reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
helo helo helo
witam w ten pekny sloneczny,cieply,seledynowo-rozspiewany poranek:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tylko panowie mi za oknem halasuja ale to nic:-):-):-):-)
wiosna pelna para.....ale tylko do niedzieli.......

No właśnie macie się do Kogo Przytulić :-( Mój Mężulek od 5 dni jest za granicą , i pozostaje mi synek i Pluszowy Miś do Tulenia :-p
Dopiero po ''stracie'' odczuwamy Brak ... I zaczynamy doceniać.
Jak Mój Mężuś był w Polsce , to często Marudziłam ,że zabiera mi Kołdre albo sie na mnie kładzie , a teraz ile bym dała żeby to robił , nawet na głośne chrapanie bym mu pozwoliła:-p ważne ,żeby tylko był przy mnie...

A takto musze jeszcze poczekać 3 miesiące :-(

ja bym swoejgo drania na tyle nie puscila:-p
ale fakt dopeiro po dluzszy, czasie sie docenia
ale przyzwyczaisz sie
tak dziewczyny mwoia

M
Wczorajszy dzień w mega skrócie.
......
rano z młodym do szkoły,potem Wołomin i odebranie orzeczenia.Biegiem z powrotem po małego
Na 15.30 biofeedbeck małego,więc znów na pełnych obrotach,powrót do domu autobusem a młody bunt :szok::szok::szok:on chce na piechotę.
Mówię,że noga mnie boli,bo mnie pies ugryzł.
a młody:
Mnie jak nogi bolą to mówisz ,że mi nic nie będzie to Ty mamcia też przeżyjesz
:szok::szok::-D:-D:-D(no ma chłopak rację)
Uskuteczniłam wówczas spacer 3 przystankowy :-D:-D:-D:-D
......
Przeprowadziłam zajęcia na swój sposób ,oj dużo pracy przed nami ,ale wiem co i jak.:tak:
Rodzice zadowoleni ,dziecko ostatecznie też,choć w trakcie zajęć pobił mnie chyba 5-6 razy,ale to norma u autystyków :-D:-D:-D.

Kuba caly Kuba:-):-):-):-):-):-)
a co ma w orzeczeniu?calowsciowe zaburzenie rozwojowe?

Moja Paulina nie bila
tzn kiedys tylko ze 2 razy sprobowala ale ze ja hetera a nie matka to ja szybko odzwyczailam:-D:-D:-D:-D:-D

Mały znów miałczy bo nie może zasnąć biedactwo:-(
a no bo mi sie poskompilo i ni mo:no::no:

muzeum zamkniete eksponatow brak:-D:-D:-D

julka współczuje, czarek tez mial ale to chyba to najslabsze bo teraz czasem tylko mu jakas plamka wyskoczy, no i moj brat tez mial ale mu juz pszeszlo:tak::tak::tak:

meduska jakbys mogla to zmierz mi te spodnie, tzn nogawki i jeszcze mam jedno pyt:zawstydzona/y:
ten pas na brzuch przy nich to z jakiego materialu i on jest taki rozciagliwy:eek:
kochana w górnej częsci uda maja 23 cm w kolanie 19 i troszeczkę sie poszerzają, na dole mają 23cm
pas jest z bawełny, super rozciagliwy:tak:

dziewczyny nie ma czego zazdrościc bo tego zwrotu nie ma dużo,tylko 600zł :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

medea przeczytałaś,moje wymiary sparawdz bo jestem chętna na tą chetna :tak::tak::tak::tak::tak:
wejdziesz kochana:tak:
a nie chcesz staników? jaki nosisz rozmiar? ;-) mama mi kupila dośc dawno temu na ciąże i miałam za duże:eek: leżą w szafie nowe staniki bez metek tylko wyprane od ponad pól roku:eek:
Ja też witam, dziewczyny jedz nalesniki :-D
mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Mąż przyprowadził znajomego hydraulika, żeby nam wodomierze założył no i koleś siedzi przy tych wodomierzach od 17.30 i końca roboty nie widać :szok:
Idę położyć Piotrusia i wracam do was! :-)
No to mu to troche czasu zajmuje:szok::szok:
no i niestety kerna raczej w tą sukienkę nie wejdzie, więc jakby któraś była zainteresowana to dajcie znać;-)
wklejam ją w wątek sprzedam jak już zrobiłam fotkę;-)
Ja pewnie bym sie w nią nie wcisneła
Wszystkie mówią, że ładna a żadna nie chce kupić:rofl:

edit:
Iwcik pati to jescze jakos wyglądała, bo u niej ni ebyło tak brzucha widać. ale ja to juz chyba w 6 miesiącu bylam wtedy i wyglądałam jak pącczek a nie jak króliczek:rofl:
Moze sie kupiec znajdzie:tak::tak::tak::tak:
Anka i Iwcik
panienskie0921846281.jpg

mysle ze dziewczyny sie nie pogniewaja.... :-p:-p:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
helo lesencje:-)
o mamo od rana w biegu i dopeiro teraz usiadlam:baffled:
rano Pauline do szkoly wyprawialm i przyjechal tescio pociac nam drzewo wiec musialam mu przytrzymac,mojemu znow sie dyski przesunely wiec tyle co do roboty jeszdzi a w domu nic nie robi
poza tym wrocil o 9 a o 16 znow pojechal do roboty,wiec tylko sie przespal i zjadl i tyle go wiedzieli:eek:
pozniej pranie,itd,podgotwac zupe
pozniej do szkoly po dzieciaki,powrto ze szkoly,nakarmic dzieciaki i na zebranie do szkoly
tylko tam siedzialam prawie godzine:baffled: bo kolejka
Panie zadowolone z Pauliny,jedynie ostatnio gorzej sie zachwouje,ale to i przesuilenie i zmeczenie calym rokiem szkolnym,poza tym oceny super
niestety w dyktnadzie nie przeszla dalej ale byla druga w klasie bo zrobila tylko 3bledy-w tym jeden ortograficzny i 2 male ale przez to ze malo znane wyrazy i nie doslyszala koncowek i zamienila lietry
zreszta blad ortograficzny zrobila w wyrazuie-zażegnany,wiec trudne slowo

