reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

przyda sie troche zdrowka !!! dzieki dziewczyny !!

a mi skonczyli wyswietlac serial JAG !!!!!!!!!!!!1 i co ja teraz bede ogladac ??? jeden serial na dzien to troche malo !!!!

a na spacer to do apteki pojde !!! masakra !!! do tego zimnica niemozliwa !! a doiero na tesciowa wrzeszczalam ze ma w piecu nie palic bo juz maj za pasem ... chyba musze ja przeprosic !!

tez uwielbiam JAG:):):):):)

u nas dzis cieplutko i pieknie od rana:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja teraz musze ryknac capslockiem!!!
Jakiegkolwiek listy grupy zamkniete czy cos!!
Uwzgledniajcie wszedzie mnie:) czasami nie moge tu byc i ne mam jak nadrabiac wiec bardzo proze o pamiec!!:)

jak cos to j sie wbijam wszedzie z wami czy do mniejszej grupy czy do wiekszej!!:)

A ja teraz musze ryknac capslockiem!!!
Jakiegkolwiek listy grupy zamkniete czy cos!!
Uwzgledniajcie wszedzie mnie:) czasami nie moge tu byc i ne mam jak nadrabiac wiec bardzo proze o pamiec!!:)

jak cos to j sie wbijam wszedzie z wami czy do mniejszej grupy czy do wiekszej!!:)
ejjj nie da sie pisac duzymi litrami??
w kazdym badz razie apeluje:)

Ok a teraz do dziewczyn ktore NEGOWAŁY moj wczorajszy post!
juz was nie rozumiem...
rzucacie haslo SZCZEROSC i jak napisalam szczerze to znow przeczytalam kilka postów krytycznych...
nie musicie sie zgadzac.. napisalam jakie sa moje odczucia tutaj od jakiegos czasu i tyle..
ale nie neguje sie tego prawda???? podziwiam was...
bo wychodzi na to ze mam byc nie szczera i to co mysle zachowac w sobie....
achyba nie o to chodzi.....
zaczne pisac posty ktorych w regulaminie ujet ze nie wolno pisac w stylu: tak, nie , zgadzam sie czy nie zgadzam sie.....
moze wtedy bede bardziej przejrzysta.

Ojoj widzę grupa stworzona przez Daffi wywołała kontrowersje u nas niemałe.
U nas powolutku. Wczoraj byliśmy u baby na kawce i czas zleciał :))
Dziś jedziemy do neurologa i trzymajcie kciuki - oby powiedział, że dalej wszystko ok z rozwojem Alusia :) Może mu filmik pokażę? :-D

a i niedawno napisałam posta z pytaniem o materac i nikt nie odp :-( Ale powtórzę: kupiłam materac gryka-pianka-kokos z pobrudzoną poszewką od łóżeczka. No ale nie mogę jej wyprać, bo w poszewce zaszyta jest gryka a od strony kokosa wata wsadzona....nie jest cały brudny ten materac, tylko z boku...

kopciuszku u mnie dziś robią gładź na ścianach w kuchni :-D

mea zdrówka!!

kasiek ja też się już nie nadaje do picia alkoholu... wypije piwo i śpiewam i mi niedobrze ;-)

a ja uwielbiam szpile..
jak ja ostatnio czytam..... przeczytałam że lubisz szpitale
a080.gif

fajna ta bluzeczka! :-D

a i niedawno napisałam posta z pytaniem o materac i nikt nie odp :-( Ale powtórzę: kupiłam materac gryka-pianka-kokos z pobrudzoną poszewką od łóżeczka. No ale nie mogę jej wyprać, bo w poszewce zaszyta jest gryka a od strony kokosa wata wsadzona....nie jest cały brudny ten materac, tylko z boku...
ja chyba nie dojrzałam tego pyt. ale jeśli chodzi o to jak to wyprać, to ja bym chyba olała sprawę i założyła na to prześcieradło i git ;-)

Czesc :-)
Do was i do tych mamusiek które podczytuja hejjjj :-D

Tak jakos jak zrobiłyscie ta ankiety człowiek sobie pomyslał no podczytuja podczytuja

halo puk puk czytasz to odezwij sie co u Ciebie kim jestes? puk puk :-D

oj sorki tak mnie głupawa strzelila jakas :nerd: przez ta pogode dzis rano padał snieg:szok:

reklama
ja chyba nie dojrzałam tego pyt. ale jeśli chodzi o to jak to wyprać, to ja bym chyba olała sprawę i założyła na to prześcieradło i git ;-)

no chyba nie ma innej opcji na moje, ale wolałam zapytać...a co do Twojej córeczki, to nie że stara dla Alusia, ale za wysoka hahahaha

Do góry