reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam w kolejny piękny dzień :-):-):-)
Wczoraj się narobiłam za to dzisiaj sobie odpuszczam, tzn. obiad ugotuję i to by było na tyle :-p:-p
Znowu obudziłam się z katarem :crazy::crazy::crazy:

A ja chciałam pochwalić się ze mamy dwa nowe ząbeczki!!!!!:-):-):-):-)

No to gratulacje nowych ząbeczków :tak::tak:

A tam zaraz zdolna....cos tam wyszlo,moglo byc lepiej,ale czasu malo mialam a spac mi sie juz chcialo....ale dziekuje bardzo ,milo sie mi zrobilo:-)

A to moja panna wczorajsza,8 miesieczna....

Co ty gadasz - zdolna bestia z ciebie i tyle :tak::tak::tak:
A Karolinka słodziutka i jaka już duża :szok::szok::szok:

jestem do kitu poszłam spać przed południem to wstałam po 14, masakra jakaś.

I bardzo dobrze !!!! Śpij ile możesz bo to twoje ostatnie takie dni lenistwa :tak::tak::tak:

Oglądajcie dzisiaj "Uwagę" na tvn-ma być o testach fotelików dziecięcych. Ja lecę szybko coś małżowi jeść zrobić bo wczorajsze się zepsuło, zapomniałam do lodówki schować:nerd: Miłego wieczorka.

Oglądałam tylko końcówkę :crazy::crazy::crazy:

a dziękuję, bardzo dobrze. Wczoraj zrobił normalną kupkę, dziś też. Oczywiście od razu były teksty czy już może dostać "słodyce". :sorry2: Słodyczy jeszcze nie dostaje ale z dietki już schodzimy. Leki jeszcze pociągniemy przez kilka dni.
Poszedł już też dzisiaj do przedszkola. Trochę miałam obawy ale i za bardzo nie było innego wyjścia bo nie miałam z kim go zostawić, a przecież żaden lekarz nie da zwolnienia na dziecko, które się dobrze czuje. :dry: Tak więc jelitówkę mamy za sobą. Ufff.

Oby Filipkowi już na dobre ta jelitówka przeszła, no i mam nadzieję że na następnym spotkaniu wreszcie się pojawicie

karlita po takim z marketu za 30zl niewiele sie mozna spodziewac, ale do chicco to ja jakies zaufanie mialam... do tej pory:no::no::no:

No ja też się po chicco tego nie spodziewałam :no::no::no::no: ale skoro taką kasę za te wadliwe foteliki trzepią to co tam będą je wycofywać :angry::angry::angry:

Zobacz załącznik 239725

wielkie dzięki ja właśnie pobawiłam się w picasie ;)

Ale słodziutka Gabrysia :tak::tak::tak:

reklama
Witajcie
maltanka ale nabrudzilas:szok::-D

ja na sniadanko robie racuchy z jalkami a na obiad nie wiem, ale mam ochote na mlode ziemniaczki z mizerią no i nie wiem co do tego...pewnie kotlecik albo kielbaska smazona. Ogólnie to mam ochote na grila, w niedielę juz u nas na osiedlu czuc bylo ten cudowny grilowy zapach:rofl2::rofl2:

Witam ja dzis jakos wczesniej...hi,hi....:-D
Gosia odstawiona do szkoly,sniadanie zjedzine(tylko Karola cos grymasila:baffled:)...teraz czas na kawke,zaraz sobie zrobie....
Na obiad tez nie wiem co zrobic,ja mam ochote na zapiekanke z mieskiem i ziemniaczkami,ale moj M znow tego nie jada:sorry2:,wiec cos i jemu musze wymyslec...a co wy dzis robicie?
Senio,gratuluje"nieoficjalnego" przedszkolaka:tak::-)
Karlita,gabi sliczna...(ja tez w picassie robie kolaze)
Maltanka,cytryne twoj tak wsowa:szok:...to fajnie,moja Gosia za nic w swiecie by nie wziela do buzi...:sorry2:
Martus,jak interes dopilnowany? Dzis nie zaspaliscie?
Fogia,to fajnie ze juz Filipkowi lepiej...
Moja Karola dalej smarka,i kaszle,jak nie przejdzie jeszcze z pare dni to sie wkoncu do lekarza wybiore:sorry2:...ale temperarury nie ma:no:

