buziaki od Julka i ode mnie ;*A moja Julcia ma dziś imieniny i nikt nie żłożył jej życzeń... :-( hahhahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
buziaki od Julka i ode mnie ;*A moja Julcia ma dziś imieniny i nikt nie żłożył jej życzeń... :-( hahhahaha
noto podejrzane... hmmm ciekawe kto to... ja patrzalam wczesniej na to konto.. wiesz sama kiedy to jeszcze bylo.....hahahahahahaha
Daffi teraz mi nie powiesz ze ta cala Agnieszka to nikt z forum..
jak o niej tu napisalam to konto zniknelo![]()
ale niektorzy są beznadziejni...ranyyyyy.. a moze nie powinna tego pisac ,bo zaraz mnie dopadnie jakas zlosliwość od strony tajemniczej A.hahahahahahaha
Daffi teraz mi nie powiesz ze ta cala Agnieszka to nikt z forum..
jak o niej tu napisalam to konto zniknelo![]()
Dafii dla JUlki wszystkiego naj ;* ha ale imienimy to przeciez po 18-stce hihi
No ja mam nadzieje zee to napewno nie to wierze w to i juz
podczytalam i spadam juzdo moich chlopackow
![]()
no ,ale jak ten ktos Ci na NK znalazł? musi mieć dostęp do zamkniętego ???
ale niektorzy są beznadziejni...ranyyyyy.. a moze nie powinna tego pisac ,bo zaraz mnie dopadnie jakas zlosliwość od strony tajemniczej A.