reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ostatnia edycja:
reklama
anet ja wklejałam rano przez imageshack.pl i działało:tak:
:
Ja przez fotosika probowalam i tez cos nie dalo rady...a nawet zalogowalam sie tez ww ImageShack....ale tam znow nie czajkowska jak sie poruszac,a na dokladke wszystko po angielsku(a ja tez nie czaje bardzo po angielsku) wiec sytuacje uratowala karlita,no i tu w jej strone uklony sle...:tak::tak::tak:;-);-);-)
Super!!!!!Ale mamy zdolną koleżankę!!!!
W razie potrzeby stroju wiem do kogo pisać:-D:-D:-D:-D

A ja chciałam pochwalić się ze mamy dwa nowe ząbeczki!!!!!:-):-):-):-)
Dziekuje za mile slowa...hi,hi...:happy:
I gratuluje nowych zabeczkow!!!:tak:
Anet - ale z Ciebie zdolna bestia;-):tak::tak:.
A tam zaraz zdolna....cos tam wyszlo,moglo byc lepiej,ale czasu malo mialam a spac mi sie juz chcialo....ale dziekuje bardzo ,milo sie mi zrobilo:-)

A to dla karlity:jeszcze raz dzieki....

A to moja panna wczorajsza,8 miesieczna....

Ostatnia edycja:
melduje sie popołudniowo
jestem do kitu poszłam spać przed południem to wstałam po 14, masakra jakaś.
Aluśka składam ogromne gratki zdjęcie fasolki jest świetne i fajnie ze jest wszystko w porządku. Przypomniałaś mi jak ja zobaczyłam mojego małego pierwszy raz aż się popłakałam.
Anet może i na szybko ale i tak fajnie wyszło, i najważniejsze ze masz satysfakcje ze twoje a nie wypożyczone.

Witam :tak:

Spacerek 1,5 godzinny zaliczyliśmy bo Amanda zabrała ze sobie wózek z misiem i nie dość że musiałam to za nią nosić bo jej sie później nie chciało to przy dłuzszym spacerku to i ją na ręce musiała bym wsiąść:baffled: i mimo że tak krótko spacerowałyśmy to się jakoś tak bardzo zmęczyłam jakbym wcale w sobie energii nie miała:baffled:
Teściowej znowu nie ma bo pojechała do swojej mamy na wieś ma wrócić dopiero w czwartek:tak: wczoraj razem z nią po moich zajęciach w szkole pojechaliśmy do mojego szwagra i bratowej:tak: mieliśmy im powiedzieć jak również mojej teściowej że jestem w ciąży ale nie było kiedy :zawstydzona/y:a w grudniu i tak sami się dowiedzą;-):laugh2::laugh2::-p
A ja chciałam pochwalić się ze mamy dwa nowe ząbeczki!!!!!:-):-):-):-)
Gratki dla Juleczki za kolejne zabeczki:-):-)
Karlita buziaczki dla Gabrysi za skończenie 10miesięcy:-)
Maltanka super ze jazda po mieście idzie ci coraz lepiej, ja sie ciagle boję po lublinie jeżdzić:baffled::baffled::baffled:
ja mam ten sam problem:zawstydzona/y:

to my już po spacerze :)

but mnie obtarł!!!!!!!
to był błąd ze nałożyłam nowe buty na tak długi spacer ałaaaaa :no:

Madzienka gratulujemy Juleczce nowych ząbków :)
ja mam do Ciebie pytanko :)
w jakim programie obrabiałaś fotki małej ?? chodzi mi o te na nk :)

wiec sytuacje uratowala karlita,no i tu w jej strone uklony sle...:tak::tak::tak:;-);-);-)

A to dla karlity:jeszcze raz dzieki....

