reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
marz ja z tym pranie poczekalabym do maja, niby maszyna sciaga dobrze wode, ale to jednak wilgoc i chyba lepiej, zeby wyschlo na powietrzu:tak:
antuanet ale z ciebie ksiegowa:-p:-p wstyd:laugh2:
madzienka hmm czwartek w Bugi, to prawie jak studenckie czwartki w MC kilka lat temu:laugh2: tylko pora nieco inna:laugh2::laugh2: no i zdecydowanie taniej wychodzi:-p:-p
maltanka, madzienka ja tez jestem chcetna do spotkania na Waszym fajnym placu zabaw, to chyba gdzies niedaleko moich dziadków:blink:

My z J po sniadanku :tak: Pogoda rzeczywiscie pozostawia wiele do zyczenia:baffled::baffled:
Obiecalam sobie, ze wystawię dzis na allegro Julki ubranka, bo nie mam gdzie ich trzymac, ale cos mi nie idzie:dry:

reklama
Madzienka bede wdzieczna dwa namiary mam piora tam Karcherem a cena za usługe rozna.
Senio ja dywan zwinelam i jest na balkonie w maju planujemy mały remoncik pokoju przede wszystkim odmalowac i odrazu chce zrobic porzadek własnie z dywanem i wypoczynkiem no i firanka do wymiany.

My znowu pospalismy do 9 pogoda paskudna myslalam ze wyjde z nim dzisisaj na chwilke ale nic tego.

witam i ja
pogoda rzeczywiście nastraja jedynie do snu:-D:-D:-D my też długo pospalismy, mamy jechac na zakupy ale Mikołaj zasną więc musimy poczekac niech sobie pośpi:tak::tak:

misia z tą wizyta kontrolną to rzeczywiście trzeba wcześniej ale mi sie poprostu nie chciałowięc trochę to przeciągnęłam, w sumie poszłam do tego lekarza tylko dlatego że potrzebowałam zaświadczenie i tyle

my isę też jeszcze nie rozliczyliśmy mimo że małaz pół rodziny juz porozliczał:-D:-D:-D, ale jeszcze kilka dni ostało to może zdążymy:tak::tak::tak:

młego dnia zyczę:tak::tak:

Witajcie!

marz21
ja też bym poczekała aż się cieplej zrobi, w tamtym roku uprałam dywan przed świętami Wielkanocnymi to tak się "kisił" w domu.
sienio no wszystkich pracowników rozliczałam już dawno... a nam tak się zeszło. Zresztą moje koleżanki podobnie mają.A ubranka trzymaj dla braciszka Julki ;-)
mandziula ja też byłam chyba ze 8 tygodni po porodzie na kontroli, bo coś mnie tam bolało.:tak:
Nie wiem jak to robicie że dzieci Wam śpią do 9:szok: Kuba chyba nigdy do 9 mi nie spał. Tymczasem on już o 10 zasnął na południe. Ja muszę skoczyć do Lidl-a po serki, i ogólnie jakieś zakupy zrobić. I czekam na piaskownicę bo już jakiś czas temu zamówiłam na allegro i nie przychodzi coś....

Witam:tak:
U mnie niestety poranek się zaczął od rozmowy z wielkim białym uchem:baffled: a już myślałam że na samych mdłościach się skończy ale najwyraźniej będę miała powtórkę z poprzedniej ciąży:baffled:

Dziś idę do lekarza i trochę mam stresa że coś będzie nie tak :-(
z Ami się tak nie denerwowałam a tu to co róż jakies głupie myśli do głowy mi przychodzą :-:)-(

antuanet no kto jak kto, ale Ty nie mozesz marudzic ze spaniem :p:p:p:p Caly wieczór masz dla siebie i pol dnia ;p
Szkoda, ze taka pogoda bo wybralybysmy sie na spacerek :( Moze dzis dojdzie ta piaskownica :) trzymam kciuki :)
aluska napewno wszystko ok. Teraz chyba jestes bardziej swiadoma niz w 1 ciazy i pewnie dlatego :) nie martw sie napewno wszystko ok. :) Daj znac co i jak po wizycie

Ostatnia edycja:
Antuanet ale mój Mateusz poszedł np wczoraj spac po 22 takze naszczescie ze rano spi dłuzej. Z reguły ostatnio chodzi lulu ok 21 a i tak potrafi wstas po 7
Aluska nie nakrecaj sie bedzie dobrze zgadzam sie z Senio ze to dlatego ze twoja swiadomosc jest juz wieksza moja kolezanka tez tak miala przy drugiej ciazy daj znac po wizycie

Maltanka,Madzienka urocze foteczki ze wspólnego spacerku:-):-)
Karlika dobrze że w porę trafiłaś do okulisty z Gabi:tak: i jak widać pediatrzy nie maja pojęcia o takich rzeczach jak zapalenie kanalika łzowego:baffled: ehhh..
mam nadziję że ten zabieg powiększania kanalików nie bedzie u Was potrzebny bo słyszałam że jest on dość bolesny:-(
Misia daj znać po wizycie u okulisty:tak::tak:
oby z kanalikami bylo wszystko w porządku:tak::tak:
Sienio udanej allegrowej sprzedaży życzę;-):-):-)
Mandziula dobrze że wizytę kontrolną już zaliczyłaś;-)i wszystko jest na swoim miejscu;-):-)

Marz dużo zdróweczka Mateuszkowi życzę:tak::tak:

A ja jednak do reala się przejdę mimo tej brzydkiej pogody :tak::tak::tak:
Maja już wczoraj mówiła pani w przedszkolu że idzie z mamą na piłeczki, ona będzie się bawiła a mama będzie z paniami rozmawiała :-D:-D:-D - aż się przedszkolanka śmiała :-D:-D:-D:-D

reklama
Sienio, Marz wiem że nie powinnam się tak nakręcać no ale jednak :sorry2: i zamiast być bardziej spokojna z racji doświadczenia to bardziej panikuje:zawstydzona/y:
Anaconda widzisz nic się teraz nie ukryje;-)

Do góry