reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

gl_005.gif o własnie :rofl2::rofl2:Medea wszystkiego naj... naj...najlepszego ........... dużo miłosci i wzajemnego zrozumienia,:-):-):-) ale ze mnie gapa , no i jak wieczór zaplanowany , udalo sie cos zorganizowac?:rofl2::rofl2:

reklama
Medea i ode mnoe samych radości, dużo miłości, wiecej zrozumienia i grzecznego męża, hehe. Buziaczki.
mała wstała, wiec ja spadam. Zaraz brat będzie a ja pranie jezszce musze wstawic i sie ubrac, hehe

kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ja nie wytrzymam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rwelacyjnie zaczął mi się znów dzień
wszystko zalane!!!!!!
znów mi poszło kolanko w tym zaj.... zlewie!!!!!!
teraz to jeszcze wiecej wody bo wylatywało tylem szafki i wszystko wlatywalo mi pod nogi ale nie czułam!!!! igdyby nie to że maks zapłakał i chciałam do niego isc i byms ie prawie wywaliła to pewnie i nawet salon bym zalany miała:eek:

ja pierd..... no to super dzien dziś mam nie ma co...

mam tylko nadzieje, że sąsiedzi mi zara nie przylecą że mają zacieki na suficie:-(

a c do wieczoru to w sumie nie mamy w koncu nic zaplaowanego.. idziemy na kolacj ei moze ma kregle.. zobaczymy jak nam sie bedie chcialo, jak nei to do domu
i tak mi sie cieczka dziś nie skonczyła....::confused2::confused2: wiec naprawde rewelacyjny dzień:confused2::confused2:

Witam z ranca
Pogoda superowa,juz mam otwarty balkon i pootwierane okna:tak::tak::tak::tak:Oby tak juz zostalo:tak::tak::tak:
Sorki ale nie poodpisuje bo za duzo napisalyscie a jakos nie mam weny na czytanie i odpisywanie:no:
Mlode nie spia juz od przed 8:szok::szok::szok:
Moze jak odbiore mlodego ze szkoly to pojedziemy na zakupki i ajkis fajny plac zabawa:tak::tak::tak:

MEDEUSKA wszytskiego najlpeszego z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!!
co by Twój chłop w końcu zmądrzał a Tobie życzeę więcej pogody ducha;))))))))))
naj naj naj
i koljenych 100lat razem:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dołączam się do życzeń.

Dzień Dobry :-)

Przyłączam się do życzeń :tak::tak::tak::tak::tak:

As, ty mnie nie strasz :no:
Zuzia chyba dobrze reaguje na szczepienie - nie zauważyłam żadnych odstępstw od normy w jej zachowaniu. A co do żelaza to nasza pediatra twierdzi, że to bardzo mała dawka i dziwiła się że ją po tym brzuszek boli :baffled:

No i miałam popisać, bo Zuza zasnęła a Piotruś się kredkami zajął, a tu d..... - mała się właśnie obudziła, a Piotruś złamał kredkę i płacze nad nią "mamuuuuuu, mamuuuuu". Chyba zaraz szału dostanę :wściekła/y:
Kochana tak to jest z dwójką małych dzieci.:tak::-)
Dasz radę wierzę w Ciebie.

Myszunia ja wcale nie mówię o odczynach poszczepiennych tylko o powikłaniach poszczepiennych.
Na ten temat jest zmowa milczenia wśród lekarzy :baffled::baffled:
W Polsce dużo lekarzy szczepi pacjentów,ale nie szczepi swoich własnych dzieci.
Ciekawa jestem czemu ??:sorry::sorry::baffled::baffled::baffled:
Niestety internet coraz głośniejszy na ten temat.:sorry::sorry:
Już nie raz wklejałam materiały dotyczące szczepień i jak to z nimi jest.:baffled::baffled::baffled:
Coraz więcej lekarzy twierdzi,że to największa porażka medyczna XXI wieku :crazy::crazy:
Ja mam takie samo zdanie jak lekarze TMC :tak:;-)
pozdrawiam Cię serdecznie.
Będzie dobrze.:tak:

Dzisiejszy dzień już zaplanowany.
Mały w szkole od 8 ,ja już po zakupach.
Za godzinkę młody wychodzi ze szkoły ,na 13.45 dziś SI w fundacji.
Następnie na stajnię,bo kowal o 15.30 ,więc mu pomóc trzeba.
Po kowalu wybieramy się do Kubusia kolegi,który wczoraj był u nas .
Dzieci się pobawią ,a my poplotkujemy.:tak::-):-)
I na koniec 17.45 fundacja i dogo z nastolatkami :-D:-D.
Powrót do domu ok.19.15 ,czas na obiadek jakiś :-D:-D:-D i potem czas dla dzieci.
Wieczorek może dla męża uda się wreszcie poświęcić.:baffled::-D:-D
Miłego dnia kobitki.:tak:

czesc

My juz na nogach
laura wcina sniadanko i zaraz po nim zabieram sie za robienie ciasta:) Biszkopt z galaretka i owocami mniammmm
Laurze cos sie w nocy snilo i co jakis czas poplakiwala.Nie wstawalam do niej ale sie odzywalam i tym ja uspokajalam

Dowikla ja Ci nie wybacze ze nie poczytalas i nie odpisujesz:-D
Medeuska wspolczuje powodzi ale skladam Ci najlepsze zycznonka.Spenienia wszystkich marzen i ..... czego pragniesz:tak:
Iwcik podrzuc troche tych nalesnikow:-p
AS Ty to masz co robic za dnia, fiu fiuu

ANKA
Ale o co Tobie chodzi?:-D:-D:-DJak to mi nie wybaczysz hehe

Widzialam zdjecie ANKI i IWCIK i jak dla mnie to rewelka:tak::tak::tak:
'Uwielbiam takie fotencje;-):-)

Moj cholerny internet mi sie co chwile rozlacza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zmykam robic sniadanko i zaraz bede z powrotem

ANKA
Ale o co Tobie chodzi?:-D:-D:-DJak to mi nie wybaczysz hehe

Widzialam zdjecie ANKI i IWCIK i jak dla mnie to rewelka:tak::tak::tak:
'Uwielbiam takie fotencje;-):-)

Moj cholerny internet mi sie co chwile rozlacza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zmykam robic sniadanko i zaraz bede z powrotem

No to skoro fotke przerobilas to juz Ci wybaczam :)))) tym bardziej ze Ci sie podoba
A tak serio to ja czasem tez tak mam ze nie che mi sie czytac bo mam zly dzionek

reklama
No to skoro fotke przerobilas to juz Ci wybaczam :)))) tym bardziej ze Ci sie podoba
A tak serio to ja czasem tez tak mam ze nie che mi sie czytac bo mam zly dzionek

Dziekowac,dziekowac;-):-)
Od razu mi ulzylo hehe;-):-D:-D:-D:-D

Teraz postaram sie byc na biezaco:tak::tak::tak:

MEDEA
Wszystkiego naj,naj Kochana:tak::tak::tak:Dla Ciebie i mezusia:tak::tak::tak:

Do góry