reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madea, roki na smukłe nogi :tak:

Pati sliczne dzieciaczki masz :tak:

A my po obiadku :-p mielone, ziemniaczki, słata z pomidorkiem ogórkiem i smietankĄ, PYCHA :-p tylko moja Niki cos mało zjadla, ale spakuje jej słoik :sorry2: Zabieram się za szykowanie dzieciarni.

reklama
oto nasz dzisiejszy spacerek :-):-):-):-)

Załączniki

• DSC01151-828776.jpg
    DSC01151-828776.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC01136-828794.jpg
    DSC01136-828794.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC01156-828770.jpg
    DSC01156-828770.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC01150-828779.jpg
    DSC01150-828779.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC01147-828781.jpg
    DSC01147-828781.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC01140-828783.jpg
    DSC01140-828783.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC01138-828789.jpg
    DSC01138-828789.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC01160-828769.jpg
    DSC01160-828769.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC01153-828773.jpg
    DSC01153-828773.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 30
Witajcie :-)
DOWIKLA powodzenia w cwiczeniach i dietowaniu sie :-).
WIKI slicznie wygladasz i super zdjecie Kamilka :-)

My bylismy z mama i Jasiem na zakupach w auchanie.Mama kupila niuni foremi do paiskownicyPozniej na lpdach bylismy.Mama stawiala lody :-).Oliwka sie uspala w wozku w drodze powrotnej.U nas slocznie swieci sloneczko wiec posiedzielismy chwile na lawce .Oliiwka nadal spi a my jemy obiadek?

a ja zaostalam sama w domku :tak: maksiu poszedł sie bawic do piaskownicy z pieskami naszymi :-D a maż pojechal do siostry zobaczyc do Krasnego bo ona po pierwszej chemii :-:)-:)-( wiec wypadało mu pojechac i zobaczyc jak siostra znosi to wszystko i jak sie czuje , ja nie pojechałam bo przeziebiona jestem a nie cce zeby sie zaraziła bo to teraz ma organizm oslabiony i szybko moze cos zalapac wec nie chce jej narazać jeszcze na jakieskichanie i kaszel:no::no::no:
Wróci przed 17 bo na 17 pojedziemy do Kosciółka:tak: wic tylko niecale trzy godzinki bede sama, no nie sama bo z a wami na BB:-):-):-):-)

Pati jak twoje dzieci szybko rosna ale to chyba tak jest ze obce rosna a swoje nie:-D:-D:-D:-D

Agnes widac ze spacerek udany dziecko zadowolone no i mamusia widac też , bardzo młodo wygladasz;-);-);-)

witam

My po spacerku:tak: Damianek na rowerku pojeździł a Natus zasnął w wózeczku i się wygrzał na słoneczku. Ja chb aprzechodze jakąś mutacje głosowa bo piszcze:-D więc M kupił mi loda;-) pomimo dietki wciągłam go ze smakiem:-D Mój M na 18-stą na nocke do pracy:-( i znowu całe 2 tygodnie nocek będzie ciągnął:-( Teściowa przywiozła Nam szagówki na obiad i takim sposobem nie robie dzisiaj nic:-D

reklama
dowikla to pokaż to swoje brzuszysko i to już :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D po cos mi się zdaje że przesadzasz ,jesteś chuda jak szczypor a ty gadasz o wielki vrzuchu,no proszę Cię :-)
Probowalam ale aparat nie chcial objac mojego brzucha hehe:-p:-p:-p:-D:-D:-D
oto nasz dzisiejszy spacerek :-):-):-):-)
Super foteczki:tak::tak::tak:
Witajcie :-)
DOWIKLA powodzenia w cwiczeniach i dietowaniu sie :-).
WIKI slicznie wygladasz i super zdjecie Kamilka :-)

My bylismy z mama i Jasiem na zakupach w auchanie.Mama kupila niuni foremi do paiskownicyPozniej na lpdach bylismy.Mama stawiala lody :-).Oliwka sie uspala w wozku w drodze powrotnej.U nas slocznie swieci sloneczko wiec posiedzielismy chwile na lawce .Oliiwka nadal spi a my jemy obiadek?
Moje etz teraz bardzo polubily bawic sie w piaskownicy:tak::tak::tak:
No i loda tez sobie kupilam ale w pudeleczku algide truskawkowa i bede pozerala do capucinko:tak::tak::tak:

witam

My po spacerku:tak: Damianek na rowerku pojeździł a Natus zasnął w wózeczku i się wygrzał na słoneczku. Ja chb aprzechodze jakąś mutacje głosowa bo piszcze:-D więc M kupił mi loda;-) pomimo dietki wciągłam go ze smakiem:-D Mój M na 18-stą na nocke do pracy:-( i znowu całe 2 tygodnie nocek będzie ciągnął:-( Teściowa przywiozła Nam szagówki na obiad i takim sposobem nie robie dzisiaj nic:-D

Wlasnie zauwazylam ze tez jestes z Poznania:tak::tak::tak:

My bylismy na basenie i bylo super:tak::tak::tak:Dzieciaki nei chcialy wracac do domu:szok:tak Im sie podobalo:tak::tak::tak:
Dziewczynki zjezdzaly ze zjezdzalni i zaliczaluy neizle nury , Dominik szalal z kuzynem a my Mamuski siedzialysmy w jacuzzi i rozbijalysmy sobie boczki hehe:tak::tak::tak:

Na dworze tak cieplo ze mozna chodzic w krotkim rekawku:tak::tak::pranie sie konczy,pozniej wstawie drugie,za chwile bedzie obiadek a pozniej chyba wezme sie za mycie lazienki i ubikacji,chociaz wolalabym poodpoczywac:tak::tak::tak:
Nastepnym razem porobie fotki bo dzisiaj aparat zostawilam w szatni:no::no::no:

Do góry