reklama
zaczęło się od suchych policzków,to kupiłam Mu kremik Johnsona...ale suche były dalej...tyle,że teraz ma te krosteczkioj a zmienialas kremik bo nie rozumiem troszke tego.. no i nowe mleczko to moze byc calkiem pewna przyczyna..... hmm bidulek co do licznika to szok! wspolczuje.... nie wiem jak to jest z tym gazem bo ja nie mam ziemnego ale czy mzoliwe jest zeby ktos na wasze konto jakos ciagnal? a moze licznik sie popsul? moja ciotka miala tak z licznikiem pradu... jak spisywali im to za kazdym razem sie dziwili dlaczego takie male zuzycie.. jak sie okazalo licznik byl popsuty i teraz dostali 1300zl niedopalaty!

sweetNie uwierzycie, ale siedze z Alusiem w chuście i mi śpiocha w niej słodko)))
Nessi ..Ściskam Cię tam mocniusio!!! trzymaj sie miejmy nadzieję,że zaraz Mu to przejdzie....Witam,
Nie odzywałam się bo u Nas nie bardzo wesoło jest i z czasem kiepściutko :/
Młody już 4 dzień dławi mi się przez sen śliną, i czuwam na warcie bez przerwy ...pierwszy raz jak to zobaczyłam byłam w szoku, aż mnie zamurowało - no niestety to okropny widok jak dziecko walczy o oddech ....... dosłownie musiałam sobie przypomnieć ''reanimację'' tak na wszelki wypadek :/ Lekarz stwierdził, że to ślinianki nadprodukują, ale mi się w tej teorii coś nie podoba, slina jest lepka, może ma to wpływ z alergią ?
Znowu się czochra a ja nic do diety nowego nie wprowadzałam, tym bardziej boję się, że nie ma alergii pokarmowej a kontaktową ;/
Dzisiaj postaram się znowu dostać do alergologa bo ta jego maść na swędzenie się nadaje do (__)___), dziecko w nocy się z płaczem budzi i drapie ... (oczywiście jak się nie dławi w tym czasie) :/ ja nie powiem Wam odkąd nie śpie .........zastanawiam się nad kupnem monitora oddechu.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
bylam teraz u swoejj internistki i mi powiedziala ze nie powinno sie podawac tantum bo tam jest srodek znieczulajacy i przy wiekszej dawce dziecko moze dostac nawet arytmi serca !!! no to mnie niezle nastraszyla !!!
hmmm a czemu nie ? pewnie,że wychodzimyLaeczki a wychodzicie po szczepieniach na spacery??
u nas piekan pogoda zastanawiam sie czy po obiadku z nim nie wyjsc...
chyba mu sie nic nie stanie??
goraczki poki co nie ma...

super ! własnie od jakiegos czasu zastanawiam sie czy takiego nie kupicdostał na chrzciny Szczeniaczka Uszaczka z Fishera
tak wyglada stas ze swoim kumplem
prałam już nie raz w pralce i nic się nie dzieje...mamy mate tiny loveI jedno pytane.
Czy pralyscie juz maty swoich malenstw?
Max xiagle na nia pluje i wymiotuje. Musze ja wyprac i nie wiem czy w pralke to wepchnac czy poprostu szczota potraktowac

reklama
ja juz sama nie wiem...zaczelam podejzewac ,ze Mała sie nie najada. ...okazalo sie ,ze przez ostatni miesiac przybrala tylko niecałe 500gr..pediatra mowi,ze nie jest najgozej ,ze w siatkach sie miesci ,ale ja juz zaczelam przeczowac ,ze jej jakby brakuje...i zaczelismy wprowdzac stałe pokarmu pomału...i jest jakby lepiej...mam nadziej,ze wszystko wroci do normy niebawem ...Jejku , to co to jest Eliza?
Zeby?
Skok rozwojowy?
Normalnie mnie cholera bierze bo tyle miesiecy bylo dobrze i teraz wszystko idzie na marne. Gdybym wiedziala ,ze potrwa to jeszcze tydzien czy dwa to bym przetrzymala a tak to boje sie ze zaczne kombinowac jak go przelamac a w rezultacie przelamie rutyne i guzik z tego calego spania bedzie![]()
...choc mysle tak teraz sobie,ze nałożyło sie chyba pare czynnikow...zbyt duzo atrakcji, moze ten skok cały ,szczepienia...