Witam i ja
Ja wczoraj nic nie pisałam bo miałam nerwy na wszystko
wszystko mnie denerwowało w tv nie było co ogladac jedno i to samo w kółko 
z chłopem nie mozna było pogadac bo non stop na kompie
a moje dziecko dostało chyba tez szału bo na pole ni poszedł bo deszcz padał a w domu mu sie nudził na dodatek dvd sie zepsuło

Dzisiaj tez jakos nie w humorze jestem, dobrze ze mąz pojechał do miasta bo jakbym wstała i zobaczyła go przy kompie to bym chyba nie wytrzymała i opier...

Nerwy sie mnie trzymaja sama juz nie wiem czy stresuje sie wizyta u gina dzisiejsza czy co niby chyba wszystko oki bo ruchy czuje wiec jest dobrze a z wynikami to ja nie wiem co mi powie napisze wam wieczorem jak wróce
Lunka dobrze wiedziec ze nie tylo ja tak duzo przytyłam w ciąży

Wiktoria ładna fryz , a gdzie usmiech na twarzy

Natalii śniegggg

Dorota szkoda ze G zabiera ci kompa no ale skoro tak ustaliliscie to co zrobic
Anabuba nie ma to jak chłop w robocie heheheh

Medeuska ty ostatnio cos za czesto chorujesz jakos zle sie leczysz???/

Justa współczuje jezcze jeden wydatek , tak to jest jak dasz chłopu zelazko do ręki

Ja wczoraj nic nie pisałam bo miałam nerwy na wszystko

Dzisiaj tez jakos nie w humorze jestem, dobrze ze mąz pojechał do miasta bo jakbym wstała i zobaczyła go przy kompie to bym chyba nie wytrzymała i opier...

Nerwy sie mnie trzymaja sama juz nie wiem czy stresuje sie wizyta u gina dzisiejsza czy co niby chyba wszystko oki bo ruchy czuje wiec jest dobrze a z wynikami to ja nie wiem co mi powie napisze wam wieczorem jak wróce

Lunka dobrze wiedziec ze nie tylo ja tak duzo przytyłam w ciąży

Wiktoria ładna fryz , a gdzie usmiech na twarzy

Natalii śniegggg

Dorota szkoda ze G zabiera ci kompa no ale skoro tak ustaliliscie to co zrobic

Anabuba nie ma to jak chłop w robocie heheheh

Medeuska ty ostatnio cos za czesto chorujesz jakos zle sie leczysz???/

Justa współczuje jezcze jeden wydatek , tak to jest jak dasz chłopu zelazko do ręki