reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Migotka tu jest przepis na ponoć sprawdzona mase Biała masa cukrowa - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl
przeczytaj cały wątek a tam sie dowiesz wiele rzeczy.Ja go spróbuje zrobic ale napierw jeszcze barwniki kupie ;-) Myslę że hello kitty jest zrobic bardzo łatwo ,samą jej buzie .
np pict0004-2.jpg
lub taki ZFkVTUnz1SEIHqQLMB.jpg i przepis Tort Hello Kitty - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl

Tu można kupić gotową mase plastyczną,i barwniki i cała reszte tortownia.pl :: słodkie dekoracje cukiernicze na Twój tort, ciasto i nie tylko...
Albo sa gotowe opłatki na tort :tak::-) z kitty i inne opłatek na tort na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
da-1.jpg

Szwarou sliczną masz córeczkę :-) Chyba podobna do Beaty bardziej ? Chociarz chyba po połowie do Was dwojga.

Ostatnia edycja:
reklama
Iwonko - przepraszam! i Was wszystkie - jesteście wspaniałe i cieszę się, że Was "mam"!!

Hannah, gratulacje!!!! Ale fajnie, że jesteś w ciąży!

Szwarou, dla Was również gratulacje!!

Witam się, tak szybciutko po pracy i przed uczelnią.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH DWULATKÓW: IGUSI, MIKOŁAJKA I MARTYNKI!!!

Keyko ale wszystko jest w porzadku?

Kwiateczek ale o co pytasz? Czy z głową M wszystko jest ok, raczej nie:sorry2:, ale to pewnie wynik odreagowywania po chorobie. A jeżeli pytasz o odłożoną decyzję o drugim dziecku, to jest to spowodowane odpowiedzią nr 1:confused2:

Iwonka, migotka ja w tamtym roku próbowałam zrobić mase cukrową z pianek, ale tego się nei dało zjeść (cukier w cukrze, normanie 200-300% cukru:szok:), z plastycznością też średnio i miske po masie później moczyłam cały dzień.

Dobra, ide zrobić pizze, przepraszam te, które się odchudzają. Wczoraj miałam placki ziemnbiaczane. O linie sie nie martwię, bo dieta dukana działa:tak: i w maju, jak skończą mi sie zachciewajki, to może znowu ja uruchomię.

Keyko wiem , w końcu to sam cukier:tak:

a ja jadłam dziś blok czekoladowy:tak::-):-ppamietacie to z dzieciństwa? Niebo w gębie:-p:sorry:robiła koleżanka i jak usłuszal;am to odrazu poprosiłam od kawałek i teraz małżonek chce żebym mu zrobiła tez taki blok ,tez przypomniał sobie ten smak z dzieciństwa:tak::tak::tak:Pychotka! Ale to w weekend zrobie a dziś zrobiłam sernik na zimno z truskawkami.

Witam kochane, z Mikusiem na kolanach,ale witam!

Dziękujemy za życzenia, czas leci!!
Wieczorkiem się odezwę, jak szwędacz zaśnie.:-D

Witam.
Nie mam dzisiaj czasu na pieczenie tortów.

Wszystkiego najlepszego dla

Igi
Mikołaja

i
Martynki ( Anusia nas czyta?)

Witam wieczorkiem

Iwonka - ja nigdy nie jadlam takiego batona:-:)-( i jestem ciekawa smaku:sorry::sorry:

Szwarou- GRATULACJE!!!:tak::tak::tak:

u nas spora poprawa.. ale w domku siedzimy do soboty i tylko wietrzymy mieszkanko:tak::tak: tylko ja glos trace chyba mnie krtan zaatakowalo:baffled::baffled:

Kamilka wklejam na watku kulinarnym przepisy do tego bloku.Jak ktoś lubił takie mleko w proszku w niebieskiej torebce to polecam,ale słodkie bardzo:-ppychotka.:tak:

reklama
Witam.

Dla naszych majowych jubilatów dwulatków: Igi, Martynki i Mikołaja najserdeczniejsze życzenia!!!

Szwarou gratulejszyn. Zuzia przeurocza.

U nas w miarę o.k. Jutro idę do pracy ostatni dzień przed weekendem. Liczę na pogodę ładną, coby można było rowerek wyciągnąć i pośmigać. Odkurzę też może rolki.
Starsza śmiga do przedszkola. A Natalka w czasie jej nieobecności tęskni i jest grzeczna. Za to jak Ania wraca to w domu jest sajgon.

Mamy ostatnio problem z Natalką, bo boi się samolotów i owadów latających :baffled:. Jak leci samolot - wysoko, że ledwo go widać czy niżej - to zaraz na ręce i tak się mocno przytula. Czekam, aż jej to minie. :sorry:

Kamilka zdrówka dla Adasia. U tak małych dzieci choroba rozwija się błyskawicznie. Trochę musicie w domu posiedzieć i będzie dobrze.

Wpadam jak po ogień, musicie mi wybaczyć :sorry: Idę spać, bo będą problemy z wstaniem jutro :confused2:

Do góry