reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

No niektórzy moi znajomi uważają, że 20 lat(rocznikowo 21) to gówniara
to co Ty masz za znajomych kochana??? nie gówniara tylko młoda kobietka:) a Ty w dodatku dojrzała emocjonalnie,bo nie kazda 20latka udzwignela by macierzynstwo i malzenstwo w tak mlodym wieku. Moim zdaniem nalezy ci sie szacunek za to,bo ja w Twoim wieku to mialam wsiu bzdziu w glowie i latalam w prawo i lewo gdzie mi zawialo:) i mysle ze wtedy ciaza byla by dla mnie osobista ogromna tragedia.

reklama
Paulus dzis bedziemy sie wazyc i mierzyc to Ci potem napisze mysle ze jakos 7500 ale niewiem ;-)

a co paulus z tego ze jestem z lutego jak i tak z rocznika 89 ja tam sie ciesze ze jestem mloda:-):-)

ulenka to i mnie sie nalezy :-D

ulenka7883
Odp: Grudzień 2009

quote_icon.png
Napisał Pauluś89
No niektórzy moi znajomi uważają, że 20 lat(rocznikowo 21) to gówniara

to co Ty masz za znajomych kochana??? nie gówniara tylko młoda kobietka:) a Ty w dodatku dojrzała emocjonalnie,bo nie kazda 20latka udzwignela by macierzynstwo i malzenstwo w tak mlodym wieku. Moim zdaniem nalezy ci sie szacunek za to,bo ja w Twoim wieku to mialam wsiu bzdziu w glowie i latalam w prawo i lewo gdzie mi zawialo:) i mysle ze wtedy ciaza byla by dla mnie osobista ogromna tragedia.​
masz racje Ula u mnie podobnie i jak 20 lat miałam studia zaczynałam i miałam mało co w głowie ;-)a Ty Pauluś mozesz w tym wieku szczycić sie super synkiem:-)

wika no to dla Ciebie również szacuneczek:))))
a teraz dojrzalam ze ty dzien po mnie slubowalas:)

Hahaha dziękuje :))) Jeśli chodzi o mnie to chyba sie znudzilo wlasnie takie fiu bzdziu jak to ujełaś ;)Chociaz wiadomo na dobra impreze by się poszło pobalowało :D potańcowało kielicha wypiło pośmiało pożartowalo ;)

Ale przeciez cale zycie przednami :)

ooo to Ty juz po stresie bylas :-) a ja sie dopiero zaczelam stresowac:-D Ty z Wesela wracalas a ja do fryzjera biegłam:-D

dziewczyny ja padm mje ziecko spi po pol godz....
i marudzi od wczoraj non stop....
nawet na rekach mu zle..juz sama nie wiem co z nim zrobic...
a mialam napisac cos mgr..to dupa jutro seminarium aja nie mam nic nowego;/

reklama
Hahaha dziękuje :))) Jeśli chodzi o mnie to chyba sie znudzilo wlasnie takie fiu bzdziu jak to ujełaś ;)Chociaz wiadomo na dobra impreze by się poszło pobalowało :D potańcowało kielicha wypiło pośmiało pożartowalo ;)

Ale przeciez cale zycie przednami :)

ooo to Ty juz po stresie bylas :-) a ja sie dopiero zaczelam stresowac:-D Ty z Wesela wracalas a ja do fryzjera biegłam:-D
hehe lubie wspominac:)))
a co do imprez to ja juz tyle w zyciu sie naszalalam ze chyba do starosci powinno mi starczyc:) ale nie zamierzac konczyc z imprezami,tyle ze teraz nie tak ostro jak kiedys:) hihihi

Do góry