reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

a ja jednak wrocilam nie moge sie rozstac... hehhe
moj az obcial dzis wloski na jutro co by wygladac jak czlowiek.. jak go zobaczylam pwoiedzialam mu ze wyglada jak franklin, brzydal a julka jak to uslyszlaa zaczela sie rechotac ze nie mogla przestac az dostala czkawki... chyba cos jest na rzeczy.. moze jednak prawde powiedzialam??? hihiihi

hehehehe, genialna ta Twoja pannica :laugh2: dała tacie popalić.

hehe no ale co zrobic jak kazal.. mam juz pomysl na to podwojne pieluchowanie.....:-)

my mamy wpisane Ib i powiedział że to w porządku, mamy się stawić do kontroli jak Daniel będzie miał pół roku. a co do pieluchowania to nam specjalista powiedział, że nie ma sensu już go pieluchować, więc tego nie robimy.

reklama
hmm to musiala byc osoba z Twojej okolicy Aniu, po jaka cholere inaczej robia by takie zamieszanie??? a moze jakas laska ma na Twojego meza chetke???
tak czy siak...cholerne swinstwo!a jak któras chciaa namieszac...to moze sie przeliczyc...bo jak macie byc razem to bedziecie!...A moze to Twoja tesciowa???;/

wpelni popieram! juz pislaam wlasnie wczesniej ze to moze jakas zazdrosna panna... w koncu ja sama nie wiem jak b wyglada i jak sie nazywa dopiero teraz.....

oj Boże, dziewczyny, nic nie zrobiłam a jestem zmęczona jakbym cały dzień nie wiadomo co robiła, mam potężnego lenia, obiadu nie zrobiłam, bo nie mam siły, o synek podjeżdża- to se popisałam, spadam, zaraz wtargnie i zbudzi hanię
to chyba przesilenie wiosenne..;/ 'cierpié' na to od kilku dni juz i jestem na siebie wsciekla bo nic mi sie nie chce;(

Przez to zamieszanie zapomniałam napisać...jestem załamana:-(
Tomkowi zaczyna się chyba pojawiać ciemieniucha:szok:
Wiem że to nic poważnego ale znając teściową i inne zacofane osoby to mi każą częściej główkę myć:wściekła/y: tak jakbym tego nie robiła.....
Ma z przodu główki..tak na lini włosków takie delikatne żółtawe strupki...tylko że łatwo idzie je "zetrzeć" palcem..jakby mu skóra schodziła:confused2: nie wiem czy to dobrze opisałam

więc zaczynamy oliwkować:no:

Przez to zamieszanie zapomniałam napisać...jestem załamana:-(
Tomkowi zaczyna się chyba pojawiać ciemieniucha:szok:
Wiem że to nic poważnego ale znając teściową i inne zacofane osoby to mi każą częściej główkę myć:wściekła/y: tak jakbym tego nie robiła.....
Ma z przodu główki..tak na lini włosków takie delikatne żółtawe strupki...tylko że łatwo idzie je "zetrzeć" palcem..jakby mu skóra schodziła:confused2: nie wiem czy to dobrze opisałam

więc zaczynamy oliwkować:no:

oliwkuj... u mnie dzialalo wyczesywanie na drugi dzien.. jak glowa byla po umyciu nie bardzo chcialo odejsc,..... my na szczescie po 3 dniach sie pozbylismy a byla masakrycznie duza!!!!!!!!!!

reklama
na facebooku zrobilam sobie quiz jaka jestem pstacia z muminkow! padlam ze smiechu z wyniku!!!!!
toz to same klamstwa!!!!!!

Mała mi

Mala, wredna, bezczelna, ale jakze zadowolona z siebie :) To jest osoba, ktora nigdy nie zyje w obludzie, raczej cierpi na nadprzejrzystosc. Nieustannie cos knuje - jesli chcesz oblac kogos woda, na pewno poda Ci szklanke. Wytrwale dazy do wyznaczonych celow, zawsze gotowa do poswiecen - cudzych.

Do góry