reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny na sam poczatek ...
musialam wyjsc na te zakupy... zlapal nas deszcz :confused2::confused2::confused2:
fajnie
teraz przed kapaniem weszlam na chwile...
a mlody ni stad ni z owad przychodzi mi do kuchni i pokazuje mi tel od m - zepsul klapke i mowi "prosze dac mamie" wzielam ten tel i mowie "cos Ty to zrobil" a on"szybko uciekac mamaaaaaaa" :sorry::sorry::sorry::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: i mi pitnął :-D:-D
ale mam do Was filmik potem tylko wgra mi sie...
ale mala fajnie mowi chau.... nor,manie mwie do niej ze ciotki sie z niej usmeja
ALE dam po kapaniu
bo amala juz marudzi wiec szybko pisze i odp

Witam z rana :tak: katar mnie dopadł, głowa mnie boli i gardło :baffled: no ja nie wiem kiedy się wyleczę w końcu :no: jeszcze Kuba znowu marudzi i już mnie trafia, zaraz go wrzucę do łóżeczka i będzie spokój :tak: M pojechał na badania do wojska znowu mam nadzieję że wszystko ok pójdzie :tak: słoneczko ładnie świeci ale niebie lekko zachmurzone może potem jakiś spacer się zaliczy :-p miałam dzisiaj do dentysty iść ale nie pójdę przez ten katar i gardło nie dam rady i znowu wizytę muszę przesuwać :no: ach normalnie już miesiąc ją przekładam :sorry: no cóż w końcu pójdę kiedyś ;-) muszę kończyć bo Kuba nie da nigdy nic zrobić na kompie :no: miłego dnia życzę może potem zajrzę :-D
zdrowka
z pewnoscia bedzie

ja wyjelam cycki,tylko sie zastanawima czy zrobic zwykle kotlety czy takie inne troche,ale nie mam wszytskich skladnikow:baffled:

alo laski gdzie Wy sie podziewacie
pewnie jak juz pojde sobie to sie zleca czarownice:rofl2:

normalnie znow jakis BB wirus panuje:baffled::baffled::baffled::baffled:

Wernika grzecznie oglada kubusia puchatka i uklada puzle jednoczesnie:-)
ja dzisiaj zakupilam cyce i watrobke ktora zrobilam dzis na obaid

Witam :-):-)
A mnie rano nerw niezły złapał, ubieram Maję w kurtkę a tu cały rękaw i bok w czarnym smarze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj po przedszkolu poszłyśmy na plac zabaw i widocznie konserwowali wszystkie urządzenia :angry::angry::angry: tylko kurcze jak ja teraz tą kurtkę dopiorę :szok::szok: chyba na 90* będę musiała pranie nastawić :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:

Ty mnie lepiej nie strasz :szok::szok::szok:

Śliczna gwiazda :tak::tak::tak:

To dobrze że się pogodziliście, a może mąż po tej rozmowie coś sobie przemyśli i przestanie cię więcej denerwować :tak::tak::tak:

No jasne ze chcę, ja czytałam o tej diecie na necie tylko :sorry::sorry:

Twoja Oliwka to ostatnio jakby już przedszkolakiem była :tak::tak::tak:

Ach ta twoja ciocia :crazy::crazy::crazy::crazy:

A może w ten sposób okazuje zazdrość o siostrzyczkę? :confused2::confused2:
ach ta kurtka dobrze z juz wyprana!!
a nie pomyslalam ze to zazdrosc bo juz od jakiegos dawnego czsu tak robi...
wczesniej mi to nie pzreszkadzalo poprostu ale teraz :confused2::confused2:
super ten obóz :tak::tak::tak::tak:
ja z checia bym sobie na taki pojechala:tak::tak::tak:
no i ten angielski super sprawa:tak::tak::tak:
a co do referatow to rzeczywiscie temty super:sorry::sorry:
ale ty dasz rade i jeszcze nam piekna 6 przyniesiesz;-):tak::tak:

kobieto no to czego ty go budzisz :-p:-p;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam sie porannie
mlody gania juz z autkami
pierdzi ale kupy nie moze zrobic a czopka nie da sobie wsadzic gad jeden :crazy::crazy::crazy:
isie meczy a juz prawie tydz jak kupy nie robil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i smierdzi mi tu w pokoju teraz jak trza:sorry:

