reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla naszych Fasolek

Ja nie mieszkam w Polsce i musze wybrac imie przed porodem zeby wpisac we wszystkie dokumenty, ale mam jeszcze kilka miesiecy przeciez :)

reklama
Mozliwe ale znam bardzo duzo przypadkow ze w czasie ciazy sie wybieralo imiona apotem jak sie zobaczylo po porodzie dzidzie to imie zupelnie inne, nawet nie bylo go w planach

U mojej siostry tak było :-) cały czas miała być Wiktoria, a jak się dzidzia urodziła to została Natalią :-)

Mój W. mi cały czas powtarza żebym już nie szukała, bo na pewno będzie Kamilka :-D pewniaczek jeden. Ciekawe co powie jak ginek potwierdzi synka :-D

Heheh no tak, widze ze Twój W chce dziewczynke a moj P caly czas mowi ze bedzie Kuba i tyle, a jak mu ostatnio powiedzialam ze ja mysle ze bedzie dziewczynka to mi biedak sie zasmucil, ale za chwile powiedzial ze jak bedzie dziewczynka to i tak ja bedzie bardzo kochal a jak dojde juz do siebie po porodzie to sie bedzie staral o Kube :)

A ja mam tylko Zuzie i zadnego imienia wiecej :) zobaczymy czy chlopak czy dziewczynka ale jak ja mysle tylko o Zuzi to moze intuicja mnie nie zmyli :)

ja też mam greckie nazwisko, jak któraś z Was:tak:
i tak się zastanawiam,że jak będę miała drugiego urwiska to będzie Ivo:)ale nie jestem jeszcze na 100% pewna
co do dziewczynki....to chyba Kaja albo Olena :),ale to też jeszcze pewnie się zmieni
czasmi myślę o tym, ale chyba więcej,żeby spokojnie dotrwać do szczęsliwego finału.....

reklama
Do góry