reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla naszych Fasolek

anbar - jeeeeeeeeejuuuuuuuu!!!!! :)))) Ale fajnie się czyta takie historie... Jedno musze stwierdzić. MEGA SZACUN I PODZIW za to, ze odważyłaś się sama na taką podróż :) Piękna historia naprawdę :) Mnie zawsze fascynuje jedna rzecz... A gdybyś tak siedziała w innym przedziale? Gdybyś spiła się razem z innymi? :D Wszystko potoczyłoby się pewnie inaczej :D A tak to proszę :) Piękny związek i jako owoc miłości będzie piękna dzidzia :) Gratuluje :*

Dzięki :-)
Co do samodzielnych podróży, zawsze takie uwielbiałam. Niezależna od nikogo, wolna. Pół świata tak zjeździłam. Pierwszy raz się trochę bałam. A potem już poszło z górki. Każda kolejna wyprawa była coraz łatwiejsza.

A co do innego przedziału... Życie chyba w ogóle jest splotem nieprawdopodobnych zbiegów okoliczności. Dlatego, moim zdaniem, zamiast siedzieć w domu, trzeba iść do przodu, nie bać się, łapać garściami to co daje nam najlepszego i korzystać z okazji. Powód, dla którego kiedyś nauczyłam się serbskiego, też był wynikiem przypadku. I też się wiązał z samodzielną podróżą. Tyle, że dużo dużo dalej. Ale to już nie miejsce na tę opowieść ;-)

reklama
anbar super jest Twoja historia !! Podziwiam ludzi którzy podróżują samotnie (rozumiem to doskonale - chęć poznania świata jest silniejsza od strachu o niebezpieczeństwo które na nas czyha w samotnej podróży)
Imię Duszan - rewelacja (w zdrobnieniu nie wiem dlaczego przychodzi mi do głowy Duszek :) )
A mogłabyś napisać jeszcze jakieś imiona bałkańskie zarówno dla chłopca jak i dziewczynki ? Będę bardzo wdzięczna !

Ja chyba też bym się nie odważyła. Ja uwielbiam podróżować - poznawać nowe kraje, smakować kuchni, podziwiać piękne miejsca - czasami wydaje mi się że żyję dla podróży - to jest moje spełnianie marzeń ! Ale żadna podróż nie cieszyła by mnie tak gdyby nie było koło mnie mojego męża - uwielbiam z nim wyjeżdżać i cieszyć się tymi podróżami razem z nim.

Ja to ogolnie uwielbiam towarzystwo ludzi i zle sie czuje sama, czasami jednak mam potrzebe pobyc sobie sama wiec wychodze na samotny spacer, ale wiekszosc czasu spedzam jednak w towarzystwie przyjaciol, wiec mysle ze ciezko by bylo mi podrozowac

Ej dziewczyny wiecie co...? A moze założymy nowy wątek i każda z nas opisze po kolei swoją miłosną historię..????? :))) Wiem, ze moze niektóre dziewczyny nie będą chciały zdradzić swojej historii ale mimo wszystko :) Albo żeby nie komplikować to można nawet tutaj :) Napiszcie co o tym myślicie :) Przecież tak pięknie się to czyta :D

reklama
Do góry