reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Nooormalka:)
Mój uwielbia robić fontanne w wannie. A jak jeszcze osika tatę, babcię i mamę to ma zachwyt:)

Mój syn to hardcore-uwielbia piski, krzyki, głośną muzykę:) no i potrząsanie:)
Ale największą siłę charakteru wykazuje przy zasypianiu gdy mu śpiewam:)
Martynka jak nie umie zasnąć to trzeba jej wózkiem potrząsać albo jak na rękach zasypia to rękoma. Od razu zamyka oczy;) Dziwne hehe:) A piski też uwielbia:p

reklama
dokladnie...
moj tez uwielbia dostac kawelek papieru do gniecenia....
zabawki drogie sa lipne najlepsze cos co wcale nie jes zabawka:)
np uwielbia jedna moja bluzke w kratke moze ja mietosci pol dnia...
papier, folie albo slniaki:)
Martynka uwielbia zabawy tetrówką lub jakąś jej garderoba. Dziś na wycieczce 'jadła' swój kapelusik bo trzymała go w rękach gdy autem jechaliśmy:)

dzień dobry :)

wpadłam jak zwykle na chwilkę, ogarnąć wszystkie nie zdążę, ale może coś się uda poczytać Was:)
u nas po tragicznym poprzednim tygodniu, gdy płakałam ze zmęczenia bo Emilka jadła co godzinę a i tak ciągle wrzeszczała, przyszedł spokój,
od poniedziałku dziecko świetne, ładnie kładzie się do drzemek, uśmiechnięta, tyle, że bardzo ograniczyła jedzenie ;/
potrafi zjeść tylko około 100 ml co 4 godziny ;/

nie wiem o co chodzi bo w tamtym tygodniu jadła dwa razy więcej niż norma w tym je mniej :)
no, ale poza tym dzidzia w dobrej formie więc się nie martwię (narazie:)

miłego wtorku,
mała mi zasnęła więc może uda się wykąpać przy otwartych drzwiach do łazienki :>
Ja jak się kąpię a jesteśmy same w domu to Małą zabieram do łazienki i w wózku sobie siedzi spokojnie bawiąc się zabawką jakąś a ja się kąpię:)

Czesc dziewczynki.
Dawno nie pisalam bo jakos ostatnio nie potrafie sie chyba dobrze zorganizowac-hihi.
Mialam z Julka leciec do Polski 16 kwietnia,ale akurat wtedy samoloty byly poodwolywane przez wybuch wulkanu i nigdzie nie polecialysmy:-(
No,ale mamy juz nowe bilety na 28 maja:-)
Co do malej to rosnie jak na drozdzach...Jest barzo zywiolowa i potrafi calymi godzinami gadac po swojemu,piszczec i sie smiac...
Pozdrowionka dla was wszystkich i Waszych maluszkow:-)

Wklejam pare fotek z naszego niedzielnego spacerku. IMG_5656 [800x600].jpgIMG_5689 [800x600].jpgIMG_5658 [800x600].jpgIMG_5655.jpg

Czesc dziewczynki.
Dawno nie pisalam bo jakos ostatnio nie potrafie sie chyba dobrze zorganizowac-hihi.
Mialam z Julka leciec do Polski 16 kwietnia,ale akurat wtedy samoloty byly poodwolywane przez wybuch wulkanu i nigdzie nie polecialysmy:-(
Co do malej to rosnie jak na drozdzach...Jest barzo zywiolowa i potrafi calymi godzinami gadac po swojemu,piszczec i sie smiac...

Jak wiosennie :))) i trzymajcie się :)

reklama
Czesc dziewczynki.

Wklejam pare fotek z naszego niedzielnego spacerku.Zobacz załącznik 240057Zobacz załącznik 240058Zobacz załącznik 240059Zobacz załącznik 240060
Śliczne fotki:) widać obie zadowolone ze spacerku:) A to jakieś drzewa u was kwitną??U nas zaczynają już:)

Do góry