reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc :)

Chcialam na wstapie polecic krem AA Ja i Mama na ciemienuche u nas rewalacja i on tez jest do skróry skonnej do alergii...

Kazałam męzowi kupic olejuszke jak polecalyscie i nie bylo w aptece kupił to posmarowalam małemu i juz na 2 dzien widzialam poprawe moj naszczescie mial tylko w dwóch miejscach na głowce ale jakos oliwka nie pomagala zwykla i wyczesywanie a tu posmarowalam 2 dni i niemoglam znalesc tego miejsca na glowce gdzie ta ciemnieniucha :szok: jak chcialam posmarowac 3 dnia ;) wiec zniklo oj szybciuko u nas :) tylko zaznacze ze u nas az takiej wielkiej nie bylo ;p) no i cena ok.22zl.....

u nas jako tako maly niechce jesc tego pepti a chcialam zobaczyc przez tydzien czy cos lepiej czy nie.... ehhh zje 60 ml konczy placzem za nic niechce dalej i lece robic bebiko wiem ze mieszac tak nie najlapiej dzis idziemy na szczepienie ! to i z pediatra pogaam a wybór jak zwykle zostanie mi... ehhh nie lubie tego :no: no ale dzis cos postawnowie i juz bede sie trzymac bo zwariuje brzusio jego... narazie przerwa od nowosci a chcialam kaszke wprowadzic i kleik w koncy :nerd:

DLA AGATKI STÓWKA OD E-CIOTKI I IGORKA :):-)

i dla innych dzieciaczkow co dzis koncza 4 miesiace bo w sumie przyuznam sie ze niewiem cz ktos jeszcze dzis konczy 4 ;) czy tylko Agacia :rofl2:

ja wlasnie dzwonilam do chirurga i w czwartek jedziemy z tym antka wodniaczkiem,ale wydaje mi sie ze juz zniknal ale kontrola byc musi:)

Trzymam kciuki;-)

Wasze dzieciaczki okazują już duże zainteresowanie grzechotkom? Mój już potrafi sam złapać jeśli leży mu na nóżkach i dwoma naraz się bawić

Moj bawi sie grzechotkami ale nie za dlugo.

W tym kraju to chyba trzeba sobie samemu wyhodować dobrego lekarza :/
Czyli na buzi może jednak tylko być, noc nic :) trzeba to przeżyć :/ a sapkę ma ?
Mój straszną i nie ważne ile bym mu nosa czyściła

Moj ma sapke:tak:i katarku nie ma:no:tak mu furczy w nosku:tak:

och dziewczyny szykuje mi sie piatkowy wieczor bez synusia:) dostalismy zaproszenie do znajomych na dzialke,bedzie grill i swietna zabawa:) jade a co:) babcia zostanie z antkiem:) ciekawe czy dam rade...boje sie ze bede caly czas myslala o tym malym szkrabiku moim:)

och dziewczyny szykuje mi sie piatkowy wieczor bez synusia:) dostalismy zaproszenie do znajomych na dzialke,bedzie grill i swietna zabawa:) jade a co:) babcia zostanie z antkiem:) ciekawe czy dam rade...boje sie ze bede caly czas myslala o tym malym szkrabiku moim:)

ja bym nie dala...
poszlam do piwnicy na 3 min... zostawilam go z siostra...i wrocilam a ten sie zanosil z placzu...

hehe wiecie co poszlam sobie na poczatek grudnioweczek jak sie poznawalysmy i wlasnie przeczytalam o irlandzkich ciasteczkach z imbiru,ktore emwu wychwalala:) ale fajnie sobie powspominac:))))

reklama
Do góry