reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

mi też się marzy ogród:)
u nas z drugiej strony bloku ludzie, którzy mieszkają na parterze tez mają takie małe ogródki, ale sa tak zaniedbane, że masakra..kurcze przecież wystarczy posiac trawę i to pielęgnować, ale widac ludziom sie nie chce..
dziewczyny, czy wasze dzieciaczki też odsypiaja weekendy? bo nasz maluch co poniedxziałek odsypia, spi juz 2 godziny co w "normalny" dzień mu się nie zdaza!

reklama
A mi wogole w piątek przyszla Paczka z Nestle :)

Dostalam katalog po produktach "poznajemy nowe smaki "

i kaszke nestle mleczno-ryzowa z bananami oraz probka mleka nan2 :)

nie mowcie o @ bo ja co miesiac okropne bóle tyle dobrze ze teraz po porodzie mi pomagaja leki biore 2 x impurom max co pare godzin przez pierwsze 3 dni i jestem w stanie funkcjonowac normalnie....
no wlasnie mi ibuprom tez pomagal ale teraz , przy karmieniu cycem tylko na bazie paracetamolu mogzna brac leki a paracetamol na mnie nie działa jakos :/

Kurde nieszczęścia chodzą parami wrrr :-(
A tak z ciekawości - ile kosztują u Ciebie wózki? ale nowe.

Nowe niefirmówki to tak od 4000 koron, czyli 1600 zł (wersja najbardziej podstawowa w promocji). A te takie sensowniejsze to i po 7000-9000 też można znaleźć (wersja podstawowa oczywiście...). Dlatego mam nadzieję, że klucz imbusowy, którym "naprawiliśmy" wózek wytrzyma jeszcze kilka dni/tygodni i trafimy na coś sensownego...

Hehehe Akoza faktycznie pasujesz do opisu:-D:-D:-D:-D:-D
A u mnie koszmaru dzień następny, Piotrkowi się przebija dolna jedynka, troche za szybko:-( Mały jest marudny jak diabli....

Tez mi pocieszenie :-p
Nie wiem czy za szybko... My już mamy dwie dolne i chyba górne właśnie ruszyły.

kala uwazaj teraz 10 razy bardziej bo po kopenchaskiej diecie efekt jojo jest porazajacy !! i wiem co pisze !! ja schudlam 8 kg a po 2 miesiachach mialam +10 !!!!!!!!!!!!! a nie objadalam sie wcale i slodyczy prawie nie jadlam ...

No mam zamiar teraz uwazac bo to byly ciezkie 2 tygodnie. Wkurzylabym sie jakby moja meczarnia poszla na marne. Teraz mam zamiar byc 2 tygodnie na diecie 1000 kalorii i stopniowo zwiekszac o 200 az do 1800 i tak trzymac. Mam nadzieje ze plan sie powiedzie.

Kopenhaska jest straszna! Nie dość że po niej miałam takie jojo jak nigdy to jeszcze znienawidziłam oliwę z oliwek.
My z Marcinem też jesteśmy właśnie na diecie - w piątek przechodzimy do fazy 2. Teraz pijemy 6 razy dziennie jakieś slimfastopodobne zupki i koktajle, które w sumie dają jakieś 500-600 kalorii i wszystkie mikroelementy i witaminy. Potem będą 2-3 drinki i normalne jedzenie. Jak na razie (zaczęliśmy w czwartek) mam -6 i jestem z siebie niesamowicie dumna :-) Tak do -10 pewnie dobiję a potem przechodzimy na normalizowanie stanu rzeczy. I też się boję, że będzie straszne jojo...

laski pogrubiam bo mi nikt nie odpisal :

1. PISALYSCIE OSTATNIO O CIEMIENIUSZCE JAKAS OLEJUSZKE CZY COS ze jest droba ?? nie chce mi sie szukac na tylu stronach ;)

2.co na te zeby bobodent cz jak myslicie co slyszalyscie co polecacie
?

ja na ciemieniuche mam masc robiona..... rewelacja! po 3 dniach ani sladu ciemienuchy a byla bardzo wielka... na zeby u nas duzo lepiej sprawuje sie dentinox niz bobodent.

boszeeeee kiedyś w kółko słyszała,że jak urodze dziecko to ustaną mi wszytskie bóle miesiączkowe...cikawe czemu zatem wsyztsko mnie boli od 2 dni ...nigdy tak nie miałam żeby przed okresem mnie bolało a teraz niedość ,że przed to i w czasie ból masakryczny :///

lacze sie z toba w bolu! ja mam dokladnie to samo! mnie od dnia slubu bolalo podbrzusze na maxa i mialam atak boli krzyowych!!!!!
dzis jest to samo a @ mam dostac 23......

reklama
Do góry