reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no nie gadaj! próbowałam ostatnio go znaleźć i nie mogłam i wydawało mi się że nie jestem
a015.gif

W swoim profilu po lewej stronie powinnaś mieć grupę "Świat grudniowych mam 2009" czy jakoś tak

reklama
hehe:)ciekawa jaka jutro będzie pogoda, bo mamy w planach jechac na domek posprzatać po zimie..to bedzie pierwsza tak "daleka" podróż naszego dziuba:) jedzie ok godziny wiec szału nie ma:)

toż to mi się już chce śmiac... wszystkie nasze nowe koleżanki myślą coż tośmy pisały wczoraj na zamkniętym, a jak się dobrze zastanowić to tam nic konkretnego nie było, bo przecież żadna z nas nic nie wiedziała :-)
Więc dziewczynki się nie martwcie bo jeśli piszecie to się dostaniecie..... chyba:-)
Ja se tak piszę a sama głupia niewiem czy dostanę zaproszenie, bo chociaż czytam codziennie to nie zawsze mi sie chce pisac hahahahaha

a jak to sie stalo ze ty jeszcze wejscia nie masz ??

Co do porodów to akurat dziś wspominałam swoje z małżem...powiedziałam mu ze go nienawidzę bo przegapić jeden..ok był w pracy...ale drugi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I ani razu mnie nie widział z bólami..dalej sobie pewnie mysli że to pikuś:wściekła/y:

moj po porodzie zupelnie inaczej na to patrzy ... ciesze sie ze byl bo w zyciu bym mu tego nie mogla opowiedziec :D

kurde a mnie dzis nie bylo ... zmeczona jestem straszliwie ... nic mi nie wychodzi tak jak bym chciala ale przynajmniej tesciowa wyjechala i mam dzien luzu jutro :-)

reklama
Do góry