KOCHANA MASZ WIELKI TALENT ;)

pozostaję do dyspozycji ;) jak tylko mogę to pomogę ;)

fornetka TY się teraz wysypiaj na zapas :)

Aluśka super fotki - dzięki :tak:

wiecie co byłam w mieście kobiet i trochę się wkurzyłam bo byłam ostatnio pytać o zajęcia dla maluchów "aktywna mama" i wszystko spoko miałam przyjść w tym tygodniu wykupić karnet .... przyszłam zaczęłam rozmawiać z tą panią (inna niż ostatnio) to mi powiedziała że Gabi to jest chyba za duża bo te zajęcia są tylko do momentu jak dziecko nie raczkuje ... bo jak już raczkuje po całej sali... wstaje to nie ma jak ćwiczyć ... no nic ... w takim wypadku zapiszę się od połowy maja na zwykły fitnes ;) mąż obiecał że postara się wracać na 19stą ;) zobaczymy jak mu to wyjdzie ;) ale mam już dość tego jak wyglądam!!

a jak jeszcze któraś z Was nie dojrzała to wkleiłam link do fotek na spotkaniowym:-)
Fornetka
odpoczywaj ile możesz:tak: bo niedługo nie będziesz miała kiedy jak maluszek się pojawi:sorry2:
Anett fajny strój ma Gosia:-):-) a Karolinka ślicznie się uśmiecha:-):-)
Marta z okazji 7 rocznicy ślubu życzę Wam dużo miłości szczęścia i radości na kolejne lata wspólnego życia:-):-)
Ps. Twój chlebek jest pyszny:tak::tak:
Fogia jak się czuje Filipek?:confused::confused:
Sienio z okazji urodzin zdrówka, szczęścia i słodyczy Aluśka z Amandą Ci życzy:-)
Kainkas jak tam zdrówko u Hani?:confused::confused:

Marz jak tam z gardełkiem u Ciebie?
Karlita nie ma za co :tak:
współczuję obtarcia:baffled: może plasterek pomoże:sorry2:
a byla bym zapomniała czy możesz mi przesłać link do stronki o której rozmawiałyśmy w Bugi:sorry2:
czy te zajecia "aktywna mama" to są na bocznej Nadbytrwszrzyckiej ?
Madzienka też bym chciała być na tym czwartkowym wypadzie do Bugi ale niestety od 8.00 do 14.00 mam szkolenie:-:)-(
Świetne foteczki przy fontanie:-)
Misia z okazji Waszej pierwszej rocznicy ślubu:
:-):-)Róże są piękne, bo kwiaty mają, :-):-)
lecz są nietrwałe bo przekwitają.
A wasza miłość niech się rozwija
:-):-)Niech trwa na wieki i nie przemija
:-):-)
Anaconda fajna dziewczynka z Majeczki:tak::tak:ładna foteczka:tak::tak:

Karlita nie ma za co :tak:
współczuję obtarcia:baffled: może plasterek pomoże:sorry2:
a byla bym zapomniała czy możesz mi przesłać link do stronki o której rozmawiałyśmy w Bugi:sorry2:
czy te zajecia "aktywna mama" to są na bocznej Nadbytrwszrzyckiej ?

taaak plasterek ;) niech się teraz wietrzy ;) ale już dawno mnie tak buty nie obtarły ;) a wczoraj kupione i to tylko prawy mnie obtarł ...

co do stronki to daj mi maila na pw ;) to wyślę Ci zaproszonko ;)

a te zajęcia "aktywna mama" to na Globusie w Mieście Kobiet :)
tam są też zajęcia dla mamusiek w ciąży :) "aktywne 9 miesięcy" ;)

reklama
madzienka gratki za zabki :tak:
anet15 ciekawe co bys uszyla jakbys sie skupila?:rofl2: stroje rewelacyjne, dziewczynki tez
maltanka postaraj sie przyjsc, byloby super:tak: jak nie na przedstawienie to moze chociaz po:tak:
antuanet dziekuje bardzo jeszcze raz:rofl2: a i mam Wasze zabawki
karlita moze to i lepiej, ze tak wyszlo...bedziesz miala czas dla samej siebie:-) co do wyglady, to chyba troche przesadzasz i niepotrzebnie sie zadreczasz:tak: naprawde nie jest zle. A do formy napewno jeszcze wrócisz:tak:

Dziekuję wszystkim za zyczenia, chyba jeszcze nigdy tyle nie dostalam co dzis :-)

Do góry