reklama
Elzu
Fanka BB :)
Ja dzisiaj bawilam sie w robienie drzewa genologicznego.. tzn drzewo razem z moja mama juz dawno zrobilysmy ale wpisywalam do specjalnego programu i przy okazji patrzylam na imiona.. i okazalo sie ze Anastazja - imie nad ktorym zastanawiam sie dla dziewczynki, to byla moja praprababcia
A moje imie Elzbieta, niby takie popoularne.. a na cala rodzinke (kolo 300 osob) tylko dwie 
Dla chlopca podoba mi sie nawet Antoni czyli Antoś lub Antek.. co myslicie?
Dla chlopca podoba mi sie nawet Antoni czyli Antoś lub Antek.. co myslicie?
kasiazar
A ja tak czytam Wasze propozycje na imiona i nie widzę Franka. Nam sie bardzo podoba to imie. Taki mały Franuś bedzie z procą biegał
Tyle ze słysze wiele straych imion ale Franka nie ma. Wczesniej miał byc Kacper ale znajomi nam podebrali
A dla dziewczynki miała być Julia ale juz nam sie zmienilo. Podoba nam się Rozalka ale w rodzinie wszyscy ze co to za imie ze dziecko skrzywdzimy i zaczynamy sie sie wahac. Podobało mi się jeszcze Kornelia ale mojemu D sie nie podoba
kasiazar
To juz jakas nadzieja 
mój mąż ma na imię Adam ,więc jak będzie syn dostanie Adam junior
córeczka Ada taki Adam bez m na końcu
)) Mąż sie smieje i gada:Ada to nie wypada
))))
tylko nie wiem czy Adrianna i wolac Ada ,Adusia czy Ada bo to 2 różne imiona ?
choć pierwsza myśl o dziewczyce to Antonina po prostu Tosia
)))
zawsze mam 2 imiona i dopiero jak dzidzia na świecie to wiem jakie imię pasuje
))))) więc zobaczymy
)))
córeczka Ada taki Adam bez m na końcu
tylko nie wiem czy Adrianna i wolac Ada ,Adusia czy Ada bo to 2 różne imiona ?
choć pierwsza myśl o dziewczyce to Antonina po prostu Tosia
zawsze mam 2 imiona i dopiero jak dzidzia na świecie to wiem jakie imię pasuje
U Nas dzieci maja dziwne przezwiska
Kacper mam 10 lat wołamy na niego mamuń
Jakub ma 8 lat wołamy na niego Kuba, choć mojemu mężowi to imie nie odpowiada i zawsze mówi do niego grusze
lub grucha,tak zostało od niemowlaka jak zaczął sobie gruchać
A Alicji z nami juz nie ma ale myślimy Alicja w krainie czarów i tam własnie jest;-)
Kacper mam 10 lat wołamy na niego mamuń

Jakub ma 8 lat wołamy na niego Kuba, choć mojemu mężowi to imie nie odpowiada i zawsze mówi do niego grusze

A Alicji z nami juz nie ma ale myślimy Alicja w krainie czarów i tam własnie jest;-)
reklama
Kasiazar - wśród moich znajomych Franio ostatnio króluje ... 2 moje koleżanki mają małych Franiów, koledza lada dzień będzie miał swojego, a drugi nie ma Frania tylko dlatego, że była zmyła i wyszła dziewczynka :-)
Mi się to imię też podoba ale z powodów powyższych odpada ... mam zamiar jeszcze jakiś czas te znajomości pociągnąć :-)
Ja miałam też kiedyś straszną fazę na imię Mieszko ... do tego stopnia, że moja przyjaciółka nazwała syna Mieszko zamiast Mieczysław (strasznie mi się to imię nie podobało ...) no i teraz ja już swojego synka tak nie nazwę. Ale mój brat twierdzi, że to super bo weźmie to imię dla swojego potomka :-)
Mi się to imię też podoba ale z powodów powyższych odpada ... mam zamiar jeszcze jakiś czas te znajomości pociągnąć :-)
Ja miałam też kiedyś straszną fazę na imię Mieszko ... do tego stopnia, że moja przyjaciółka nazwała syna Mieszko zamiast Mieczysław (strasznie mi się to imię nie podobało ...) no i teraz ja już swojego synka tak nie nazwę. Ale mój brat twierdzi, że to super bo weźmie to imię dla swojego potomka :-)