anaconda27
styczniówka2006
Witam w kolejny piękny dzień :-):-):-)
Wczoraj się narobiłam za to dzisiaj sobie odpuszczam, tzn. obiad ugotuję i to by było na tyle

Znowu obudziłam się z katarem

No to gratulacje nowych ząbeczków

Co ty gadasz - zdolna bestia z ciebie i tyle

A Karolinka słodziutka i jaka już duża

I bardzo dobrze !!!! Śpij ile możesz bo to twoje ostatnie takie dni lenistwa

Oglądałam tylko końcówkę

Oby Filipkowi już na dobre ta jelitówka przeszła, no i mam nadzieję że na następnym spotkaniu wreszcie się pojawicie
No ja też się po chicco tego nie spodziewałam

ale skoro taką kasę za te wadliwe foteliki trzepią to co tam będą je wycofywać 

Ale słodziutka Gabrysia

Wczoraj się narobiłam za to dzisiaj sobie odpuszczam, tzn. obiad ugotuję i to by było na tyle

Znowu obudziłam się z katarem

A ja chciałam pochwalić się ze mamy dwa nowe ząbeczki!!!!!:-):-):-):-)
No to gratulacje nowych ząbeczków

Co ty gadasz - zdolna bestia z ciebie i tyle

A Karolinka słodziutka i jaka już duża

jestem do kitu poszłam spać przed południem to wstałam po 14, masakra jakaś.
I bardzo dobrze !!!! Śpij ile możesz bo to twoje ostatnie takie dni lenistwa

Oglądajcie dzisiaj "Uwagę" na tvn-ma być o testach fotelików dziecięcych. Ja lecę szybko coś małżowi jeść zrobić bo wczorajsze się zepsuło, zapomniałam do lodówki schowaćMiłego wieczorka.
Oglądałam tylko końcówkę

a dziękuję, bardzo dobrze. Wczoraj zrobił normalną kupkę, dziś też. Oczywiście od razu były teksty czy już może dostać "słodyce".Słodyczy jeszcze nie dostaje ale z dietki już schodzimy. Leki jeszcze pociągniemy przez kilka dni.
Poszedł już też dzisiaj do przedszkola. Trochę miałam obawy ale i za bardzo nie było innego wyjścia bo nie miałam z kim go zostawić, a przecież żaden lekarz nie da zwolnienia na dziecko, które się dobrze czuje.Tak więc jelitówkę mamy za sobą. Ufff.
Oby Filipkowi już na dobre ta jelitówka przeszła, no i mam nadzieję że na następnym spotkaniu wreszcie się pojawicie
karlita po takim z marketu za 30zl niewiele sie mozna spodziewac, ale do chicco to ja jakies zaufanie mialam... do tej pory![]()
No ja też się po chicco tego nie spodziewałam

Ale słodziutka Gabrysia