magda85-gdańsk
Fanka BB :)
hehe daff no nieźle
na necie jest też opis imion taki śmieszny ja zawsze sikam ze śmiechu jak to czytam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe daff no nieźlena necie jest też opis imion taki śmieszny ja zawsze sikam ze śmiechu jak to czytam
![]()
podaj link... wogole zrobilam kilka qizow... i normalnie szok ahahahahah
kocham facebook
tak...;#~( to po prostu przesada....i z tym miejscem pochowku?z calym szcunkiem dla zmarlych ale co takiego zasluzonego zrobil L.Kaczynski dla narodu??dla Polski??nadawanie na szybko tytulow honorowego obywatela miasta warszawy/krakowa....komu?osobom zmarlym?...Albo szybkie zmiany nazw ulic i rond...na nazwiska poleglych...Robi sie z tego szopka...;( no i swiat zasmialby sie pewnie gdyby nie powaga sytuacji...bo o protestach co do miejsca pochowku wspominaja wszystkie stacje tv...te same,ktore przed chwila pokazywaly jak Polacy sie jednocza w bolu.Zaloba narodowa...a tu protesty i banery z napisami ....zostawcie wawel krolom,itp....ech.....Sorry za off topic ale po prostu juz nie wytrzymalam.....no i sorry za pisownie na tym lapku nie ma pl klawiatury;/A mnie denrwuje że zaraz świetych z kaczynskich zrobią... juz sie wypowiadają, że prezydent zginął jak bohater narodowy.... troche przesadzają z wyniosłością tych słów!!! Codziennie masa ludzi niepotrzebnie ginie..... w chinach w trzesieniu ziemi kilka dni temu ponad 600 osób zgineło a u nas ciagle o jednym...;-(
u nas jakiś głupek pod nami wierci. mały wykąpany i krzyczy w łóżeczkuaż mam zły humor przez to jego zasypianie
![]()
u nas jakiś głupek pod nami wierci. mały wykąpany i krzyczy w łóżeczkuaż mam zły humor przez to jego zasypianie
![]()
Magda nie poddawaj się!!!
Tomkowi teraz już nawet nie przeszkadza jak Hania szaleje w pokoju obok!!!
Musisz być silna i na pewno wam się uda!!!
hehe link niezly usmialam sie... nie dziwie sie.. u mnie czesto ktos wierci i wali mlotkiem i przestawia meble o 21:50!!!!!!!