kerna
http://www.lauraziobro.pl
no Was czytam i odechciewa mi siękochana to nie czytaj co bys sie nie denerwowala
ja tez z checia bym po lumpkach pochodzila ale niestety mam 13 km
wiec moge pomazyc![]()

A z tyciem to co ci nie pasi???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no Was czytam i odechciewa mi siękochana to nie czytaj co bys sie nie denerwowala
ja tez z checia bym po lumpkach pochodzila ale niestety mam 13 km
wiec moge pomazyc![]()
no Was czytam i odechciewa mi siębo ja we wszystkim od razu widzę masakre, wojne rzeźnie..jestem "mientka" w tych tematach..
A z tyciem to co ci nie pasi???chcesz byc tłuściochem
przytyjesz tyle ile będzie trzeba
ja jestem w 18 i przybyło mi już 3 kilo i tym się martwie, że tak dużo
![]()
eee no co Ty!! Ja dizsiaj gadałam ze znajomą i ona szukała u mnie brzucha i .....nie znalazłaPodobno tak na pierwszy rzu oka kompletnie nic nie widać. A dodatkowo Ty przynajmniej czujesz ruchy a ja nic i zaczyna mnie to troszkę zastanawiać czy przez ten stres ostatni cos się nie stało:-(
popatrz na to z tej perspektywy:a ja nic![]()
a michała urodziłaś przed zasemhmmmm szkoda że nie wierze w takie rzeczy;-) Michał poczułam w 21tc i co...coś się źle pomnożyły tygodnie chyba;-)