Dzieki dziewczyny za porady kulinarne....juz mam ,zrobie szczawianke dla meza a dla mnie i Gosi zapiekanke,no to teraz trzeba dupsko ruszyc do ogrodka po szczaw...hi,hi.....dzieki anaconda za podpowiedz z tym barszczykiem ;-):tak::-)

Witajcie
sienio ale masz zachcianki:-) Czy o czymś nie wiem?;-)A z tym przedszkolaczkiem to gratulacje, ciekawe czy Juli się to spodoba...
maltanka ładny dzień się zapowiada to na dworze moment wyschnie pranie, oby nie padało.
karlita super zdjęcia malutkiej.
anaconda27 i wyschły Ci dywany? Bo mój też aż się "prosi" ale nie chcę go "kisić" później w domu kilka dni. Odpoczywaj dzisiaj.
Kuba już śpi a ja chyba do stokrotki skoczę na zakupy. Później wybieramy się na działkę, bo mały od piątku nie widział taty i cały czas woła tato,tato... Bo mąż jak nie w Warszawie to budowy dogląda, a jak wraca to Kubuś już śpi. Tylko muszę coś szybkiego zorganizować na obiad...
Miłego dzionka.

Karlita Gabi śliczna jest,
Z tymi fotelikami mnie zaskoczyłyście nie oglądałam i tylko w necie nadrobię zaległości.
Ja wczoraj padnięta byłam bo wieczorem na aerobik poszłam a później Gabi miała ostrą kolkę i tak to jest jak odważyłam się zjeść zupę z fasolki szparagowej. Mówię wam mam już dosyć tych kolek nie wiem kiedy wreszcie się skończą bo płakać się tylko chce jak ona tak krzyczy.
A jak pochwalę się tez moją trzymiesięczną GabrysiąZobacz załącznik 239798

anaconda27 i wyschły Ci dywany? Bo mój też aż się "prosi" ale nie chcę go "kisić" później w domu kilka dni. Odpoczywaj dzisiaj.

Dywany wyschły bo ja wanishem piorę więc nie są całkiem mokre tylko wilgotne a ze wczoraj piękna pogoda z wiaterkiem była to pięknie poschły :tak::tak::tak:
Ale najlepsze było że ja wczoraj się przy nich napracowałam a mój mężulek dzisiaj z buciorami na nie wszedł - oj jak ja mogłam się wydrzeć :-p:-p:-p
Talia cierpliwości, już niedługo kolki powinny minąć :tak::tak::tak: a szczerze to ogromnie ci współczuję bo ja nie wiem co to kolkowe dziecko a czytałam że jednym słowem to koszmar

reklama
Witajcie,
ja tylko na chwilkę bo czasowo jestem u mamy i nie mam dostępu do kompa... więc ciężko mi podczytywać i odpisywać każdej z osobna...

Teraz dzieciaki posnęły więc znalazłam chwilkę :)

Na początku chciałam Wam wszystkim podziękować -bardzo mi było miło na sobotnim spotkaniu, cieszę się że mogłam Was poznać osobiście, że moje dzieciaki mogły poganiać w Waszymi!!! raz jeszcze Dzięki wielkie!!!! :)
Jak tylko znajdę sek to pościągam sobie zdjęcia!!!! już je oglądałam - są super!!!! Madzienka a Twoje z imionami już ściągnęłam i codziennie do niego zaglądam żeby się nauczyć imion waszych jaki i dzieciaków :)

Madzieńka gratulujemy zębali Julci! A zdjęcia ze spaceru - rewelacyjne!!!

My też odpoczywamy na dworze ile się da... tylko dziś coś pogoda nam się psuje a ja miałam plan wyciągnąć kojec na dwór i siedzieć przed domem do upadłego :(

misia2010 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!! Oby kolejne lata ukazywały coraz głębszą i mocniejszą więź między Wami a córcia przynosiła radość i pociechę!!!

Kurcze ale mnie dziś głowa boli... nie mogę się nawet skupić na czytaniu forum bo już nie wiem co miałam do was pisać :(

Do góry