reklama
Mój właśnie wszedł w 74 także jest trochę mniejszyAluś już wystaje....to dziecko mi expresowo rośnieUbranka 74 już za małe...
kopciuszek2107
Fanka BB :)
laski jak ubieracie teraz wasze dzieci na dwór ???
Ja roznie,jak jest chlodniej to body z krótkim rekawkiem,bluzeczke i cieniutka kurteczke a jak cieplej to zakladam mu bluze.Nozki przykrywam kocykiem.
Dziewczyny czy wasze dzieci nie mieszczą sie też na przewijakach?![]()
Ja nie uzywam juz przwijaka jakies 2 miesiace
musze go wystawic na Allegro
U mnie chyba tez jest skok rozwojowy
maly marudzi jak nigdy
kopciuszek2107
Aluś Lidka STO LAT!!!
Albo zębole powoli idą i go to rozdrażnia u mnie tak było też myślałam że skok a tu niespodziankaU mnie chyba tez jest skok rozwojowymaly marudzi jak nigdy
![]()
ALUŚ LIDKA WSZYSTKIEGO NAJ
kopciuszek2107
Albo zębole powoli idą i go to rozdrażnia u mnie tak było też myślałam że skok a tu niespodzianka
ALUŚ LIDKA WSZYSTKIEGO NAJ
Ja narazie nie widze nic zeby wskazywalo na zeby
chociaz wszystko pcha do dzioba...no ale chyba dziasla nie sa zgladzone,rozpulchnione.Cora miala zebole dopiero na roczek... wiec ja juz sama nie wiem...
kopciuszek2107
A ma cieple czolko?
Witam sie i ja.. nadrobilam ale nie wiem co pisac..jakis kiepski dzien mam......
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ALUSIA (PAULUS) I LIDII (LAYTWAY) Z OKAZJI 4 MIESIECZNICY
![]()
dołączam się i tu!!

mój się mieści, bo on to dopiero jakieś 64cm ma ;-)Dziewczyny czy wasze dzieci nie mieszczą sie też na przewijakach?![]()
u nas też i to już 4 dzieńU mnie chyba tez jest skok rozwojowymaly marudzi jak nigdy
![]()
reklama
magda85-gdańsk
hej dziewczeta
buziaki i najlepsze życzenia dla dzisiejszych 4miesięczniaków
Lidka i Aluś sto lat!!
my młodego na dwór ubieramy tak jak Kopciuszek plus czapa.
ja wczoraj kupiłam sobie 2 kiecie i dwa wdzianko- bolerka
ale jestem szcześliwa! jeszcze do jednej kiecy musze kupić buty i jakieś dodatki i bedę gotowa
moj J wczoraj został sam z Damianem 1 raz sami byli wieczorem. sami sie kapałi, karmili i usypiali
po zakupach skoczyłam na panieński kumpeli i w domu byłam koło22. jestem dumna z J
cieszę się, że tak dobrze mu poszło, bo teraz nie będzie miał stresa zostawać z małym
ja właśnie siedzę w butach ślubnych ze stopkami jest o niebo lepiej! nic nie cisnie
mały leży dzielnie na macie i bawi się tukanem, ale coś czuje, że zaraz sie znudzi i trzeba bedzie wymyslac cos innego
aa jeszcze było o przewijaku, nasz maluch się jeszcze mieści. ostatnio schowałam ciuszki na 62 cm i teraz nosimy na 68
buziaki i najlepsze życzenia dla dzisiejszych 4miesięczniaków
my młodego na dwór ubieramy tak jak Kopciuszek plus czapa.
ja wczoraj kupiłam sobie 2 kiecie i dwa wdzianko- bolerka
moj J wczoraj został sam z Damianem 1 raz sami byli wieczorem. sami sie kapałi, karmili i usypiali
ja właśnie siedzę w butach ślubnych ze stopkami jest o niebo lepiej! nic nie cisnie
mały leży dzielnie na macie i bawi się tukanem, ale coś czuje, że zaraz sie znudzi i trzeba bedzie wymyslac cos innego
aa jeszcze było o przewijaku, nasz maluch się jeszcze mieści. ostatnio schowałam ciuszki na 62 cm i teraz nosimy na 68