reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Noc koszmarna nie wiem czy w ogóle spalam wyglądam jak zombie... Mały budził się co 20 min dostawał pić i usypiany na rękach spał dalej. Kaszel nie ustaje, do tego idą zęby poprostu super, mały umęczony :-(
wspolczuje kochana:( miejmy nadzieje ze nastepna noc bedzie dla was lepsza...

a tak poza tym to witam sie pięknie moje drogie Panie:)))

reklama
Młodemu chyba wyłażą te zębiska, bo dziś miałam koszmar w nocy :szok: Budzil się co 20 min do 1 w nocy. D Trochę pospałam, ale do 1 w nocy byłam jak zombie.
Zmówiły się Wasze Dzieciątka czy co?....miejmy nadzieję,że to tylko jedna taka noc a w dzisiajszą pośpisz normalnie:)....

A ja wczoraj dałam Julkowi butle na spaniu....po 23...no tak mnie rozpieścił z tym spaniem w nocy ,że wielce byłam zdziwiona;P jak obudził mnie o 4.30 ostatnio:p...Jest taki padniety po całym dniu,spacerach,zakupach itp...że pada mi teraz koło 20.....no i budzi się głodny 4-5....
Do tej pory zasypiał ok 21-22 i spał do 6-7 czasami nawet 8!!!!!! Co za Dziecię.:) mogłabym mieć trojaczki takie:) i dałabym radę:)

Zmówiły się Wasze Dzieciątka czy co?....miejmy nadzieję,że to tylko jedna taka noc a w dzisiajszą pośpisz normalnie:)....

A ja wczoraj dałam Julkowi butle na spaniu....po 23...no tak mnie rozpieścił z tym spaniem w nocy ,że wielce byłam zdziwiona;P jak obudził mnie o 4.30 ostatnio:p...Jest taki padniety po całym dniu,spacerach,zakupach itp...że pada mi teraz koło 20.....no i budzi się głodny 4-5....
Do tej pory zasypiał ok 21-22 i spał do 6-7 czasami nawet 8!!!!!! Co za Dziecię.:) mogłabym mieć trojaczki takie:) i dałabym radę:)
ja tez (odpukac) jestem zadowolona ze spania malego:))) jak zasypia kolo 20tej to budzi sie ok 7rano,tylko czasem zdarza mu sie obudzic ok3,4 na am i to jest zaledwie 15minut i spi dalej:) w nocy nie wiem ze mam dziecko:) byle tak zostalo:)))

ja tez (odpukac) jestem zadowolona ze spania malego:))) jak zasypia kolo 20tej to budzi sie ok 7rano,tylko czasem zdarza mu sie obudzic ok3,4 na am i to jest zaledwie 15minut i spi dalej:) w nocy nie wiem ze mam dziecko:) byle tak zostalo:)))
zazdroszcze u nas niesttey tak ładnie nie jest...
witam kolezanki w słoneczny dzionek :-)
zaraz kościółek i spacerek, trzeba korzystac z pogody ma byc dzis u nas 17 stopni...

Noc koszmarna nie wiem czy w ogóle spalam wyglądam jak zombie... Mały budził się co 20 min dostawał pić i usypiany na rękach spał dalej. Kaszel nie ustaje, do tego idą zęby poprostu super, mały umęczony :-(
Biedny... mam nadzieję, że kaszelek szybko minie ;-)

a mojej agatce cos furczy w nosku ale mam nadzieje ze tyo tylko po nocy ... czasem tak ma ... bede ja w dzien obserwowac ...

my zis jedzimy jeszcze na gielde DOM ... taka lokalna gielda budowlana ... no i agatka pierwszy raz zostanie z tesciowa /sdzczeze sie przyznam ze sie boje/
Ja Maćkowi codziennie rano po nocy i wieczorem przed snem odciągam gilki z nosa.
A jak miał katar to frida chodziła kilka razy dziennie + kropelki do nosa Nitrivin ;-)
Oj widzę, że wy już ostro przygotowujecie się do budowy :tak: My na razie czekamy aż nam biuro projektowe skończy przygotowywać projekt. Ma być zrobiony do końca kwietnia :tak: No a później pozwolenie na budowę i też startujemy ;-)

Ja Maćkowi codziennie rano po nocy i wieczorem przed snem odciągam gilki z nosa.
A jak miał katar to frida chodziła kilka razy dziennie + kropelki do nosa Nitrivin ;-)
Oj widzę, że wy już ostro przygotowujecie się do budowy :tak: My na razie czekamy aż nam biuro projektowe skończy przygotowywać projekt. Ma być zrobiony do końca kwietnia :tak: No a później pozwolenie na budowę i też startujemy ;-)

my jeszcze pozwolenia nie mamy i projekt tez nie skonczony ale na gielde po inspiracje jedziemy !!! to nie taka typowo zakupowa impreza ale raczej informacyjno promocyjna :D

i Juz nadrobilam he jakos weekend malo piszecie podczytalam co u was i widze ze cos średnio ;)

Wszystkim dzieciaczkom u ktorych zebole wylaza niech juz w koncu wyjda ;) szybko ;)

No a u nas wczoraj super dzien spacer od 10 do 13 i wogole maly grzeczniutki sam sie bawił smial tylko wieczorem cos go wzielo... ;/ i dzis od rana okropnie marudny ehhh posmarowalam mu dziasełka i zasnal a wczesniej masakra znów wszystko do buziaka i płacz dziasła rozpulchnione i na dodatek nie moge znalezc gryzaka :wściekła/y: gdzies wsiak no juz wszedzie szukalam nawet pod lozekiem ... mial 2 mialam tylko przeparzyc i wrzucilam na chwile do garnka gdzie butle sie gotowaly i co poszlam na BB i gryzaki do wyrzucenia powykrecane :crazy: kupilam mu sama 1 no i znow przepadl cos nie mamy szczescia do tych gryzakow he

a chcialam znalezcc bo potem idziemy po obiadku na spacer do mojego domu rodzinnego hihi ;)i chcialam zabrac ehh

reklama
Do góry