pogoda poki co sprzyja ale maja przyjsc burze, pierwsze wiosenne a ja burze uwielbiam wiec musze sobie balkon zmyc bo lubie na balkonie wtedy siedziec;-);-)

dzis jeszcze do skarbowki zawiezc sprostowanie i pojde moze na jakis lumpek doszlam do wniosku ze kupie jakis stary material albo dres i wszyje sobie w dzinsy i bede miala spodnie bo juz zywcem nie mam w czym chodzic:tak::tak::tak:
od wczoraj w spodnicy i rajstopach pod brzuchem:-D:-D:-D:-D
oj bidulek jeden.... :-(
Ja to ostatnio w ogóle nie wiem co gotować :baffled: Jakas pustak w głowie :baffled:

Daj znać po lekarzu.

A ja byłam ze smarkatymi w przychodni, lekarka osłuchała, a potem odkryła Amerykę : "One maja katar " no patrzcie nie zauważyłam wcześniej :confused2::no: Niki chwilowo śpi, ja zjadłam w końcu śniadanko :sorry: Kanapeczkę z tortillą, chyba zaraz zrobię sobie jeszcze jedną :-p

Słoneczko wychodzi, więc pewnie polecimy po południu na spacerek :-)
ja tak samo odkad niki sie urodzila...
nie wiem co robic na obiady kiedys mialam pomyslow od groma a teraz :eek::eek:
My po obiadku:-)
Nie piszcie tak duzo bo nie moge nadazyc z nadrabianiem:-D:-D:-D:-D

Medeuska faktycznie milutka niespodzianka a ja tu z Lali w wyrku. Po pol godzienie wiercenia zanioslam Laure do jej lozka bo miejsc sobioe nie moglam znalezc.Najlepsze jest to ze lala sie przebudzila i patrzala na Bodzia czy czasem nie jakis obcy.Tak mu dzis powiedziala:-D:-D:-D
Corcia pilnuje mamusi:tak:Nie da obcemu do lozka wlezc:-D:-D:-D

No coz ide sie szykowac bo jeszcze obie z Laura w pizamkach jestesmy:-D:-D:-D:-D:szok::-D:-D:-D
no to m zaszalal ze sniadaniem...
a Lali genialna dobrze ze pilnuje :laugh2::laugh2::laugh2:
Pati gratki za Sewka, no super. Jeszcze troszkę ciepełka i ja zacznę moją sikawę w nocy bez pampka trzymac. Tylko nie bedzi emi tak fajnie wstawac znów, no ale cóż. ..
ja poki co wstaje do malej wiec jest mi to na reke ale jak bedzie potem jak juz nie bede musiala wsrawac ??
gratulacjeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

natalineczka-mi sie cos wydaje że moi chłopcy tak samo bedą spac tylko raz dziennie:-(,a szkoda-bo kiedy spali to ja mogłam duzo rzeczy porobic a teraz.........no trudno,taki życie.
a co do obiadania sie to komu jak komu,ale ty morzesz sobie na to pozwolic.:tak::laugh2:

ja tez po obiadku.M pojechal do sklepu,bo mi sie lodów zachcialo.:szok::szok:
a i przyszedł rachunek za tel.280 zł.normalne mi nogi podcieło jak zobaczylam.:szok::szok::szok::szok:ale jak sie papla przez tel.to sie płaci!!!:wściekła/y::wściekła/y::-:)angry:
a to jeszcze nic my kiedys mielismy za jeden tel ponad 800 zl :laugh2::laugh2::laugh2:
MH nocnego koncertu nie zazdroszczę.:no:

Anabubka ,no na razie to lubi ,a potem co polubi to się okaże :-D:-D:-D
Fajnie,że Weronika tak za Pauliną jest.
We dwie zawsze raźniej.:tak::-):-)

A fotka gdzie?
Oj ja też widziałam różne bałagany.
Patrz mój Kuba :-D:-D:-D
Zobacz załącznik 235424Zobacz załącznik 235424

SUPER !!!! OGROMNIASTE GRATULACJE !!!!
To już wiadomodlaczego nocka była koncertowa.:tak::-):-)

Niektóre dzieci nie potrzebują spać 2 x dziennie :no:

A co do tortilli.
Jak bym tyle zjadła to też na kilka godzin była bym w ciąży ale z tej tortilli :-D:-D:-D:-D:-D

Ja z Klaudią do końca 7 miesiąca przytyłam 2.5 kg i wchodziłam we wszystkie swoje ciuchy a potem do końca 9 przytyłam aż 7 kg i tyłam z godziny na godzinę.
Śmieli się,że puchłam w oczach.:-D:-D:-D:-D

Byłam dziś w przedszkolu.
Przewieźliśmy w sumie 24 dzieci ,teraz wróciłam z fundacji i dopiero znalazłam czas,aby odpisać,na to co zaznaczyłam wcześniej.:szok::szok::-D:-D:-D:-D
Lunka jak dam radę to dziś Ci maila prześlę.:tak::-):-)
zdjecie bomba - chyba bym to tydz sprzatala
ŻOŁĄDEK SOBIE ROZPYCHASZ, BEDZIE TYLKO GORZEJ:-D:-D:-DSorki, mała na kompie siedziała

łooo, ale burdello, no bez kitu jak u mojej
A o zdjęciu zapomniałąm, już
daję
heheh, dlugo jej to zajelo :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
dziewczynki
ja wiem że to duży rachunek-ale pocieszam sie ze to za 3-tel.a nie za jeden.
no ja już loda zjadłam i majke ogladam.
no tyle dobrze
ale Ci urosly dzieci a jaka frajda

ok ide bo ta juz wyje 5 min... :baffled::baffled::baffled::sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
witam i spadam do mamy po zupe, mlody wstl i wola zupe wiec mama musi drylowac:sorry::tak::tak::tak:
przynislam do domu sobie swoja szeflere i mojego amaryliska i taki bidulek uschniety ze szok:szok::szok:
ale przesadze go moze odratuje:-:)-(

No zabawa super tylko musze ich pilnowac no Martynki nie tak bardzo jak Kamilka.
Ja juz wykąpałam dzieci Martynka wypiła mleczko Kamilkowi zaraz dam ciekawe czy bedzie pił bo krowiego nie chce to kupiłam mu Nestle Junior z miodem kiedys mu to smakowało

no i po pierwszej milosci:tak:
ide chyba mlodego budzic bo spi i spi a w nocy bedzie wojowal:sorry::sorry:

lidka jak za 3 rachunki to calkiem niezle :tak::tak::tak:
ja za to za prad teraz mam 180 zl:-:)-(
ehh.. ja mam 230 za prąd...:eek:

telefony co miesiąx 30 zł doładowuje- mixplusa mam:tak:

As, potrafi bałaganic, nie maco :-D
Luna, pieknie się kobitka stroi w buciki
Madea, chyba sobie coś dopowiedziałaś :-D

Wiki, fotki koniecznie ;-)

U mnie zaraz kąpanie będzie :tak:
to wyszedł w wkoncu cały czy tak jak Maks ma dopiero czubek tylko?:-) bo sie nie dowiedziałam:rofl:

super:tak:

ooo, cytat mi sie nie zaznaczył???
Lipnie, hehe
Pati, zanim przestaniesz wstawać do maleńkiej, to Twój mały dzielny mężczyzna nauczy sie i albo bedzie sam wstawal i cie budził jak bedzie trzeba, ale juz bedzie przetrzymywal nocki.

Spojrzała któa godzina i moooocno sie zgziwiłam. Myślała, że może koło 15, a tu 20!!!!:szok::szok::szok::szok:

no i juz jestem
mala okapana teraz pora na Sewka
ale musialam wejsc i pokazac Wam filmik - dopiero przy koncu zaczyna
i ona jak gada to czasem tak pol dnia potrafi - jedno i to samo jakby sie zaciela :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::l augh2:

[video]http://s804.photobucket.com/albums/yy329/PatrysiaR87/?action=view&current=P4130833.flv[/video]

reklama
Do góry