reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To ja w 4 miesiacu ciąży z Kubusiem :-):-):-):-D:-D:-D

Załączniki

• SDC14242..jpg
    SDC14242..jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 47
reklama
dziewczyny nie chcecie staników za grosze?
mam 80 C 2 sztuki pólsztywne jeden różowy jeden brązowy- do tych 2 dorzuce biały mocno ustywniany 90/40 ale wychodzi mniejszy- bo pasował na mnie wtedy kiedy 80 C:tak:
75D jasny róż i czarny z czerwonymi dodatkami tez polsztywny, gratis dorzuce bały w takim rozmiarze, bo troche pożółkł materiał

40/90 nie wiem jaki to rozmiar chyba 90 C albo D, jak któraś kupuje taki rozmiar to pewnie wie ;-)

Wszystkie po 5zł- jak któraś jest zainteresowana to porobie fotki, żeby pokazac fason:tak:

i mam jeszcze czarny i biały 38D nieusztywniane śliczne koronkowe- kupiłam na po porodzie ale że nie karmiłam cycem to też ich nie używałam:rofl: kilka razy miałam na sobie bialy bodajże..... tez po 5 zł sprzedam:tak: będą też super dla cieżarówek:-)

i mam jeszcze stanik do karmienia, 40/90, ani razu nie użyty, jescze z metką- za 10zł sprzedam;-)

Ostatnia edycja:
ale mi dobrze w wyrku córeczka kopie wiec po co wstawac :-):-):-)ooooooooo to juz 10 upssss

Malinka nie niemam nawet pomyslu podoba mi sie imie Lena ale kazdy przeksztalca je na magdalena i denerwuje mnie to , mze ty wrózko mi podpowiesz :) i dzieki za podpowiedz chyba tez kupie czarne spodnie i bluzke luzna z rekawami:):)
a mi sie julia podoba le zaczynam wątpic w to ze to bedzie corcia:sorry::sorry:
zreszta julka miala byc przy czarku tzn czarek mial byc julka lub Alicja :tak::tak:
ale moj "wujek' jak uslyszal ze mamy miec (wtedy jeszcze) Julke to on dal swojej corce tak na imie a urodzila sie 3 mies przed czarkiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak bym wtedy urodzila corke to bym sie hyba obrazila:-p:wściekła/y::wściekła/y:
ja niestety nie mam zadnych zdjec z ciazy:sorry:
jedynie takie z telefonu ale to juz tych telefonow nie ma:no::no:
pewnie dlatego ze nie mial mi kto ich robic:sorry::sorry:
teraz nadrobie za to:tak::tak::tak::tak:

ale ja sie lasi z wami nie przywitalam:szok::szok:

tak wiec witam bardzo moje ukochane bb mamuski:tak::tak:

ok ja spadam sie szykowac i jade na podboj miasta
do pozniej dziopki

Ostatnia edycja:
ja tez zawsze chcialam miec maksia i julke tylko ze u mnie wookoło jest tyle julek ze poprostu to imie mi sie znudziło normalniegdzie nie popatrze jest dziewczynka o imieniu julka albo wiktoria no ale to tez odpada bo brat ma wiki

a ja mam aktualna fotke z moim wielkim obecnym brzucholkiem:-):-):-):-)

No zupka się gotuje ogórkowa dziś :tak:pranko się pierze naczynia pozmywane dziecię nadal spi jak bosko :-D:-D:-D:-D
Anaconda mały szantaż a cuda zdziałał i córeczka w przedszkolu :-)
Iwcik Lena podoba mi sie bardzo bardzo gdybym miała córkę to by była pewnie LENA albo Pola(ewentualnie Apolonia)Anastazja (Nastka ) Nadzieja (Nadja) i bardzo podoba mi się Gabrysia zresztą Julka moja tak miała mieć na imię no ale Piotra córka to Gabrysia więc juz my jedną Gabrysie mamy :-D a mój Piotr zawsze mówił jak córk to Partycja ewentualnie Lena :tak::tak: dla dziewczynek jest tyle ładnych imion zresztą dla chłoców też u nas poniewasz każdy miał dla chłopaka kilka typów imienia musialiśmy się zdecydować na losowanie każdy ze swojej grupy wbrał jedno i demokratycznie ja zapisałam wszystkie na karteczkach i było losowanie pierwsze wylosowane było jako pierwsze imie drugie jako drugie i tak ja miałam typ Antoni :tak:dacho typował SZymona Julia Cypriana Piotr Jeremiasza i tym sposobem mamy Antoniego SZymona :-D:-D:-D ale najbardziej kontrowersyjna propozycja jaka padła to Wespazjan oczywiście pomysł Pietruchy i całą ciążę do brzucha mówił Wespi :szok::-D:-D:-D:-Dmieliśmy pomysły na Pawełka (no bo skoro jest Piotr to niech będzie i Paweł) Kazia (po Piotra tatusiu świętej pamięci ) Tymoteusza tak więc u nas o Imię toczył sie bój :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja nie wiem jak u mie bedzie bo moje dziecko codziennie inne imie mówi a jak mu powiedzialam Lena to powiedzial ze mu sie nie podoba:-D:-D:-D
a ja mu mówie ze bedzie z siostra chodził na dyskoteki to powiedzial ze sie spózniłam z ta siostrzyczka:-D:-D:-D bo on juz ma dziewczyne Gabrysie i juz ja nawet dwa razy pocałował:szok::szok::-D:-D:-D tylko powiedzial ze mam nie mówic tacie o tym:-D:-D:-D

a ja wczoraj mialam ogórkową:):)

A to ja w 20 tygodniu ciązy czyli mam nadzieje ze połowa ciązy za mną:-):-):-)prosze sie nie smiac bo bez makijażu no i zmieniłam sie po twarzy:-D:-D:-D