dumna z niej jestem:-) i dzis dostala 5 z angielksiego za czytanie
a za ostatni sparwdzian z matematyki odstala 4- tylko dlatego ze nie roziwazlaa wsyzytkich zadan bo mialagorszy dzien

jak wrocilam z zebrnai to poszlam wlaczyc z drezwem-sprztalam je do kotlowni i ukladalam pod komorka,w miedzycazie rozpailima w piecu,sprztanelam posciel ,pranie itd itd
na koniec jeszcze poodkurzlaam bo sie trocin nanioslo,ale juz nie mam sily zmywac:baffled:
jutro pozmywam:tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny dzis pol dnia na podwroku
Weronika bardzo chetnie mi pomagala i ukladal mniejsze klocki drzewa na kupke:-D
maly pomocnik a wygladala jak [artyzant i do tego polowe dnia w piaskownicy:rofl2:
no i w koncu mala poszla spac po 21 a Paulina jakies pol godz temu

ufffffff

to ide poczyytam,ale pewnie znow jestem sama:baffled:
Ale pracowity dzień miałaś
Ja też witam, dziewczyny jedz nalesniki :-D
Witaj nalesniczni mniam mniam :tak::tak:

No nadrobiłam więc sie witam u nas całą noc leje i cały dzien zapowiada sie taki sam.:wściekła/y::wściekła/y::crazy:niech juz wyjdzie słonko:happy::sorry:

Wszystkiego najlepszego z okazji 4 rocznicy dla medeuski i jej lubego
kwiatymilosc9.gif
i77nd3.jpg

Ostatnia edycja:
a mnie cos kopnelo, odkrecilam sobie lakier d paznokci i zaczelam wachac:sorry::sorry::-D:-D:-D:-D
nie wiem
ten maluch zaczyna mnie przerażać :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

+ Co do wąchania dziwnych rzeczy w czasie ciąży to ja musze się przyznać,że uwielbiałam zapach papieru toaletowego :zawstydzona/y: hahahaha miałam manie. Kupowałam codziennie kolorowy papier i wąchałam:zawstydzona/y: Tak samo gazety ,książki itp . :-p
Współczuje wyjazdu męża. Ja za swoim bym zwiędła chyba. I jak tobie chraanie, tak mi zgrzytani juz by nie przeszkadzało. Mój ma czesto nocki, w dzień odsypia i tyle o mam, ale to i tak lepiej niż Waszych mężów wyjezdnych...
No do bre, papier kolorowy. Ja uwielbiałam wąchaż ksiażi ( ale tylko nie które, miałam ulubione zapachy, heheheheh), al enie do tego stopnia co TY, hihihiihi, no ale każdy musi mieć swojego bzika, co nie?

Medea, któraś była chętna na sukienkę? Ja mam w biuście 90 i pod 75. Nie będzie wisiała?

No i witam w tenpięny dzień. POspałabym jeszcze z godzinkę, al ebrat obudził mnie telefonem. No trudno, mam za to czas wpasc na bb wczesniej. Konieczny dzis spacer, jak nie dwa. Wczoraj tez sie naszwedałyśmy, że nogi w kręgosłupie czułam jak wiżgają, hehehe

Ostatnia edycja:
Witam i ja z rana prosto z łózka jeszcze :-):-):-)
Maksiu pojechał z sasiadeczką do szkoly , męża dzisiaj nie mam w domu to ja poklikam troche z wami:-):-):-) bedzie trzeba wstac i zaglądnąć do kuchni bo po mału czuje ze mój żołądek przyklei sie do krgosłupa:-D:-D:-D

U mnie dzisiaj tez nalesniki z serem ale naobiad bo syn sobie zażyczył jak wróci z przedszkola to on chce alesniki jeść no to baaaaaaaaaaa beda nalesniczki:)

Widze ze klikałysciejeszcze troche wczoraj , a z tym wąchniem to dobre jestescie ja nie mam czego takiego:)

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry :-)
MEDEUSKA wszytskiego najlpeszego z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!!
co by Twój chłop w końcu zmądrzał a Tobie życzeę więcej pogody ducha;))))))))))
naj naj naj
i koljenych 100lat razem:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Przyłączam się do życzeń :tak::tak::tak::tak::tak:

As, ty mnie nie strasz :no:
Zuzia chyba dobrze reaguje na szczepienie - nie zauważyłam żadnych odstępstw od normy w jej zachowaniu. A co do żelaza to nasza pediatra twierdzi, że to bardzo mała dawka i dziwiła się że ją po tym brzuszek boli :baffled:

No i miałam popisać, bo Zuza zasnęła a Piotruś się kredkami zajął, a tu d..... - mała się właśnie obudziła, a Piotruś złamał kredkę i płacze nad nią "mamuuuuuu, mamuuuuu". Chyba zaraz szału dostanę :wściekła/y:

dziekuję dziewczyny za życzonka.
Luna ja też tak mam(nooo w biuście mam 87;-)) i jest troszkę luźna- ale ja musze miec wszystko caaaaałkiem obcisłe:eek: mój zawsze sie ze mnie smieje ze jak nie mam czegos całkiem przy ciele albo za ciasnego to w tym nie wyjde:eek::rofl:

a moje dziecko szaleje w łózku i za nic nie chce spać:eek::rofl:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry