reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam Wszystkie mamy, jestem "nową " użytkowniczką na forum nie mieszkam co prawda w samym Lublinie a Puławach ale postanowiłam się podłączyć:) Od stycznia jestem szczęśliwą mamą Gabrysi:)Mieszkam od niedawna na lubelszczyźnie i niewiele znam osób w Puławach więc może ktoś jest na forum z Puław?
Witam nowa mame na forum:-)
Ja przeglądałam allegro i tak się zastanawiam czy nie zamówić zdjęć przez net, nigdy nie zamawiałam i trochę się boję ale ceny kuszące za odbitkę. :rofl2:
Tez nigdy nie zamawialam,a teraz od narodzin Karoliny nie mam wywolanego anijednego zdjecia,bo w domu siedze i nie mam gdzie zaniesc...a jak wyskocze gdzies juz,to zapominam o zdjeciach....musze tez zobaczyc i sie przekonac jakie te fotki beda.....
to my pokarzemy się na rowerku i na placu zabaw. Wczoraj.
Sliczne fotki....:happy:
Śliczniutko.....

To i my pokażemy się:-D
No prosze,sesja za sesja...slicznie rowniez....
A i jaki ladny nowy avatarek:-)

Ja wpadlam powiedziec dobranoc....:happy:
No i jak tak zachwalacie chlebki od Marty,to i ja bym 2 poprosila....i 1 jarzynke:happy:
Jak dasz rade Marciu....

reklama
Natalka wciąż ma katarek:baffled::baffled: udało mi się tylko zapisać ją na czwartek do okulisty:tak::tak::tak::tak:

Misia
nie wiem czy u takich maluchow można stosowac ale probowalas maść majerankową smarowac pod noskiem....
Ja również zapytam w jakim celu do okulisty z tak malutkim dzieciaczkiem???

hehe to kiedy się umawiamy do Botanika, chętnie podsunę Ci mojego modela a i sama skorzystam z rad:-):tak:

hmmm ja też muszę wymyśleć coś na piątek, mamy rocznicę

Maltanka
ja też chętnie wybiorę się na spacerek do Bootanika - dawajcie znać!!!!
Co do jutrzejszej pogody to widziałam że znowu ma padać:baffled::baffled::baffled::baffled:ale moze uda nam sie spotkać:-p

Fiu fiu szykuje sie romantyczny wieczór!!!:wink::wink::wink:

maltanka to romantyczny wieczor sie szykuje!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Tylko żeby nam Kasia nie zaspała na spotkanie:-D:-D:-D:-D :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Karlita współczuje ale nie ominie Cie to na pewno tylko relaks i cierpliwości teraz Ci trzeba.

oooo tak to jest to czego mi trzeba relaxu i wyjścia gdzieś samej ;)

chciałam się pochwalić że podjęłam decyzję i w maju robię pazurki a co!!

Karlita nie reaguj i bądź cierpliwa, z czasem da sobie spokoj:tak::tak::tak:
taaak a ja osiwieję od jej wrzasków ja nie wiem po kim ONA TAKA KRZYKLIWA ;)

Zgadzam się....
dziewczyny spokojnie ja jestem samoukiem - amatorem ;) powiem tak strzelam dużo fotek zawsze jest w czym wybrać ;)
na weselu brata zrobiłam ponad 600 zdjęć ;)

To ja zamawiam fajną fotkę Julci z sobotniego spotkania:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:pewnie nie tylko ja byłabym chętna:happy::happy::happy::happy:
tym razem wezmę porządny aparat bo ta moją idiotenkamerą to fotki wyszły beznadziejne ;)
no i oświetlenie w Bugi niestety nie jest dobre ... dlatego lubię plener ;) jak jest słonecznie to zdjęcia wychodzą bajeczne :)

:baffled: udało mi się tylko zapisać ją na czwartek do okulisty:tak::tak::tak::tak:
Dużo zdrówka dla Was :)

:szok::szok::szok:jak pięknie stoi:tak::tak::tak::tak:
jestem w szoku bo w piątek stanęła nam pierwszy raz a teraz bryka jakby już z miesiąc stawała ba dzisiaj starała się wejść na fotel!!

Gdzie chodzicie do okulisty ??
ja chodzę na spokojną polecam w 100% tam przyjmuje rewelacyjna okulistka!!

:-D:-D:-D:-Dkazałaś mężowi pilnować dziecka, a nie torby:-p:-p:-psama sobie jesteś winna;-);-)
racja musze potrenować wydawanie poleceń ;)

nie reaguj, odpuści w końcu, ale pozamykane niech będą:tak:
ok nie będę reagować

ps ostatnio zauważyłam ze to moje małe to złośliwe jest ;)
np siedzimy - pociągnie mnie za włosy mówie ała niunia to boli nie wolno tak robić a ta się uśmiecha i dalej ciągnie .... grrrrr

hehe to kiedy się umawiamy do Botanika, chętnie podsunę Ci mojego modela a i sama skorzystam z rad:-):tak:
jak będzie pogoda to z miłą chęcią tylko muszę wiedzieć wcześniej bo mam pół miasta do przemaszerowania ;)
może i ja się czegoś nauczę od Ciebie ;)

hmmm ja też muszę wymyśleć coś na piątek, mamy rocznicę:-)
mmmm pochwal się co wykombinujesz :)

ok lecę bo jestem padnięta w sumie od 4 jestem na nogach ;)
do jutra laski :)

Ostatnia edycja:
Witam :-):-):-)
Wreszcie jakieś słoneczko, mam nadzieję że na cały dzień zostanie z nami. Ale nie chciało mi się dzisiaj wstawać i Mai też, już zaczynałam się zastanawiać czy nie zostawić jej w domu i iść jeszcze spać ale przyszedł mąż i zaczął nas porządnie budzić :-D:-D:-D

Wybieramy sie juz od roku do skansenu:-p:-p moze w tym roku nam cos wyjdzie.

To tak jak my :-D:-D:-D

to my pokarzemy się na rowerku i na placu zabaw. Wczoraj.

Śliczne fotki, takie słoneczne no i widać że Hubercik zadowolony. Wiesz ja odnoszę takie wrażenie że to jest bardzo spokojniutkie dziecko :tak::tak::tak:

Śliczniutko.....

To i my pokażemy się:-D

O i nasza modelka się pokazała, widać że ptaszki jej się spodobały a ostatnie zdjęcie to na "naszych" ulubionych huśtawkach :tak::tak::tak:, oj często tam 2 lata temu przesiadywałyśmy, taki tam spokój i zacisze :tak::tak:
Karlita tylko spokój może cię uratować :-D:-D:-D:-D

Tylko żeby nam Kasia nie zaspała na spotkanie:-D:-D:-D:-D :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:-D:-D:-D spokojnie mały wstaje o 6.00 od paru dni:-D

chciałam się pochwalić że podjęłam decyzję i w maju robię pazurki a co!!

kurczę kusicie tymi pazurkami, a ja się jeszcze wacham, najgorsze to to uzupełnianie:baffled:

ps ostatnio zauważyłam ze to moje małe to złośliwe jest ;)
np siedzimy - pociągnie mnie za włosy mówie ała niunia to boli nie wolno tak robić a ta się uśmiecha i dalej ciągnie .... grrrr

sprawdza jak będziesz reagować, mój też tak robi, zazwyczaj jak w coś gdzieś wali, np, swoimi zabawkami, śmieje się ibsrwuje jak zareaguje, po paru razach stanowczych "nie wolno" odpuszcza:tak:

Maltanka, Sunday napiszcie co Wasi faceci lubią a tu też macie sporo fajnych pomysłów
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/ksiazka-kucharska-mam-co-na-obiad-6559/

dzięki za linka, mój to lubi w zasadzie wszystko, oprócz szpinaku.

Śliczne fotki, takie słoneczne no i widać że Hubercik zadowolony. Wiesz ja odnoszę takie wrażenie że to jest bardzo spokojniutkie dziecko :tak::tak::tak:

no na ogół to jest grzeczny, :tak:ale czasami ma mega marudne dni:tak: no i wstawanie rano:baffled:

Witajcie

my zaraz na rowerek zmykamy, takie słoneczko, trzeba korzystać.
jeszcze kawkę sobie zrobię przed wyjściem.

anaconda "ptaszki":-D:-D:-D:-p

reklama
Witajcie miłe mamusie, bardzo dużo dzieje się na tym forum aż jestem zdumiona:)
Marta1981pewnie mnie wciągnie!

a tak do wszystkich:jestem mamąa na to żeby nią zostać długo czekałam tym większy zachwyt moją córeczką. Przeprowadziałm się na Lubelszczyznę z Dolnego Śląska i szystkie koleżanki pozostawiłam tam więc cienko u mnie ze znajomościami choćby po to by razem pospacerować. Pracę też tam zostawiłam na razie zamierzam oddać się wychowaniu Gabi.
Chętnie z Wami popiszę, na pewno będzie mi raźniej.
Napiszcie mi proszę jak załączyć suwaczek bo nie potrafię:)
Pozdrawiam i życzę udanego dnia.
aha mam na imię Justyna i skończę w tym roku 30 lat:)

Ostatnia edycja:
Do góry