P
patrysia*
Gość
ja używam ale nie za często praktycznie mało tyle co na spacerek wyjdziemy bo to jest krem na dwórktóraś używa kremu bambino z tlenkiem cynku?

synek czasami zaciska ale jak pije to bardziej za bluzke cycka chwycidziewczyny mam pytanie-czy zaciskanie przez malucha piąstek w trakcie jedzenia jest normalne.wlasnie wyczytalam w gazetce "Mama i ja" ze takie zaciskanie piąstek, połączone z kłopotami ze snem i odchyleniem główki w jedną stronę (to miałyśmy ale jzu nam sie wyrównało) nalży skonsultować z neurologiem.wiecie cos na ten temat?
i jak uw as ze spaniem aluchow w ciagu dnia.bo u nas kiepsko znowu...tylko jedna dzremka 1,5h i kilka po 10-15min

ojej mi ostatnio Alanek za włoski chwyta ale to bardziej tak że grzebie sobie w nichDziewczyny... mam problem
Agatka ciagnie sie okropnie za włosy, wyrywa je i niemiłosnierny płacz czesto pozniej:-(
Co ja mam z tym zrobic, przeciez jej włosów obcinac nie bedealbo w czapce jej nie bede trzymac, ona jej nie znosi
nie wiem co poradzić
AGBAR tak to jest skaza mój synek tak samo miał i później jak sie to podleczyło to wtedy w zgięciach na pupce pojawia sie spowrotem taka sucha skórka takie niekiedy plami i wtedy ja smarowałam kremem elidel tak jak LABAMBA pomaga bardzo
a teraz jak czasem coś się pojawi to kremem Nivea S.O.S. bo teraz to jest takie chwilowe że jak posmarujesz to znika i powiem ze mojemu synkowi to swędziało a te kąpiele i kremy pomagały w tym ze właśnie się nie denerwował tym bo był niespokojny bo i swedziało mu to a zmiany skórne znikały stopniowo ale w miare szybko jak zmieniłam mleczko na Bebilon Pepti i kremowałam kapałam go w tych emolientach to znikało
miałam też takie zrobione na recepte kremy witaminowe samorobne przez nich i fajnie natłuszczało skóre i pomagało także miałam na silniejsze zmiany specjalny krem i do ciałą i do twarzy tak więc co ja się nakupowałąm to głowa może zaboleć ale ze skutkiem
i ważne aby ani grama nabiału w jedzonku nie było
i innych uczulających bo jak dziecko ma alergie to juz truskawki ogórki orzechy czekolada itd uczulają tak więc trzeba bardzo uważać
ale idzie sie tego paskudztwa pozbyć i dziecko moze fajnie z tym żyć i po cvzasie znika
z tym że AZS znika ale powraca ale jak szybko się wysmaruje to jest ok np Dominiś nie ma śladu po tym a jak coś tam znajdzie sie na rączce czy ciałku plamka to smaruje i znika:-)acha i jeszcze jedna rzecz AZS dziecko ma policzki takie hmm purpurowe takie połyskujące hmm nie wiem jak to napisać wygladają jakby były posmarowane jakimś kremem nawilżającym ale nie mocno

albo w czapce jej nie bede trzymac, ona jej nie znosi
, a jest max.3-4.