reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Maksa zostawiam z moja babcią u nas w domu- Patryk idzie spać do kolegi.

"Impreza" w domu odpada raczej.. dlatego zastanawiamy się gdzie wyjść.. jak wrócimy to spoko można szaleć potem..;-) Ale.... do babci Maksa na pewno nie zaniose:no:

my raczej wlasnie chcemysie wyrwać z domu, bo tak to ciągle tylko w domu siedzimy i nigdzie nie wychodzimy;-)

aaaaaa lidka IWCIK mieszka w Rzeszowie:-)

luna ta restauracja to raczej cicha i spokojna;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Maksa zostawiam z moja babcią u nas w domu- Patryk idzie spać do kolegi.

"Impreza" w domu odpada raczej.. dlatego zastanawiamy się gdzie wyjść.. jak wrócimy to spoko można szaleć potem..;-) Ale.... do babci Maksa na pewno nie zaniose:no:

my raczej wlasnie chcemysie wyrwać z domu, bo tak to ciągle tylko w domu siedzimy i nigdzie nie wychodzimy;-)
aha to calkiem jak my tez wiecznie w domu, ja wolalabym z m wyjsc ale on znow wolalby w domu siedziec bo nigdy go w domu nie ma:sorry:

sorki lidka myllo mi sie cos z zuskus jest z malopolski:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
alez gafisko:-p:-p

A no to kochana ja mam zupełnie inną propozycję, tylko przemyśl ją dobrze zanim odrzucisz-pokój na kilka godzin w hoteliku, a nawet i motelu, nie ważne, żarełko do pokoju, winko, świece, bajka

Anaconda to super, że z uszami Maji wszystko ok:tak:
własnie, mi też to wyleciało.. As gratki orzeczenia:tak:

edit:Mam dla Was fotki mojego szkraba;-)
mama nie chciała mi dac więcej obiadku to chciałem zjeść śliniak:-D
bgxx1l.jpg

ciekawe czy uda mi się to całe wziąc do buzi....
6hlqb5.jpg

ale fajna zabawa:-D
2qnbjb9.jpg

no i o co Ci chodzi mamoooooo, ząbek mi wychodzi!
htw9i8.jpg

hmmmmm dobre to!
vmx4qb.jpg
śliczniutki
Mamy drugiego ząbka!!! :-)

Natalineczka ja wstawiam przez strone:
TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

jak wstawiasz załączniki to wtedy sa małe i powiększają się jak się na nie kliknie:tak:
Gratuluje 2 zombolka
Wariacja totalna.
Ugryzł mnie w nogę pies fundacyjny ,z którym właśnie pracowałam.:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
:szok::szok::szok::szok::szok:
Wiki, biedna Martynka :-(

Dowikla, żadnych :szok: Następnym razem musimy sobie sesje trzasnąć :-D:tak:

Anabuba właśnie napisła smska, że dotarły do domu :tak:

Dobranoc laseczki :-)
Oj biedna ale obiecałam jej ze pojdzie zemną do sklepu:tak:
Kurczę noga mnie boli,a przypomniałam sobie,że dziś do sklepu zapomniałam isc :-D:-D:-D:-D:-D
Niedługo to o głowie na karku normalnie zapomnę.:-D:-D:-D
Ach to zabieganie.
Idę do sklepu ,wpadnę potem to może opisze mój szalony dzień.
Jak znajdę czas na to oczywiście.:-D:-D:-D:-D:-D
Widze ze humorek masz:-D:-D
dziewczyny mamy z M w piątek rocznicę i chcemy gdzieś wyjść....
u w sumie nie mamy pomysłi żadnego oprócz wyjścia do restauracji na kolacje....

w kinie akurat w ten dzień nic nie leci czego byśmy nie widzieli, albo nic godnego uwagi.....

więcej pomysłów nie mam....:zawstydzona/y:
a niedawno mieliscie mieliscie 3 rocznice ale ten czas leci

No i maksiu spi a ja wykapalam sie i teraz czekam az mi włosy wyschna bo nie lubie spac w mokrych:eek::eek: bo jak wstaje to nie poznaje samej siebie:-D:-D:-D

AS mam nadzieje ze szybko sie zagoi i przestanie bolec bo kto bedzie biegał na zakupy:tak::tak::tak:

Medea super fotki maksia , a co do rocznicy to m tez przewaznie restauracja albo kolacja przy swiecach w domu z wspólna kąpielą:-):-):-):-)

Lidka widze ze doskwiera ci samotnosc chyba bede musiał cie odwiedzic w tym rzeszowie .......tlko ze nie wpadne z flaszeczka bo ja nie moge ale cos sie wymysli.....hehee

Ostatnia edycja:
A no to kochana ja mam zupełnie inną propozycję, tylko przemyśl ją dobrze zanim odrzucisz-pokój na kilka godzin w hoteliku, a nawet i motelu, nie ważne, żarełko do pokoju, winko, świece, bajka

Luna:-D na to znów nas nie stac

dopkładnie dysponujemy 100:zawstydzona/y: no maks 150:confused2:
to i tak duzo kochana my jak cos mamy na siebie wydac to maks na pizze:sorry::zawstydzona/y:

Luna:-D na to znów nas nie stac

dopkładnie dysponujemy 100:zawstydzona/y: no maks 150:confused2:
Wiesz co moja kochana, pier.olisz jak potłuczona. 5h w motelu to może ze 50 zł w porywach, wczesniej na wynos kupujecie sobie żarełko u chińczyka, sałatki, jakiegoś kuraka w pieciu smakach, no nie iwem co tam lubicie, odpowiednie winko do tego to jakieś max 50zł. I zostaje ci jeszcze na seksi haleczkę na wieczór.
A zapomniałam-tylko cos lekkiego zjedzcie, żeby poszaleć jeszcze w łóżku

reklama
Do góry