reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
laski jak ubieracie teraz wasze dzieci na dwór ???

Ja roznie,jak jest chlodniej to body z krótkim rekawkiem,bluzeczke i cieniutka kurteczke a jak cieplej to zakladam mu bluze.Nozki przykrywam kocykiem.

Dziewczyny czy wasze dzieci nie mieszczą sie też na przewijakach?:szok:

Ja nie uzywam juz przwijaka jakies 2 miesiace:tak:musze go wystawic na Allegro:tak:

U mnie chyba tez jest skok rozwojowy:tak:maly marudzi jak nigdy:no:

Albo zębole powoli idą i go to rozdrażnia u mnie tak było też myślałam że skok a tu niespodzianka
ALUŚ LIDKA WSZYSTKIEGO NAJ

Ja narazie nie widze nic zeby wskazywalo na zeby:eek:chociaz wszystko pcha do dzioba...no ale chyba dziasla nie sa zgladzone,rozpulchnione.
Cora miala zebole dopiero na roczek... wiec ja juz sama nie wiem...

Witam sie i ja.. nadrobilam ale nie wiem co pisac..jakis kiepski dzien mam......

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ALUSIA (PAULUS) I LIDII (LAYTWAY) Z OKAZJI 4 MIESIECZNICY

23.png

dołączam się i tu!! :-D

Dziewczyny czy wasze dzieci nie mieszczą sie też na przewijakach?:szok:
mój się mieści, bo on to dopiero jakieś 64cm ma ;-)

U mnie chyba tez jest skok rozwojowy:tak:maly marudzi jak nigdy:no:
u nas też i to już 4 dzień
a015.gif

reklama
hej dziewczeta:)
buziaki i najlepsze życzenia dla dzisiejszych 4miesięczniaków:) Lidka i Aluś sto lat!!
my młodego na dwór ubieramy tak jak Kopciuszek plus czapa.
ja wczoraj kupiłam sobie 2 kiecie i dwa wdzianko- bolerka:) ale jestem szcześliwa! jeszcze do jednej kiecy musze kupić buty i jakieś dodatki i bedę gotowa:)
moj J wczoraj został sam z Damianem 1 raz sami byli wieczorem. sami sie kapałi, karmili i usypiali:) po zakupach skoczyłam na panieński kumpeli i w domu byłam koło22. jestem dumna z J:) cieszę się, że tak dobrze mu poszło, bo teraz nie będzie miał stresa zostawać z małym:)
ja właśnie siedzę w butach ślubnych ze stopkami jest o niebo lepiej! nic nie cisnie:)
mały leży dzielnie na macie i bawi się tukanem, ale coś czuje, że zaraz sie znudzi i trzeba bedzie wymyslac cos innego:)

aa jeszcze było o przewijaku, nasz maluch się jeszcze mieści. ostatnio schowałam ciuszki na 62 cm i teraz nosimy na 68:)

Do góry