po jej corce w bardzo dobrym stanie.
malej rajstopki i 2 pary dzinsow w ciucholandzie

ale najbardziej zadowolony z zakupow byl moj p bo na ciuchach kupilam mu 2 super bluzy w bardzo dobrym stani,do tego dresy adidasa czarne,w stanie idealnym za 7zl:-),do tego jeszcze koszule z krotkim rekawem
cieszyl sie jak dziecko:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

To jednym słowem zakupy udane :tak::tak:
No i dużo cierpliwosci dla zbuntowanej Weronisi :tak::tak::tak:

znów mnie nawala ucho i w sumie to nie wiem czy ucho czy wezly chlonne... ale prawej strony dotknać nie mogę:eek:
to chyba przez to ostatnie niedoleczone....grr

Ty się lepiej do laryngologa wybierz :tak::tak::tak:

Witam kochane poniedziałkowo :happy:
Nowy tydzień ....coś się skończyło coś się zacznie coś się zmieni...obyśmy cos z tego wyciągneli....
Julia w szkole wreszcie!!!!!!!!!!!!!!! muszę iść dziś po skierowanie do laryngologa bo moje dziecko nie słyszy:-:)-:)-:)-:)-:)-(powtarzam jej po 5 razy :-:)-:)-:)-:)-( a i tak czasami widzę ze mnie nie słyszy tylko się juz poprostu nie dopytuje :-:)-:)-:)-( nie wiem czy ma zatkane uszy woszczyną czy ma uszkodzony słuch :-:)-:)-:)-( nie wiem musimy iść do lekarza z tym .....
Adam jeszcze w domu bo do szkoły na 12 więc jeszcze się z nim męczę a nerwa mam na gnojka jak nie wiem :angry: cały czas coś chce ,zaczepny butny ech.................. dorastanie:eek:
Antonio wstał o 6 więc pewnikiem koło 10 pójdzie spac i dobrze bo koło 12 musimy z domku wyjść ..niedobra ta moja mała cholera podobnie jak reszta naszych maluchów wymusza wszystko płaczem krzykiem ..ech...............bunt:eek:
Pietruszka w pracy ,zupka się gotuje,pranie się pierze........chyba się za jakieś big porządki zabiorę ...tylko nie bardzo mam co robić :eek::eek:ale miejsca sobie znaleźć nie mogę ......coś muszę wymyślić......
po obiadku jedziemy wpisać się do księgi kondolencyjnej i zapalić znicz....[*]

reklama
Witam i ja :-):-)
Piękny dzień się zapowiada i może trochę radości wniesie po tym przytłaczającym, smutnym weekendzie :-:)-:)-(
Nam się dzisiaj wcale rano wstawać nie chciało i zamiast wyjść z domu o godz.7.45 to Jacek wyszedł z Mają po godz.8 :tak::tak:
Mnie dzisiaj sprzątanie czeka bo po tym weekendzie syf na każdym kroku :tak::tak::tak:

A kto to daje chłopu spodnie do prasowania :szok::szok::-D:-D

Zaaklimatyzuje się :tak::tak::tak:, nie będzie miała wyjścia :tak::tak::tak:, moja też była rozpuszczona trochę a paniom udało się ją utemperować :tak::tak::tak:

To jednym słowem zakupy udane :tak::tak:
No i dużo cierpliwosci dla zbuntowanej Weronisi :tak::tak::tak:

Ty się lepiej do laryngologa wybierz :tak::tak::tak:
kochana byłam z tym uchem wtedy u laryngologa- dostalam krople ale zakrapialam tylko 1 dzień, na drugi dzien tylko razz bo juz nie bolało....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a one tyllko 3 czy 4tyg mogly byc otwarte to wywaliłam....:confused2::confused2:

zobaczymy jak mi nie przejdzie to znow bede musiała isc:eek:

Do góry