reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Sylwia ja z tym bólem głowy mam tak samo, no może po 2 miesiącach ciągłego bólu teraz nieco zelżał i miewam jakieś lepsze dni, a ginek powiedział że muszę to przeżyć bo nic się nie da z tym zrobić tak poprostu niektóre ciężarne reagują na zachodzące zmiany! U mnie już doszło do takiego stadium że prawie go prosiłam żeby mi prześwietlenie głowy zrobił:baffled::rofl2::dry:bo nie mogłam juz sobie poradzić z tym bólem!!:-(
Walczyć i zapobiegać można tylko po wyregulowaniu gospodarki hormonalnej juz po połogu jeżeli bóle nadal występują!!

ja Ci powiem że też miałam straszne bóle głowy i oczodołów ale zaczełam pić bardzo dużo wody mineralnej niegazowanej i jest lepiej

reklama
Witajcie Mamusie;)
Moze jeszcze ktos mnie tutaj pamieta...
Za miesiac znowu bede mogla starac ie o Malenstwo wiec postanowilam wrocic na forum, oczywiscie najpierw postanowilam zobaczyc co u was slychac, bo do wrześniowek juz zawsze bede miala sentyment...
Ogladalam Wasze Malenstwa i Wasze brzuszki, piekne widoki:)
Trzymajcie sie cieplutko i zycze wszystkim i kazdej z osobna powodzenia:)

Hejka laseczki!!!:-D:-D:-D Będzie dziewczynka!!:-D:-D:-DStary się wkurza ,że go oszukałam bo on robił synka:-p:-p:-pwięc chyba sąsiad w tym maczał "palce":-p:-p:-p:rofl2: Przynajmniej nie musze kupować zbyt wiele nowych ciuszków i innych pierdołek bo już u nas wszystko na różowo!!:-D:-D:-D
SERDECZNIE GRATULUJE CÓRECZKI,WIDZE ZE DZIEWCZYNKI GÓRĄ,MÓJ MAŻ TEŻ STWIERDZIŁ ZE ROBIŁ SYNA ,ALE LEKARKA POWIEDZIAŁA ZE JUZ W SWOIM ZYCIU RACZEJ SYNA NIE SPŁODZI,PRZYPOMNE ZE JA NOSZE W SOBIE TREZECIĄ CÓRECZKĘ,I NIE UKRYWAM ZE JEST MI TROSZKĘ MEZA ŻAL BO NAPEWNO LICZYŁ PO CICHUTKU NA SYNA ,NO ALE CÓŻ NATURA TO NATURA,A JA ZA TO JESTEM MEGA SZCZESLIWA:tak: KERNA MAM NADZIEJE ZE TWÓJ MALUSZEK POKAZE CO MA POMIEDZY NÓZKAMI,TRZYMAM KCIUKI ZA UDANĄ WIZYTE:tak:

Karolinka ja zdawałam ten egzamin również w czerwcu i również w 6 miesiącu ciąży,tyle,że 10 lat temu:laugh2:. I brzuszek mi wcale nie przeszkadzał, bardziej przeszkadzał mi fakt upału...sala nie była klimatyzowana, pot lał się z tyłka więc ktoś wpadł na pomysł pootwierania wszystkich okien. Było lepiej bo lekki wiaterek wiał-ale część listening poszła mi fatalnie bo nic nie słyszałam. Nagranie było puszczone z magnetofonu i było kiepskiej jakosci, a za oknami hałasowały auta w szczytowej godzinie dnia. Co za paranoja :szok: Zdałam,ale jestem pewna,że dostałabym lepszą ocenę gdyby nie te beznadziejne warunki. Potem w lipcu broniłam pracę licencjacką też z brzuszkiem i był luzik. Magistra robiłam jak Miki miał 2 lata i dopiero wtedy miałam zapiernicz a z drugiej strony lenia na pisanie :-p Ale też dałam radę :-p

Sheshu dziekuje za porade :) super dpodnioslas mnie na duchu bo mialam watpliwosci ze moze jakos inaczej mnie beda traktowac czy cos...... ale jak Ty sobie poradzilas to czemu ja mialabym sobie nieporadzic a pozatym to odkladanie pewnie skonczylo by sie zaniechaniem bo wiadomo z maluszkami brak czasu... no dobra to podejde no chyab ze mnie w szpitalu poloza a to juz inna sprawa....
Dziewczynki jutro juz czwartek a oni nie dzwonia.......:((((

dzięki laski za gratki :-)
małpko fajowo że też dziewuszka, dziewuszki górą :-)
malapralinko pamiętamy, pamiętamy. Fajnie że już niedługo możesz zacząc staranka, daj znac też tu na wrześniówkach jak Wam idzie, no i kciukasy zaciśnięte :tak:

jestem taka zła że heja...chciałam sie na piątek zarejestrować do mojego lekarza rodzinnego bo mam chrypkę ból gardła i kaszel no i wstretny katar powoli sie konczy :) a tam nie ma już miejsc ... normalnie szok aż tyle ludzi choruje????????/ to se pojade jutro pod koniec jego pracy i spytam czy mnie przyjmie ale przyjmie napewno bo zna mnie juz tyle lat :)

a powie mi któraś mamcia czy takie nie wiem co to jest w moim przypadku,przeziębienie czy cos gorszego jest grożne dla mojej kruszynki? bo ja sie tak o nią martwie że zrobioę jej krzywdę :(

witaj malapralinko ! dziekujemy i rowniez zycze ci powodzenia zeby sie udalo i wsyztsko bylo ok, pozdrowienia :) apropo wczoraj wlasnie myslalam o twoim nicku i tobie :)

Karolinkare nie denerwuj sie kochana, wszytsko bedzie dobrze, jestem tego pewna :) modle sie za was!
Dzien dobry dziewczynki :) u mnie dzis piekny dzien chyba pojde sobie polazic troszke :)

Witam dziwczyny!
Kasiale, Wstretnamalpa gratuluje dziewuszek!!!
Malapralinka pamietamy Cie ;-):-). Dawaj znac jak tam poczynania w kierunku zafasolkowania:tak: i powodzenia kochana:-);-)
Kerna,powodzenia na wizycie;-)

reklama
malapralinko miło , ze do nas zajrzałaś:-) juz teraz życzę Wam powodzenia w starankach :-)

Ja po zakupach lekkich , po popołudniu w koncu spotykam sie z koleżanką :-)

Do góry