reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ech, jakiś nie teges mam humor ostatnio i choróbcia nic mi nie wycho0dzi.... No nic, mam nadzieję że szybkop mi to minie;)
Georgina, fajniusia kiecka;) Ty Laska- zaglądałas może na temat o naszym spotkaniu? Bo jeszcze nie potwierdziłaś przyjazdu. Nie żeby coś ale szczerze mówiąc to chciałabym się z Tobą też spotkać a miejscówki już trzeba zaklepać
Nie stresuj się tak tymi przygotowaniami, zobaczysz że wszystko wyjdzie super
Kurcze zapominam o tym wątku. Mam ostatnio za dużo na głowie hehe. Dzięki Kochana;*
Cieszę się, że Wam się kiecka Małej podoba:)
Wolałam ecru, ale nie było.. Tzn sorry, była, ale za 130zł. Niestety nie stać mnie na tak drogą teraz..

A ja sie relaksuję i oglądam mój ulubiony film na Polsacie :)))))) Moglabym go oglądać milion razy a i tak mi się nie znudzi :))

Jak Wam się podoba??
ŚLiczna!!!! :-):-)
kurde wkurza mnie szwagierka ;/ ostatnio co chwilę przechwala się co to ona MA LEPSZEGO dla swojego dziecka...a to karuzela lepsza, a to ciuszki fajniejsze, zabawki potrafiące więcej...czuje się jak taka matka co nie dba o dziecko i kupuje mu byle co ;(
Olać ją, jakas niedowartościowana ta dziewczyna:rofl2:
najlepszego dla Maluszka!!!:) No, już nie taki mały, no ale:p:p
Dziękujemy!!!
super ! własnie od jakiegos czasu zastanawiam sie czy takiego nie kupic :)
Szczeniaczek uczniaczek super jest i na długo się przydaje:tak: hitem też jest garnuszek na klocuszek:tak:
Antoś 100 latek :):):):):-)
dziękujemy!!!
Nie uwierzycie, ale siedze z Alusiem w chuście i mi śpiocha w niej słodko ;))))
Hehe extra!!!Mam nadzieję, ze na dobre już chustę polubi.

Buziaki dla Antosia z okazji urodzinek od ciotki i Alusia :-)
Dziękujemy
Marta urzadzasz jakas imprezke Antosiowi????:-)
Tak, my już po imprezce, kumple Antka byli, torcik też, proszę się częstować, jeszcze troszkę zostało:tak::tak::-):-)
Obraz 054.jpgObraz 049.jpg

reklama
Do góry