reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
Efe zgadzam sie ceny sa swietne!! Wszystko mi sie podoba, najchetniej wszystko bym Alexowi kupila tylko skad kase na to brac:-( Ale ta fontanna juz troszke nizej cenowo od stoliczka <mysli> Czy roczne dziecko bedzie potrafilo sie bawic juz taka fontanna?? Kasiu jak to bylo u ciebie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Efe [/B zgadzam sie ceny sa swietne!! Wszystko mi sie podoba, najchetniej wszystko bym Alexowi kupila tylko skad kase na to brac:-( Ale ta fontanna juz troszke nizej cenowo od stoliczka <mysli> Czy roczne dziecko bedzie potrafilo sie bawic juz taka fontanna?? Kasiu jak to bylo u ciebie??

Tak Olenka spokojnie sie juz pobawi bo zabawa polega na wrzucaniu tylko piłeczek do szerokiego otworu na obserwacji jak fruwaja w powietrzu i na ewentualnym zbieraniu ich z podłogi gdy za mocny podmuch wyrzuci je za wysoko, a zabawa naprawde jest przednia

Iza to pierwsze SKUTER-CHODZIK PLAYSKOOL 2w1 od HASBRO - KURIER!!! (986631404) - Aukcje internetowe Allegro chce kupić Oliwii :-) nawet ostatnio pokazywałam. Ma to moja koleżanka jej córka Oleńka w maju skończy 4 latka, a na jeżdziku jeszcze pojeżdzi. Ostatnio byłam u nach i woziłam Oliwkę jest mały i fajny do tego 2 w 1 i to mnie przekonało.
Co do drugiego CHICCO 2010 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ 2w1 +GRATIS! (992402768) - Aukcje internetowe Allegro ma znajoma i sobie bardzo chwali. Nikola ma 10 mc i jak na razie tylko się bawi wrzuca piłeczkę i leci muzyczka więc mała na razie traktuje to jako zabawkę, bo jeszcze nie chodzi. Koleżanka sobie bardzo chwali.

Huśtawka fajna rzecz, ale niestety u mnie nie ma gdzie zawiesić :-(.

Monika o twojej zabawce mówiła mi Jola, ze dzieci to lubią i też się zastanawiam :-). Tylko gdzie to trzymać.

Ostatnia edycja:
Monika o twojej zabawce mówiła mi Jola, ze dzieci to lubią i też się zastanawiam :-). Tylko gdzie to trzymać.

Zgadzam się, gdzie to wszystko trzymać?? Dlatego póki co kojec robi za szafkę na zabawki, bo mała nie chce się do niego przekonać :-(

Jak zobaczyłam zjeżdżalnię u Kasi w domku stwierdziłam, ze chyba mieszka w pałacach ;-)

reklama
Babka w sklepie mi ostatnio mówiła że furorę robią baseny z piłkami (takie małe do mieszkania), ale nawet nie spytałampo ile i jakie bo mi się do dziecka śpieszyło.

Do góry