Natalineczka555
kocham kochać :)
dawaj cyca wymiata

skleroza nie bolia gdzie dają horror?
hehe, następna:-). My to mamy pamięć, ja nie mogę![]()
a horory na dvd:-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dawaj cyca wymiata
skleroza nie bolia gdzie dają horror?
hehe, następna:-). My to mamy pamięć, ja nie mogę![]()
kiwiNo to mati jestes nastepna która sie obudzila ze to dzisiaj bo luna tez zapomniała i siedopominała o nia
A napisze wam jak mój syn rozmawiał z kolega bo kolega pytal sie mojego syna jak jego siostrzyczka bedzie miała na imie jak sie urodzi a on nato ze ::: KSIĘŻNICZKAa jego mama tez jest w ciazy i jak wrócili z przedszkola to powiedział to mamie , a ona zapytal sie jak on by chciał zeby jego siostra sie nazywała , a on na to ze KIWI
a ona patrzy na niego i pyta dlaczego kiwi , bo sąsiadkaKamilka ma siostre i wołaja na nia tak
a ona ma na imie wiktoria i wołaja na nia wiki a on sobie pomylił z kiwi
![]()
No to mati jestes nastepna która sie obudzila ze to dzisiaj bo luna tez zapomniała i siedopominała o nia
A napisze wam jak mój syn rozmawiał z kolega bo kolega pytal sie mojego syna jak jego siostrzyczka bedzie miała na imie jak sie urodzi a on nato ze ::: KSIĘŻNICZKAa jego mama tez jest w ciazy i jak wrócili z przedszkola to powiedział to mamie , a ona zapytal sie jak on by chciał zeby jego siostra sie nazywała , a on na to ze KIWI
a ona patrzy na niego i pyta dlaczego kiwi , bo sąsiadkaKamilka ma siostre i wołaja na nia tak
a ona ma na imie wiktoria i wołaja na nia wiki a on sobie pomylił z kiwi
![]()
alem trafiłaPrincesska to bedzie tylko dla mnie a dla innych bedzie miala normalne imie,:-):-):-)
Obawiam sie ze mój syn własnie tego slowa chcial uzyc tylko pomylil z ksiezniczka bo ja tak mówiłam na mojej siostry córke princeska moja kochana, i chyba on to zapamietał:-):-):-)
łeeee, to sobie ni eobejrze, hehea horory na dvd:-):-):-):-)
gdzie by ci teraz jakis horror pusciliłeeee, to sobie ni eobejrze, hehe
Iwcik dobre, kiwi.
No wo końcu w pidżamce, dopijam soczek Kiwi, tfu-Wikii juz jestem.