Załączniki

• S5001332.jpg
    S5001332.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 46
Iwcik się spóźniłaś z siostrzyczką :-D:-D:-D:-D:-D:-Dno Max to by sie ze swoimi tekstami to chyba z Julką dogadał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno i ma juz dziewczynę fiu fiu sie zaczyna :-D:-D:-D:-D:-Da ty kochana wyglądasz ślicznie :tak::tak::tak::tak::tak:bardzo bardzo jaki masz zgrabny ten brzuszek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:kochana do 1 września zleci jak śnieg wiosna z dachu :-D:-D:-D:-D:-D

ja nie wiem jak u mie bedzie bo moje dziecko codziennie inne imie mówi a jak mu powiedzialam Lena to powiedzial ze mu sie nie podoba:-D:-D:-D
a ja mu mówie ze bedzie z siostra chodził na dyskoteki to powiedzial ze sie spózniłam z ta siostrzyczka:-D:-D:-D bo on juz ma dziewczyne Gabrysie i juz ja nawet dwa razy pocałował:szok::szok::-D:-D:-D tylko powiedzial ze mam nie mówic tacie o tym:-D:-D:-D

A to ja w 20 tygodniu ciązy czyli mam nadzieje ze połowa ciązy za mną:-):-):-)prosze sie nie smiac bo bez makijażu no i zmieniłam sie po twarzy:-D:-D:-D
ślicznie wygladasz... Ciąża Ci służy... taki fajny brzuszek w 20 tyg???? u mnie nie było ani połowy z tego :)

reklama
ale mi dobrze w wyrku córeczka kopie wiec po co wstawac :-):-):-)ooooooooo to juz 10 upssss

Malinka nie niemam nawet pomyslu podoba mi sie imie Lena ale kazdy przeksztalca je na magdalena i denerwuje mnie to , mze ty wrózko mi podpowiesz :) i dzieki za podpowiedz chyba tez kupie czarne spodnie i bluzke luzna z rekawami:):)
Lena to mial byc Laura ale ze jest Marlena to zrezygnowalam
Mi sie podoba Jowita, Judyta, Gabrysia, Julita
super a gdzie fotka byla robiona?
dziewczyny nie chcecie staników za grosze?
mam 80 C 2 sztuki pólsztywne jeden różowy jeden brązowy- do tych 2 dorzuce biały mocno ustywniany 90/40 ale wychodzi mniejszy- bo pasował na mnie wtedy kiedy 80 C:tak:
75D jasny róż i czarny z czerwonymi dodatkami tez polsztywny, gratis dorzuce bały w takim rozmiarze, bo troche pożółkł materiał

40/90 nie wiem jaki to rozmiar chyba 90 C albo D, jak któraś kupuje taki rozmiar to pewnie wie ;-)

Wszystkie po 5zł- jak któraś jest zainteresowana to porobie fotki, żeby pokazac fason:tak:

i mam jeszcze czarny i biały 38D nieusztywniane śliczne koronkowe- kupiłam na po porodzie ale że nie karmiłam cycem to też ich nie używałam:rofl: kilka razy miałam na sobie bialy bodajże..... tez po 5 zł sprzedam:tak: będą też super dla cieżarówek:-)

i mam jeszcze stanik do karmienia, 40/90, ani razu nie użyty, jescze z metką- za 10zł sprzedam;-)
ale mega oferta:szok::szok:ja trakich wymiarow nie posiadam:-D:-D
No zupka się gotuje ogórkowa dziś :tak:pranko się pierze naczynia pozmywane dziecię nadal spi jak bosko :-D:-D:-D:-D
Anaconda mały szantaż a cuda zdziałał i córeczka w przedszkolu :-)
Iwcik Lena podoba mi sie bardzo bardzo gdybym miała córkę to by była pewnie LENA albo Pola(ewentualnie Apolonia)Anastazja (Nastka ) Nadzieja (Nadja) i bardzo podoba mi się Gabrysia zresztą Julka moja tak miała mieć na imię no ale Piotra córka to Gabrysia więc juz my jedną Gabrysie mamy :-D a mój Piotr zawsze mówił jak córk to Partycja ewentualnie Lena :tak::tak: dla dziewczynek jest tyle ładnych imion zresztą dla chłoców też u nas poniewasz każdy miał dla chłopaka kilka typów imienia musialiśmy się zdecydować na losowanie każdy ze swojej grupy wbrał jedno i demokratycznie ja zapisałam wszystkie na karteczkach i było losowanie pierwsze wylosowane było jako pierwsze imie drugie jako drugie i tak ja miałam typ Antoni :tak:dacho typował SZymona Julia Cypriana Piotr Jeremiasza i tym sposobem mamy Antoniego SZymona :-D:-D:-D ale najbardziej kontrowersyjna propozycja jaka padła to Wespazjan oczywiście pomysł Pietruchy i całą ciążę do brzucha mówił Wespi :szok::-D:-D:-D:-Dmieliśmy pomysły na Pawełka (no bo skoro jest Piotr to niech będzie i Paweł) Kazia (po Piotra tatusiu świętej pamięci ) Tymoteusza tak więc u nas o Imię toczył sie bój :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
co Wy z ta Lena uparly sie:-D:-DW De jest duzo lenek ja zreszta tez chcialam Lene ale zostalo na laura Pozatym Ania piekne imie :)

A to Ci Maxio
A brzuszek pieknie rosnie:rofl2::rofl2:

Ja juz mam cisto w lodoweczce, zupka sie gotuje
Zostalo mi ogarniecie mieszkanka
Laura jeszcze w pizamce a ja juz wskoczylam w dresik

Do góry