reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

irmaa, Ada kąpie się raczej na siedząco, ale zdarza jej się stawać w wannie, jak chce wywalić kaczuszki z wanny.

Co do blendera, kup taki zwykły z brauna za 70 zł i będziesz miała z głowy ten problem.

reklama
irmaa- Szymko tez raczej ostatnio na stojąco sie kąpie, ale to wynika raczej z tego, że nie można go utrzymać w jednym miejscu przez minutę :) przecież wkoło dzieje sie tyyyyle interesujących rzeczy...:) Szczerze mówiąc tym kąpaniem na stojąco niespecjalnie sie przejmuję, znudzi się to usiądzie!!!

z kąpielą Kuby nie mamy żadnych problemów, ładnie się bawi, chłapie na wszystkie strony, da umyć główkę i spłukać, a płukanie u nas jest naprawdę trudne bo tej gęstwinie loków zawsze gdzieś się pianka jeszcze uchowa, ale dziś ścięłam te bujne blond loki i jest blond prawie łysek :-) i tak szybko odrosną, z pewnością gęstsze ;-)

widzę że dużo maluszków jest równie ruchliwych. Ja Wojtkowi też dziś podciełam włosy, bo ospa tak go wysypała na głowie:baffled:
,szkoda mi go bardzo bo widać że choroba mu dokucza, w nocy co chwilę się budzi, w dzień jest marudny :-(

Dziewczyny, a ja znowu walczę z mdłosciami :/ Eeeh, dobrze, ze nie jest tak tragicznie jak z Tadkiem, ale i tak mnie to wnerwia. I jestem taaaaaak spiąca, ze szok. Jakby mi ktos leki nasenne podał. Moglabym spac i spac, ile można???
Któras planuje wczesne rodzenstwo dla swoich pociech? :) My sie zdecydowalismy, bo zalezalo nam na malej róznicy wieku, poza tym chce to za jednym zamachem przebrnąc, a potem wrócic do pracy juz na dobre. Moj maz liczy, ze moze za pare lat jeszcze sie na 3 pocieche zdecydujemy, ale ja mam na ten temat swoje zdanie :) Jakby on mial chodzic w ciązy, to oki, ale poki to ja musze przez to przechodzic, to dwojka mi wystarczy :D

irmaa - mnie tez czeka podcięcie kłaczków Tadzia, ale mi szkoda, bo taki fajny aniołek... :)

moonik my myślimy podobnie jak Wy, ale zobaczymy jak to wyjdzie ;-) oby już Ci minął pierwszy trymestr to się lepiej poczujesz :tak:

jak zrobię test to się okaże czy będziemy mieć rodzeństwo dla Kuby, bo dziwnie się czuję, ale moja @ trwała tydzień więc myślę, że jakby coś to była by krótsza, ale zobaczymy ;p

reklama
Do góry